את יכולה לסרוק לי? בבקשה!!
G go goldi New member 25/1/07 #12 אין לי סורק ואסור לעלות דברים כאלב לפורום, זה לא חוקי... דבר איתי במסן
Y YUZY New member 25/1/07 #23 מה מה מה מה מה!?!../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif מהההההה!?! אילן ואליענה!? אין מצב!! לאילן לא הייתה חברה כבר כמה שנים..?! או שאני מתבלבלת.. לאדעת זה לא נשמע הגיוני.... מה הולך פהההההההה?
מה מה מה מה מה!?!../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif מהההההה!?! אילן ואליענה!? אין מצב!! לאילן לא הייתה חברה כבר כמה שנים..?! או שאני מתבלבלת.. לאדעת זה לא נשמע הגיוני.... מה הולך פהההההההה?
שירנאעה Well-known member 25/1/07 #14 ../images/Emo207.gifמחפשת מאומץ חדש..../images/Emo210.gif מישווו ?
B Because Of May New member 25/1/07 #19 את יכולה ../images/Emo144.gif רק לתקופה הזו../images/Emo109.gif יעני עד שיגמר ט"ו בשבט... וחדש? או או או
את יכולה ../images/Emo144.gif רק לתקופה הזו../images/Emo109.gif יעני עד שיגמר ט"ו בשבט... וחדש? או או או
שירנאעה Well-known member 26/1/07 #24 רציתי,אבל..../images/Emo210.gif לאדעת, יש למישי בקומונה של פאניק.. אופ, כל הטובים תפוסים .. [זתומרת כולם תפוסים איכשהו עם מיליוני משתמשים בתפוז , אבל.. במקומות שאני גולשת בהם.. חעח]
רציתי,אבל..../images/Emo210.gif לאדעת, יש למישי בקומונה של פאניק.. אופ, כל הטובים תפוסים .. [זתומרת כולם תפוסים איכשהו עם מיליוני משתמשים בתפוז , אבל.. במקומות שאני גולשת בהם.. חעח]
B Brombit New member 26/1/07 #25 אז תגלשי בפחות מקומות ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif כמה הצעות לא שגרתיות-
שירנאעה Well-known member 26/1/07 #27 חחח אחלה עצה../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif מצחיקה.. קיצר אממ תודה בכל זאת.. אולי נתקע עם התות הזה וזהו .. היה יכול להיות נחמד אם בתפוז היה ת'אייקון של /m\ - סימן הרוק :]
חחח אחלה עצה../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif מצחיקה.. קיצר אממ תודה בכל זאת.. אולי נתקע עם התות הזה וזהו .. היה יכול להיות נחמד אם בתפוז היה ת'אייקון של /m\ - סימן הרוק :]
Y YUZY New member 27/1/07 #58 גמני מחליפה מאומץ../images/Emo143.gif אני נפרדת מ אחרי תקופה קצרה יחסית..הם פשוט נמאסו עליי מהר.. ואני מחליפה ל !! [אני מקווה שההודעה תקפוץ ]
גמני מחליפה מאומץ../images/Emo143.gif אני נפרדת מ אחרי תקופה קצרה יחסית..הם פשוט נמאסו עליי מהר.. ואני מחליפה ל !! [אני מקווה שההודעה תקפוץ ]
שירנאעה Well-known member 27/1/07 #61 כן..../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif שיאע. איזה ביאוס ... עד שכבר החלטת וזה >< נאמ.. רוצה נעזור לך למצוא אחר? :]
כן..../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif שיאע. איזה ביאוס ... עד שכבר החלטת וזה >< נאמ.. רוצה נעזור לך למצוא אחר? :]
B Because Of May New member 28/1/07 #65 אני ממש לא ממליצה לך על ../images/Emo143.gif כי זה ארוך ומסורבל.... אני עוד זוכרת את זה מימי הפטריה שלי: . ז"ל . קשה להסתדר עם זה
אני ממש לא ממליצה לך על ../images/Emo143.gif כי זה ארוך ומסורבל.... אני עוד זוכרת את זה מימי הפטריה שלי: . ז"ל . קשה להסתדר עם זה