סופ"ש בערד

סופ"ש בערד

הייתי בערד עם החברים והיה ממש סבבה לפגוש תאנשים דיברתי עם חברה טובה שלי שמזמן לא עשיתי איתה שיחה ארוכה וטובה כזאת.. אני ממש ממש אוהבת אותה :) היה לי כיף למרות שכניראה פגעתי בכמה אנשים בלי כוונה ואני ממש מקווה שהם יסלחו לי על כל הדברים שעשיתי/אמרתי להם.. לא יודעת הסופ"ש הזה הייתי צריכה טיפה יותר מידי צומי... לא יודעת.. זה גם טיפה פגע באנשים בד"כ מסוימת... לא משנה אני מקווה שיסתדר.. בקיצור היה לי כיף לראות תאנשים להיות איתם והחלטתי גם שאני מתרחקת מאנשים שעושים לי רע ובאמת גם עשיתי את זה... אמרתי לו שאני לא רוצה להיפגש, שאני לא רוצה לדבר איתו ובטעות גם פגשתי אותו בערך אז התחמקתי ואמרתי שאני עסוקה ולא אמרתי לו אפילו שלום וכלום. אני יודעת שזה יהיה טוב יותר בשבילי להתרחק מהבנאדם הזה

sh53

New member
שמחה על ההתקדמות שלך

מתכוונת לזה: "והחלטתי גם שאני מתרחקת מאנשים שעושים לי רע ובאמת גם עשיתי את זה..." זה עושה לי טוב שאנשים מחליטים החלטות, מקיימים אותן ועומדים בהן. הייתי פעם בערד (ממזמן), אפילו לא זוכרת איפה בדיוק הייתי ומה עשיתי שם עם המשפחה, אבל מה שאני זוכרת בעיקר זה שזה היה בקיץ, כולם אמרו שאין לחות ולי היה ממש חם ולא הבינו אותי איך חם לי הרי אין לחות ואני בכלל התכוונתי שחם, לא שאני מזיעה. לא יודעת מעין זכרון מוזר שכעת עלה לי בראש בקשר לערד, אפילו לא יודעת למה נזכרתי בזה עכשיו (אומרים שבחיים דברים לא קורים סתם, ואני מחפשת את הסיבה לזה
).

נמנמ...

עד עכשיו היה לי קשה להתרחק ממנו אז פשוט עשיתי את זה בצורה משמעותית שתבהיר גם לי וגם לו שהקשר הזה נגמר ויותר אני לא רוצה לשמוע ממנו כניראה שהוא חי עדיין באשליות ולא ממש קלט תרמז הברור הזה גם שאמרתי לו שאני לא רוצה להיפגש איתו אז הייתי צריכה להגיד את זה בבלוגים ולהסביר לו במסנג'ר... נו טוב בקיצור הבנתי שהקשר איתו יעשה לי רק רע וזה ממש לא טוב בשבילי להיות עם מישו שאני נמשכת אליו ולא יותר מזה והוא רק רוצה לנצל אותי.. וואטאבר.. מה שכע לפעמים אני לא יודעת איך אני נכנסת לכל מיני סיבוכים עם כל מיני אנשים... והבנתי שבעצם למרות שפגעתי במישו אני יודעת שזה לא במת היה רק אשמתי.. הוא מכחיש אבל אני מכירה אותו ואני יודעת שלמרות מה שהוא אומר זה לא רק אשמתי וזה גם דברים שהוא מעדיף להדחיק ולהתכחש אליהם... והבנתי שגם אם הוא לא יסלח לי זה לא יהיה כזה נורא.. אולי אפילו יותר טוב בשבילו... היה טוב וטוב שהיה אני מעדיפה לראות את הצד הטוב בדברים... אז נכון שאתמול הייתי דיכאונית לגמרי בגלל כל מה שהוא אמר אבל זה גם גרם לי לחשוב על הרבה דברים והיום הגעתי למסקנה ברורה שזה היה גם באשמתי אבל לא רק אז אני לוקחת תאחריות על מה שעשיתי אבל לא יותר מזה... גם הוא הוציא תעצבים שלו על משו שכבר סגרתי איתו בזמן שהייתי בערד במסנג'ר.. סתם משו שאמרתי בגלל שהייתי ממורמרת כזאת ולא היה לי מצברוח אז אמרתי את זה, וביקשתי סליחה שפגעתי בהם בזה שאמרתי תדברים האלה והכל והסברתי להם למה אמרתי את זה אבל הוא החליט שזה עדיין פוגע בו מה שאמרתי והתחיל לדבר איתי על זה עוד פעם במסנג'ר ולהגיד לי כמה לא הייתי בסדר.. אז נכון אני עושה הרבה טעויות בחיים.. אבל מטעויות לומדים.. ולכל אחד לפעמים יש תרגעים האלה שאין לו מצברוח או שהוא עושה שטויות ואולי לי זה קורה טיפה יותר אבל אני בסה"כ בנאדם ואני מנסה שיהיה לי טוב ולפגוע כמה שפחות... החלטתי שבפסח אני מוותרת על טיסה לאח שלי עם ההורים ואני נשארת בארץ אני כניראה יעשה סיבוב בכל הארץ לפגוש אנשים שמזמן לא ראיתי וכאלה ויש גם את טיול פסח של הנוע"ל ויהיו שם מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן... שאלה חשובה - מישו יודע אם כרטיס אגד (חופשי חודשי או משו כזה) זה לכל הארץ או רק איזורי? ממ... כניראה בסדר אני יהיה עם המשפחה השרוטה של דודים שלי או משו ואח"כ אני יסע איתם לצפון או לאחותי בת"א ומשם יתחיל לנסוע לאנשים שאני מתה לראות אותם מהצפון עד הדרום (או משו כזה) ואני מקווה במת שאני יצליח לעשות את זה ולהתכונן למבחנים ושטויות ועבודות שבטח יתנו ולעבוד גם חלק מהזמן וטיפה להיות בבית P: קיצור יש לי מלא מה לעשות... מיאו

sh53

New member
מסכימה עם מה שכתבת

יש אנשים שתמיד יחשבו שהם צודקים, לא מוכנים להודות שהם טעו ואני חושבת שאין מה לעשות בענין הזה (אני גם לא חושבת שאני צריכה לשנות אותם או שיש לי את הזכות לשנות אנשים - כי זכותם לחשוב שהם צודקים גם אם אני חושבת שהם טועים). בקשר למשפט - "מה שכע לפעמים אני לא יודעת איך אני נכנסת לכל מיני סיבוכים עם כל מיני אנשים..." אני חושבת שככל שעובר הגיל, ככל שאנו צוברים נסיון בחיים וככל שאנו מתבגרים יותר - אנו יודעים לעשות את האבחנות מתי כן לריב עם אנשים על עקרונות (אם הבנתי אותך נכון) ומתי לא. עם הזמן לומדים מה חשוב, מה חשוב פחות ועל מה אפשר לוותר בשביל אחרים בשביל שקט תעשייתי ולשמור על החברות.

ממ.. זה לא הריבים...

ריבים זה סתם מבאס זה לא במת ביג דיל אני פשוט לפעמים עושה מלא שטויות שאני לא יודעת איך בכלל הגעתי לכל מיני מצבים ואיכשהו מצליחה לצאת מזה... אין לי בעיות עם הדעות שלו ולא מנסה לשנות כלום אני סתם תמיד חושבת בדרך פסיכולוגית כזאת ומנסה לנתח אנשים או את עצמי בקיצור אני יודעת שיש עוד כמה דברים שבגללם הוא כועס עליי וזה לא רק אשמתי.. לא במת משנה

sh53

New member
אז נסי לשנות את זה בעצמך

לנסות לחשוב לפני שאת עושה משהו, כלומר לעשות את השיקולים לחיוב ולשלילה. זה קשה לעשות את זה, כי בעצם זה לומר לעצמך שעכשיו אני משתנה - במקום לחשוב ורק אח"כ להסיק את המסקנות צריך לפעול הפוך. הכי קשה זה כאשר מדובר בדברים רגשיים, אמוציונליים ומעצבנים - אז עכשיו צריך לחשוב? למי בא לחשוב? בא דווקא להרביץ - אבל זה אפשרי וזה גם לחיים בהמשך טוב (לשלוט על הלשון לפני שהיא מסבכת אותנו בחיים).

למעלה