סופ"ש בחיפה- המלצות...

האוהבות

New member
סופ"ש בחיפה- המלצות...

אנחנו נוסעים בסופ"ש הקרוב לחיפה, ללא הילדים, תיכננו הרבה הסתובבויות והליכות רגליות אבל נראה שמזג האוויר לא יתאים לכך. האם יש המלצות למוזיאונים/ אטרקציות וכד' בעיר? בשבת אנחנו נוסעים לכיוון בית לחם הגלילית -אלוני אבא וגם שם לא נוכל לטייל. אם מישהו מכיר באזור משהו נחמד (במקם סגור, כמובן..) אשמח לשמוע. תודה רבה מראש

האוהבות

New member
תודה, את האתר הזה גם אני ראיתי

לפני שכתבתי כאן . חשבתי שאולי ייכנסו חייפאים או אנשים מהצפון עם רעיונות נוספים.

מוזיאון טיקוטין לאומנות יפנית מומלץ בחום.

ביום שישי להסתובב במרכז קסטרא ולהסתכל בגלריות בקומה שניה, ולאכול צהריים במינה טומיי.

האוהבות

New member
תודה רבה

אכן החלטנו על מוזיאון טיקוטין בשבת. תודה על המידע לגבי מרכז קסטרא, נשמע מעניין.

מינא טומיי!!! אחלה מסעדה מרכז קסטרא אכן מאוד נחמד, בעיקר בימי שישי. ניסיתי לחשוב לך מה עוד אפשר לעשות במקומות סגורים בחיפה, ונראה לי שאנחנו חזקים בעיקר במקומות פתוחים..... אבל אם מזג האוויר קצת יירגע, תמיד אפשר לרדת לאיזה טיול רגלי נחמד בטיילת בבת גלים, לעלות ברכבל ("הביצים של גוראל"
) עד לסטלה מאריס, לראות את הנוף ולבקר בכנסייה הסמוכה ואז לרדת בחזרה. במרכז הכרמל נחמד להסתובב בערב אם לא קר מדי ולא יורד גשם. אין לי ממש הצעות בשבילך לשבת - גם אנחנו נוהגים להישאר בבית כשיורד גשם. עיקר הכיף באיזור הצפון הוא בחוץ....

האוהבות

New member
תודה על התשובה המפורטת

אנחנו תיכננו הרבה הליכה רגלית בעיר , אבל מי שמזמין סופ"ש בפברואר
שלא ייתפלא שמשתנות לו התוכניות
את מכירה את בתי הקולנוע גלובוס מקס בקונגרסים? שווה להזמין כרטיסים לסרט שם או שיש בתי קולנוע אחרים ממולצים ?

אם כבר סרט - יס פלנט בקניון "לב המפרץ" לשעבר ואם כבר יס פלנט - אז VIP!! אחלה כורסאות, פופקורן-שתייה-נאצ'וס חינם, אחלה דבר. הייתי לפני חודש ובכלל לא היה לי אכפת מה ראיתי

האוהבות

New member
אם ככה יהיה VIP!

נתת לי רעיון, בדקתי ובמקרה יש דיל מהעבודה של הבן זוג ל VIP. עכשיו נשאר לבחור סרט...

לאיזה סרט שלא תלכו, מבטיחה לך הנאה רבה מהכורסאות הרחבות עד מאוד, עם אפשרות הרמת הרגליים והטיית הגב לאחור... רק לא להגיע לסרט עייפים או בשעה מאוחרת מדי - הסכנה להרדמות באמצע הסרט מוחשית מאוד מאוד
תהנו!

adif11

New member
מוזיאון המדע בחיפה מקסים לילדים בכל גיל וגם

להורים שלהם. שווה לבדוק באתר המוזיאון לגבי תערוכות מיוחדות. מומלץ בחום.

למעלה