עונה, כי ב-1656 לא פתחו ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif
שיר השבוע לא של ווית'ין: אני לא יודעת אלבום השבוע: The Phantom Agony סתם כי הוא הגיע במשלוח להקת השבוע: הלהקה שהמספר 1714 מזכיר לכם המלצת השבוע: לא לשים שעון מעורר. זה תמיד גורם לי להתעורר שעה לפני הזמן (כאילו אין מצב שהצלצול יעיר אותי אז יש לי התעוררות בטחון
), ואח"כ כל היום אני מרוחה... סרט/סדרה/ספר השבוע: גם הפעם אין דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: "ייסורי הפנטום" הגיע דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כל מה שקרה ביום חמישי
(חוץ מהטרגדיה הצפויה שלי במפגש- פספסתי ברכבת את התחנה של אשדוד וירדתי באשקלון, ואמרו לי שכבר אין רכבות (זה היה ב-9 בערב, ומת"א לאשדוד יש רכבות עד 11...), אז נתנו לי טרמפ פרטי P: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ספיישל Queen ב-VH1 :] (וגם להצטרף לצה"ל, אני מעדיפה לשכוח מזה עד שזה יהיה...) ציטוט השבוע: בת דודה שלי עזבה באופן זמני ביותר את הבית שלי, אחרי שכל השבוע היא התעסקה ביחד עם אחותי עם כל החתולים שבחצר, כשהעיקרית נקראת מיאו (כי פעם היא היתה מיללת כל הזמן P: ), והיא אמרה "ביי, מיאו" והיא אמרה את זה נורא חמוד, וגם היה נחמד שהיא אמרה שלום לחתולה
אז בקיצור, זה הציטוט P: אתר השבוע: אין קליפ[במידה ויש] השבוע: *דמיינו את The Promise בהופעה כששרון לא מתבלבלת את הבית הראשון לשני* עבדתי קשה כדי למצוא כזה
תמונת השבוע: לא צריך אחר: פסטה ברוטב חריף עם חצילים זה טעים P: (יוחזר לאלתר השאלון של אלעד שכולל את "מאכל השבוע"!
) מה אתם שומעים עכשיו:
שיר השבוע לא של ווית'ין: אני לא יודעת אלבום השבוע: The Phantom Agony סתם כי הוא הגיע במשלוח להקת השבוע: הלהקה שהמספר 1714 מזכיר לכם המלצת השבוע: לא לשים שעון מעורר. זה תמיד גורם לי להתעורר שעה לפני הזמן (כאילו אין מצב שהצלצול יעיר אותי אז יש לי התעוררות בטחון