סופ"ש בירושלים!!!!!!

סופ"ש בירושלים!!!!!!

אוקיי בנות, שימו לב:) אני לוקחת לי קצת חופש מהעולם, ונוסעת לירושלים לסופ"ש שיתחיל מחר בצהריים! ואני ממש מתרגשת יכי באמת שלא הקדשתי זמן לעיר הזו אף פעם והבנתי שאפשר למצוא שם המון! אזזזזז חיפשתי בפורום ומצאתי ממש מעט.. מי מכן יודעת איפה אני יכולה למצוא בגדים אופנתיים, נוחים ויפים בירושלים?! אני לא רוצה להסתבך שם ולטייל סתם.. בגדים ליום - יום ומשהו נחמד לאירוע, נעליים, תיקים, כל מה שבא לכן!!! באמת שהל יתקבל בברכה, רק תכוונו אותי =) מקווה שיהיו תשובות, תודה מראש

איזה כייף לך!../images/Emo140.gif

אני כבר שנים לא גרה בירושלים, אבל תמיד כייף לבלות סופ"ש קריר וכייפי שכזה. ממליצה לך להגיע בחמישי בערב ל"שדרות אלרוב ממילא", זו שדרה סמי-יוקרתית שכזו, יש שם המון חנויות בגדים וכל מה שתרצי, רובן יקרות להחריד, אבל יש שם גם קסטרו, רנואר, גאפ, פוקס... נעלייים יש לך סכו-עור ועוד הרבה. אפשר לחנות מתחת לשדרה, וזה אפילו בחינם לשעתיים הראשונות. בשישי בבוקר כדאי לך להתסובב בעמק רפאים, זו שכונה עם שם מטריד למדיי, אבל היא מאוד נחמדה ויש שם המון בתי קפה ובוטיקים חמודים. תהני!

וואי נכנסתי עכשו ופשוט העלת חיוך על פניי

איזה יופי! תודה על ההמלצות,זה מה שאני נראה לי באמת אעשה :)

niya

New member
ברוכה הבאה לעירי../images/Emo140.gif

כמו שכתבה לך תותיזוקה - אכן שדרות אלרוב בממילא - גם יפה גם שחזור של רחוב עתיק וגם המון חנויות, בתי קפה, בוטיקים ורשתות, אפשר למצוא שם הכל (קחי בחשבון ששעת הסגירה בשישי מוקדמת, ובשבת הפתיחה כשעה אחרי צאת השבת). עמק רפםאים הוא רחוב מקסים, אבל הכל סגור בשבת וביום שישי בערב - לקחת בחשבון!!! במוצ"ש אפשר למצוא בעיקר בתי קפה ולא חנויות. יש בתלפיות - אזור התעשיה העיקרי בירושלים - שלושה קניונים פתוחים גם בשישי וגם בשבת, הם לא ממש במרחק הליכה זה מזה. השניים היותר שווים הם קניון הדר וקניון האחים ישראל (הם דווקא במרחק הליכה לא נוראי אחד מהשני, אם כי אני תמיד נוסעם עם האוטו). באחים ישראל בקומה העליונה יש חנות עודפים של בגדי מעצבים, לפעמים בהנחות משמעותיות (אני קניתי שם בשנה שעברה מעיל צמר מ-ה-מ-ם ב- 60 ש"ח
חוצמזה יש שם גולף, עודפים של הילה, עודפים של גולף ספרינט ואינטימה (חנות אחת שיש בה הכל, כולל בגדי גברים) בירושלים יש גם את קניון עזריאלי במלחה - לא תמצאי בו שום דבר שלא תוכלי למצוא בכל קניון טיפוסי בארץ. ויש את מרכז העיר (קרוב לממילא) - בעיקר חנויות שנות השמונים, אבל סיבוב במדרחוב ביום יפה הוא חביב ונחמד
תבלי

niya

New member
ספרי לנו איך היה../images/Emo24.gif

ומה קנית ואיפה

אז חזרתי הביתה.. והנה מעשותיי בעיר הקודש..

וואו, היה כיף! אחלה עיר.. תחנב מרכזית- שמעתי שיש שם מציאות, אבל לא מצאתי שום דבר מעניין.. מרכז העיר- ממש דומה לת"א, אחלה מקום.. המוןן חנויות והמון אנשים! מצאתי חצאית מדהימה בחנות בשם "באה מאהבה" (אם אני לא טועה..), רק חבל שהתקציב שלי לא נתן לי לקנות עוד כמה פריטים. חנות נעליים כלשהי, אני לא זוכרת מה שמה, קניתי נעליי בובה הכי יפות שהייתי יכולה לבקש!! באמת שלא האמנתי שיש משהו כזה.. :) זו הייתה מציאה של ממש(ועוד במחיר של 250 ש"ח). המושבה הגרמנית- לא היו שם כ"כ הרבה חניות ומעט התאכזבתי.. אבל, קניתי ארנק בצבע מהמם, חום- צהוב מחנות בהתחלה, "של מעצבת ישראלית כלשהי".. עור אמיתי , 100 שקלים! תלפיות- לא מצאתי שם שום דבר! אמרת לי שיש שם חנות מעצבים קטנה, אבל הכל היה של גברים. זה היה מוזר..=\ ממילא- תיק מדהים ממנגו! אם למישהי יש המלצה על תיק כלשהו שהיא ראתה, בכל מקום שהוא- רק תגידו..אני אשמח לשמוע, חולת תיקים! אממ ונדמה לי שמיציתי את כל עניין הקניות... רק משהו אחד נוסף - אני חושבת שת"א הרבה יותר מוצלחת בעניין של השופינג בעייני! תודה תודה תודה על ההמלצות!!

למעלה