סופ"ש בפורום:

Nights Unseen

New member
D:

שיר השבוע של ווית'ין: ממ. אין לי שמץ. אולי אנות'ר דיי ס.ס שיר השבוע לא של ווית'ין: כל מיני של אפיקה אלבום השבוע: CTO - אפיקה להקת השבוע: אפיקה D: המלצת השבוע: לאיודעת. להתבטל בחופש זה הכי סטייל סרט/סדרה/ספר השבוע: כוורת בסרט ++ איזה סרט חמוד / - / מלאכים ושדים
זהו, סיימתי אותו ברוך השם
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: חיפה דבר רע במיוחד שקרה השבוע: - משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שציצים#@%TR$#^T!@#$^Y# ;התפגרות~ ציטוט השבוע: אמיר: זוהר מגדלת בולבול בתור נאופט XDDDDג אתר השבוע: - קליפ[במידה ויש] השבוע: - תמונת השבוע: אחר: עוד 6 ימים מפגA *_* מה אתם שומעים עכשיו: The Heart of Everything - Within Temptation

SheWillBeLoved

New member
נמנמ

אין לי כוח להדגיש...
שיר השבוע של ווית'ין: המ. אני בספק אם שמעתי.
שיר השבוע לא של ווית'ין: היו מלא. אמ.. יש את Trapped in your labyrinth של ליב קריסטין ויששש את Like Suicide & Fine Again & Broken של סית'ר ושלושה נוספים שבלטו במיוחד: Elegy [מילה תקועה], Norwegian Lovesong, Tale of the Sea Maid אלבום השבוע: Breakawayyyy של קלי קלארקסון!!!!111
. טוב שלא הוצפתי בגלי נוסטלגיה מטורפים |: [והיי את, אני עדיין חייבת לך תודה.
] להקת השבוע: סית'ר..? אוונסנס? נמנמ המלצת השבוע: תעשו ספורט! כי זה טוב, בריא ומחטב!
רק באימכם, לא בשעות הבוקר. ולא בגופייה. ותלכו בצל.. אוקיי? סרט/סדרה/ספר השבוע:
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: המ.. סיימתי בי"ס רשמית ואפילו קיבלתי תעודת גמרXD ו..ו..קיבלתי את המחשב מתיקון אחרי קרוב לחצי שנה שחייתי על לפטופים, היה מוזר + ת"א והיה ממש כיף! D: [לינטו
] דבר רע במיוחד שקרה השבוע: זכרונות ומלא מחשבות על מה היה ומה יהיה, בעיקר + אני מתגעגעת לכל כך הרבה אנשים :S ואיך לא, הבשורה המרה על שובם של אלדד ואודי בארונות..
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יהיה.. חו"ל. D: ציטוט השבוע:
אתר השבוע: פייסבוק. למרות שאני בקושי מעורה במה שקורה שם. קליפ[במידה ויש] השבוע: נופ. תמונת השבוע:
אחר: אני אישה לא חביקה בעליל ~ מה אתם שומעים עכשיו:
Angels - Within Temptation

:)

שיר השבוע של ווית'ין: - שיר השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - להקת השבוע: - המלצת השבוע: אמממממממממממ............ לא יודעת.
סרט/סדרה/ספר השבוע: האי של נים/באפי/- דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מפגשקטנולדת
ומפגש נייטוויש ויוםשלישי שהייתי בעיר עם קורל (וקניתי מדבקות ועטים D:) ופגשנו את עלומה. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: חם. >_> והוצאתי הרבה כסף. :X משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה למפגשציצולדת
ציטוט השבוע: אין ;[ אתר השבוע: - קליפ[במידה ויש] השבוע: הממ נגיד הטריילר לבלאק סימפוני. תמונת השבוע: - אחר: משעמם לי וחם לי למרות שיש מזגן. >< הוא לא מגיע לאזור של המחשב. ;[ מה אתם שומעים עכשיו: התשובה - משינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Up To No Good

New member
../images/Emo71.gif

שיר השבוע של ווית'ין: שיר השבוע לא של ווית'ין: מלא אלבום השבוע: a night at the opera- queen, כל האלבומים של מיוז חוץ משואוביז (שאותו אין לי :{), והדיסקאוסףכפול של לואי ארמסטרונג. להקת השבוע: קווין, מיוז, לואי ארמסטרונג, סטיבי ריי וואהן. המלצת השבוע:כל אלה שלמעלה D: וגם נודלס מוקפץ *_* סרט/סדרה/ספר השבוע: לא יודעת / כנ"ל / כנ"ל דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מפגש, נודלס, כינרת עם החברים D: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: אבא שלי והדס הלכו להופעה של סטנלי ג'ורדן ונטשו אותי עם אחותי
וגם מה שקרה עם החטופים.. :/ כל כך עצוב.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מפגשציצ, אולי סרט עם דנה או שחר ציטוט השבוע: היו כמה מהכינרת ומהמפגש, אבל אני סנילית, אז תסלחו לי. אתר השבוע: קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: אחר: מה אתם שומעים עכשיו: chitlins con carne-stevie ray vaughan ועכשיו התחלף ל so excited-stevie ray vaughan

Liquid Dreams

New member
באיחור אופנתי ביותר P:

[אביעד תסתום קצת] שיר השבוע של ווית'ין: אין שיר השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה אלבום השבוע: One Cell in the Sea- A Fine Frenzy להקת השבוע: סית'ר המלצת השבוע: תשמעו סית'ר #%&^&%# סרט/סדרה/ספר השבוע: זהות כפולה דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היה מגניב ביום הולדת אחרי הכל דבר רע במיוחד שקרה השבוע: רק שיום אחרי נסענו לסבא וסבתא >_> משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: עוד תשעה ימים!!1 ציטוט השבוע: ~סבתא מתקשרת ב16.7~ "הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב! שיהיה לך רק טוב ~שלל ברכות יום הולדת~ אני את הכל מכפילה בשבילך!" לא היה לי לב להגיד לה שזה ב17. >< היא כבר כמה זמן משוכנעת שזה ב16 והתווכחתי איתה מספיק והבנתי שיותר קל ללכת למשרד הפנים ולבקש שישנו את התאריך >< אתר השבוע: אין קליפ[במידה ויש] השבוע: אין תמונת השבוע: אין אחר: מה אתם שומעים עכשיו:

שליי [:

החלטתי שזהו זה,אני מתחילה לכתוב פה ומפסיקה להיות סמויה O: התקבלו אותי?^^ שיר השבוע של ווית'ין:the last time שיר השבוע לא של ווית'ין:מונלייט של בטהובן,לקרימוסה-מוצרט,רקוויאם לחלום. אלבום השבוע:לא יודעת ;;; להקת השבוע:אפיקה ו-WT. המלצת השבוע:תשמעו קלאסי O: סרט/סדרה/ספר השבוע:אממממ,יורוטריפ XD דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:הייתי הרבה עם חברים והיו קטעים D: דבר רע במיוחד שקרה השבוע:אממ,הבחילה שהייתה לי XD משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:אני טסה D:וחוזרת הביתה רק לשישישבת ב-15.8 ואז שוב נוסעת ב-17.8 לקוקה קולה וילג' D: ציטוט השבוע: אממ,"אולגה!בואי!את חייבת לטעום כמה שהביצה שלי טעימה!!"-חברה שלי. היו כלכך הרבה. אתר השבוע:אממ,תפוז XD קליפ[במידה ויש] השבוע:אממ,אין O: תמונת השבוע: אחר:בופ מה אתם שומעים עכשיו:את עצמי שרה TSH

למעלה