סופ"ש בפורום:

TheImpactBoy

New member
סופ"ש בפורום:

שיר השבוע של ווית'ין: שיר השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: להקת השבוע: המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: אתר השבוע: קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: אחר: מה אתם שומעים עכשיו:

TheImpactBoy

New member
טם טם טם TOP 10

(51) Learn To Fly (61) bachner1 (77) Lily SonataArctica (92) Fairywitch (99) Ice Queen 7 (101) Brombit (107) ZuLi90 (145) אטומיק בייגל (145) מגרש השוודים (202) TheImpactBoy

TheImpactBoy

New member
חביבי הפורום:

(16) The Girl Who Lived (17) barlevy (23) s u c a r i a (25) אזירפאל (25) Jilian (30) Liquid Dreams (30) Nights Unseen (35) Amir Noy (41) Cry For The Moon (42) Xx Imaginary xX

עם 16 הודעות?../images/Emo69.gif

להשתפר ומהר!

Ice Queen 7

New member
טרללה

שיר השבוע של ווית'ין: Pearls of Light שיר השבוע לא של ווית'ין: Emma Shapplin - Celtica Nightwish - Beauty of the Beast אלבום השבוע: אין להקת השבוע: ווית'ין המלצת השבוע: כשאני מבקשת עזרה במציאת ארץ לעולם לא, לעזור!!!!
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה - סאות' פארק, ספר - אופטימיות נצחית, הארי פוטר ואבן החכמים דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קיבלתי הרבה מאיות בבחנים של תנ"ך
אני לא רגילה לזה
והיום קיבלתי מתנה מגניבה מההורים, כַן ציור קטן D: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הייתי אמורה לנסוע אתמול להרצליה ולחזור היום אבל קבעו דווקא להיום מבחן בתנ"ך אז לא נסעתי. בכלל לא אמורים להיות לימודים בימי שישי, לא הוגן משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה למפגשציצולדת D:::: ולא מצפה לסוף שלו, זה יהיה עצוב
ציטוט השבוע: (סאלי, בחמישה ל12 אתמול בערב) "בואי נעשה את החמש דקות האלה הארבע דקות הכי כיפיות בחיים שלך!" כשהיא הבינה מה היא אמרה התחיל לה כזה התקף צחוק, זה היה כל כך מצחיק
אתר השבוע: תפוז קליפ[במידה ויש] השבוע: הטריילר של הDVD החדש של ווית'ין
תמונת השבוע: אין אחר: שארון מה אתם שומעים עכשיו: כלום

Brombit

New member
רק השאלה הראשונה ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

כי כל שאר השאלות נמצאות בפורום נייטוויש, ואני מעדיפה לענות שם
וזוהר צודקת!
לא צריך שבשני פורומים 'אחים' יהיה אותו שאלון, במיוחד כשיש שאלון אחר... שיר השבוע של ווית'ין: The Swan Song
Deceiver of Fools
The Truth Bneath the Rose

למעלה