סופ"ש ב-
אנשים

סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים

הילד נתקע בדיבורו? "מגמגם"? שטף דיבורו מהיר/איטי מידי? רונית ניידיץ קלינאית תקשורת במרכז "צעד צעד" תתארח בפורום אבחון וטיפול לילדים במהלך הסופ"ש. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=92937560
חומר למחשבה - מפתחים דיון שבועי, והפעם.... ביטחון פנימי בילד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=92917534

Lost Lullaby

New member
פגשתי אתמול את אחד המנהלים בתפוז

כשהוא שאל מה אני מנהלת, אמרתי ש"דארן הייז וסאבג' גארדן, אבל אני לא מצפה שתדע על מי אני מדברת" ולהפתעתי, הוא ידע. מאוחר יותר הוא שוב ניגש אליי ושאל "נו, אז איך העדפת את דארן, עם שיער ארוך או קצר?" סתם נחמד כזה, רוב האנשים ששומעים את שם הפורום לא מבינים מאיפה נחתתי עליהם:)

ToryMaster

New member
באמת?

כמעט כל אדם שאני פוגשת מתחיל לזמר לי משהו שלהם, ובמפתיע, זה כמעט אף פעם לא TTMAB

Five2k

New member
באמת...

עזבי שאני גר בב"ש(המוסיקה היחידה ששומעים פה היא מזרחית ודיכאון...), אבל רוב האנשים שאני פוגש מכירים את סאבג' ושמעו 3-4 שירים שלהם. את דארן לעומת זאת כמעת ולא...

ailag

New member
כי התייחסת אליו כאל "מנהל"

ובכך ייחדת את המאפיין הזה שלו משל אחרים. זה כמו הקטעים האלו שבעיתון כתובה ידיעה סטנדרטית אבל אז הם כותבים במקום "אזרח בן 23" את המילים "ערבי ישראלי בן 23" ופתאום המשמעות משתנה, גם אם בכלל מדברים על תחרויות DDR או על כתיבת סיפורים בהשראת טולקין.

JAMES DEAN

New member
|ניקוי-גרון| אמממממ שלום לך המנהלת

נעים מאוד שמי גלעד ואני אותו מנהל שהיא דיברה עליו. אני מנהל 3 פורומים: אוספים ואספנות (485) קולנוע ישראלי (932) של מי השורה הזאת? (340) וכדי להראות לכם שאני כן מבין על מה כל ההיסטריה של הפורום הזה, תראו מה יש לי.

dotty

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

נחמד להכיר עוד אנשים שאוהבים את המוזיקה של סבג' / דארן

פרוטית

New member
ברור ששיער קצר!! ../images/Emo3.gif

ועוד לא נפגשתי עם מישהו שמכיר את סבג' או את דארן, חוץ מכמה חברות שמכירות רק לפי השם...

anush91

New member
כנ"ל. אני בדרך כלל זאת שמכירה

את דארן לכולם. וגם אחרי ההכרות שאני עושה הם זוכרים אותו בגלל טו דה מון אנד באק ואינסיישבל.

למעלה