סופ"ש בפורום:

Brombit

New member
עונה, כי ב-1656 לא פתחו ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

שיר השבוע לא של ווית'ין: אני לא יודעת אלבום השבוע: The Phantom Agony סתם כי הוא הגיע במשלוח להקת השבוע: הלהקה שהמספר 1714 מזכיר לכם המלצת השבוע: לא לשים שעון מעורר. זה תמיד גורם לי להתעורר שעה לפני הזמן (כאילו אין מצב שהצלצול יעיר אותי אז יש לי התעוררות בטחון
), ואח"כ כל היום אני מרוחה... סרט/סדרה/ספר השבוע: גם הפעם אין דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: "ייסורי הפנטום" הגיע דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כל מה שקרה ביום חמישי
(חוץ מהטרגדיה הצפויה שלי במפגש- פספסתי ברכבת את התחנה של אשדוד וירדתי באשקלון, ואמרו לי שכבר אין רכבות (זה היה ב-9 בערב, ומת"א לאשדוד יש רכבות עד 11...), אז נתנו לי טרמפ פרטי P: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ספיישל Queen ב-VH1 :] (וגם להצטרף לצה"ל, אני מעדיפה לשכוח מזה עד שזה יהיה...) ציטוט השבוע: בת דודה שלי עזבה באופן זמני ביותר את הבית שלי, אחרי שכל השבוע היא התעסקה ביחד עם אחותי עם כל החתולים שבחצר, כשהעיקרית נקראת מיאו (כי פעם היא היתה מיללת כל הזמן P: ), והיא אמרה "ביי, מיאו" והיא אמרה את זה נורא חמוד, וגם היה נחמד שהיא אמרה שלום לחתולה :) אז בקיצור, זה הציטוט P: אתר השבוע: אין קליפ[במידה ויש] השבוע: *דמיינו את The Promise בהופעה כששרון לא מתבלבלת את הבית הראשון לשני* עבדתי קשה כדי למצוא כזה
תמונת השבוע: לא צריך אחר: פסטה ברוטב חריף עם חצילים זה טעים P: (יוחזר לאלתר השאלון של אלעד שכולל את "מאכל השבוע"!
) מה אתם שומעים עכשיו:

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ווית'ין: OSH (מעניין למה
) ואנג'לס. שיר השבוע לא של ווית'ין: "מגיע לכם כפיים"
סתם
מלא של דראקוניין. אלבום השבוע: TSF, וכל הדיסקוגרפיה של דראקוניין
להקת השבוע: וויט'ין ודראקוניין. המלצת השבוע: לכו לישון
והרבה. אני אעשה את זה הרבה, זה מה שבטוח
סרט/סדרה/ספר השבוע: יריחו. למרות שזה מעאפן
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: ממש נהניתי השבוע לעבוד בקייטנה, למרות שהיה חם ולא קל. יש צוות ממש טוב
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הקבוצה שלי פשוט מגעילההההההההה!! אני שונא אותם >< משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חח שיהיה כיף
ציטוט השבוע: וואי יש כמה מהקייטנה
ילדה מהקבוצה שלי: איכס המים של הבריכה מגעילים! אני: לא נכון הם בסדר. הילדה: לא הם לא! תשתה ותראה!
ועוד אחד: ילדה אחרת מהקבוצה: אבל לאאא באאא לי לשבת על הדשאאא!! אני (כבר ממש מעוצבן
): יואו בר, ביום שאת אומרת ש*בא לך* לעשות משהו, את מקבלת פרס!@#$ הילדה: טוב, אז בא לי לשבת על כסא!
ביץ'
היו עוד המון אני פשוט לא זוכר כבר.. אתר השבוע: אין קליפ[במידה ויש] השבוע: הטריילר של הדיוידי
תמונת השבוע: אין אחר: גם אין
מה אתם שומעים עכשיו: elis- show me the way סופ"ש נעים לכולם

יואו אין לך מושג../images/Emo7.gif

זה עוד כלום.. אני עכשיו שותה את כוס התה הרביעית שלי היום (והתעוררתי לא מזמן
) כי הגרון שלי יצא עליהם><

TheImpactBoy

New member
יש לי רעיון מעולה.

כל פעם שילדה תרגיז אותך באיזה יציאה מעצבנת, קח אותה לבריכה, תטביע אותה עד שתהיה כחולה.. ואז תוציא אותה ותעיר אותה עם סטירה. תמיד עובד
.

../images/Emo98.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר השבוע של ווית'ין: Our Farewell שיר השבוע לא של ווית'ין: System Of A Down - Lonely Day, Radio/Video אלבום השבוע: להקת השבוע: סיסטם אוף א דאון, אפיקה וטאריה
. המלצת השבוע: אל תעשו סקס עם קקטוס, זה נשמע כואב. סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: החוש השישי. סדרה: מחשבות פליליות. ספר: כמו גחליליות
. דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: זהר ועדי:] דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לא קרה. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מפגשציצ!@Q# ציטוט השבוע: אני עדי וזהר עברנו באוטובוס ואיזה זקן אמר לנו - "תשבו כבר, יא פסיכיות" Oם אתר השבוע: קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: הצוואר של אלה
. אחר: מה אתם שומעים עכשיו: כלום.

Ice Queen 7

New member
מי הרשה לך ../images/Emo46.gif

ולמה שמרת את זה, זה היה רק כדי להראות לכם את השרשרת ולהמחק >_>

Nights Unseen

New member
אף פעם לא ראיתי את התמונה הזאת ס.ס

היא ממש טובה. נראת ממש מקצועית כזאת ס:

EK007

New member
סופ"ש :)

שיר השבוע של ווית'ין: שיר השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: Paramore - riot! להקת השבוע: Paramore המלצת השבוע: כולם חייבים ללכת למימדיון! סרט/סדרה/ספר השבוע: Family guy דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: שבוע מאוד מאוד מצחיק!, יום שני מסיים לעבוד דבר רע במיוחד שקרה השבוע: שום דבר :) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יום שני מסיים לעבוד וטס ישר לאילת!!! ציטוט השבוע: "נקרעתי משפוך" אתר השבוע: www.rotter.net אחר: הפרסומת של יס עם יעל פוליאקוב פשוט קורעת מצחוק! מה אתם שומעים עכשיו : Within temptation - frozen

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gif ../images/Emo157.gif

שיר השבוע לא של ווית'ין: דניאל סולומון ודנה עדיני- רבות הדרכים. סרט/סדרה/ספר השבוע: על טבעי, אחת שיודעת. סרט- היצ' דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: התקבלתי למודיעין, חזרתי ללמוד נהיגה, סיימתי בית ספר רשמית ויצאתי עם חברה לחגוג את זה. ואולי אמא מרשה לי לעשות קעקוע
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הגעתי למסקנה שאני אהיה טיפה בודדה בחופש הזה. כולם מתגייסים לי פתאום. והחיילים
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: 2 חברות מתגייסות, מסיבות גיוס שלהן, לעשות תיאוריה ולטוס לחו"ל . עמוס קצת. ציטוט השבוע: אני וחברה לומדות למתמטיקה [בפעם האחרונה בחיינו.] : חברה: "ניסיתי הצבה, חילוק, לוגים, לאנים. מה עוד אפשר לעשות?" אני : "להתאבד." הייתי על סף יאושXD מה אתם שומעים עכשיו: Chris Cornell - Poison Eye

SheWillBeLoved

New member
יו,

בהצלחה במודיעין! D: ואני שמחה לדעת שאני לא היחידה שעוד לא עשתה תיאוריה בגיל הזה, אז בהצלחה גם עם זה, ועם הרישיון בכלל.
(לתיאוריה הזו התכוונת, נכון? כי אם לא יצאתי מפגרת וזה יהיה חבל XD) + לאן את טסה?

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifכשאת אומרת "בגיל הזה", את גורמת לי

להרגיש ממש ממש זקנהXD בכל אופן, כשכל החברות שלך עם רישיון ואפילו בלי מלווה, בעוד שאת יכולה לספור את שיעורי הנהיגה שלך על יד אחת (גם זה בקושי), זה די מאיץ בך לסיים עם התיאוריה כבר. למרות שהראש שלי לא בנוי לדברים כאלה והרבה דברים בכלל לא נשמעים לי הגיוניים, הולך לי די טוב בנתיים
התחלת ללמוד נהיגה? אני טסה לטורקיה
לא שיש לי מה לחפש שם, כי זה כמו אילת, רק עם יותר ישראלים. אבל אני אהנה בכל מקרה. תודה :)

SheWillBeLoved

New member
חחח

מה אני אגיד לך.. אני מכירה צעירים ממני בשנה ויותר שעברו יותר ממני בתחום הזה, אולי אני פשוט.. המ.. מתעצלת?
ואני עוד לא התחלתי. מתכוונת לחסוך קצת ואז. ויש מה לחסוך |: 110 שקל לפאקינג שיעור?! וטורקיה זה בסדר. ישראלים אוהבים טורקיה

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifנראה לי תעשי אחרי הצבא בקצב הזה../images/Emo6.gif

לי זה עולה 90 שקל לשיעור P:

SheWillBeLoved

New member
@$^

פעם זה עלה 90! היום - 110!
ואני לא אתן לזה לקרות
חייבת לעבור טסט לפני הצבא.
חוצמזההה, אני מתגייסת בפברואר. יש מלא זמן! מתי את? D:

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifתלוי אצל איזה מורה../images/Emo3.gif

שלי לוקח 90. את יודעת מה הבעיה עם אנשים כמונו? אנחנו דוחות הכל בטענה שיש לנו זמן. אבל בסוף אני תמיד נדפקתXD כדאי לך להתחיל כמה שיותר מהר, זה גם ממש כיף לנהוג D: גם אני מתגייסת בפברואר, אבל בגלל שהתקבלתי למודיעין אני מתחילה קד"צ מסוף חודש הבא>< העיקר ירדתי על כל הילדים שיש לי חופש ממש ארוך בעוד שהם יחזרו לביהס, ובסוף אני חוזרת "ללימודים" יום לפניהםXD

למעלה