סופ"ש בבסיס

love it

New member
סופ"ש בבסיס

אני חובשת בשטח. הגיע אלינו לסופ"ש רופא מילואים מדהים. היות ואני הותיקה ביותר ערכתי לו סיור במקום והתחלנו לדבר..מיד הרגשתי בכימיה.הוא שאל אותי "בת כמה את" ועניתי לו "זה משנה?" הוא נראה מבוגר ממני לפחות כפול מגילי..ולא יכלתי שלא להבחין בטבעתו.שאלתי את עצמי "לאן את מכניסה את עצמך" אבל לא הצלחתי לדבר אל ההיגיון ומצאתי את עצמי מחויכת מידי. המשכתי את הסיור במקום נידח ושומם וידעתי שאף אחד לא יגיע לשם. הוא החל ללטף את שיערי וסיפר לי על משיכתו הבלתי נשלטת. שוב חייכתי וחיכיתי להמשך מצידו..הליטוף של השיער הפך למשיכה כואבת והוא החל לנשק אותי בפראות והשכיב אותי על החול מתחיל ללטף לי את השדיים. הורדתי לו את החולצה והוא גמל לי בהורדת החולצה שלי. לא התאפקתי ופתחתי את חגורת הב` שלו והורדתי את המכנסיים. הזין שלו הזדקר והוא החל להתפשף עלי תוך כדי שהוא מסתער על שדיי ונושך בחזקה את פטמוטיי..הוא הוריד לי את המכנס ובלי להסס חדר לתוכי באחת..

love it

New member
סופ"ש בבסיס

הרגשתי את הזין הענק שלו בתוכי. והוא חדר ויצא בלי להסס מצאתי את עצמי נאנחת בטונים שעוד לא הגעתי אליהם. הוא סתם לי את הפה עם היד והמשיך לחדור אלי יותר מהר יותר חזק הרגשתי שאנחנו רטובים מידי.. החול נדבק אלינו אבל זה לא הטריד אותו הוא הפך אותי וחדר אלי מאחור כשהוא מושך לי את השיער.. אמרתי לו "זה כואב לי" אבל זה לא עיניין אותו הוא המשיך והכאיב לי ושוב סיבב אותי והחל לרדת לי הלשון שלו היתה מדהימה והרגשתי את כל הגוף שלי רועד.. אחרי שגמרתי הוא שוב חדר אלי ואמר "עכשיו את רטובה זה לא יכאב לך כמקודם" הוא המשיך והוא שוב הכאיב לי אמרתי לו שיפסיק כי זה ממש כואב לי אבל נראה שזה רק גירה אותו. הוא אמר לי שהוא רוצה לגמור בתוכי ולא יכלתי לדבר. הוא החל לרעוד והרגשתי זרם חם בתוכי. הוא המשיך לגעור מעלי ואמר לי שהוא רוצה עוד פעם ועוד פעם.. אמרתי לו שהוא מכאיב לי. לפחות נעשה הפסקה. אבל הוא המשיך לחדור לתוכי תוך כדי שאני נאנקת.. זה גירה אותו..

love it

New member
סופ"ש בבסיס המשך

הוא זיין אותי בלי סוף תוך כדי שאני מתחננת שיפסיק. הוא התעצבן ואמר לי "תפסיקי להתלונן את ביקשת את זה אי אפשר לעצור אותי" אמרתי לו שאנחנו צריכים לחזור אחרת יחשדו. הוא אמר לי "אני מוכן להפסיק בתנאי שבעוד שעה ניפגש כאן שוב. לא ידעתי מה לענות והוא החל לנשוך את פטמוטיי תוך שהוא מסנן מתוך שיניו "כדאי לך להגיד כן" אמרתי לו טוב. והוא אמר לי "אבל קודם.. אני רוצה שתמצצי לי את הזין בחזקה אחרת אני אחדור אליך שוב בלי להתחשב בכלום." התחלתי למצוץ לו את הזין הענק שלו והוא ביקש ממני לגמור לי בפנים.. לא יכלתי לסרב. ספוגת זרע וחול שמתי עלי את המדים. בקושי הלכתי וידעתי שעוד מצפה לי לילה קשה וכואב. הגענו למרפאה והוא ביקש מאחד החובשים שאני אכנס לחדרו. נכנסתי והוא נעל את הדלת והשכיב אותי על השולחן.. פתח את מכנסיי במהרה וחדר לתוכי. "די. לא כאן" אמרתי. "קצר" הוא אמר. אני לא מתאפק. הוא חסם לי את הפה עם היד ונשכתי לו את היד בחזקה. אי אפשר שלא לצרוח..

Z נשואה 45

New member
מזכיר לי את שרותי הצבאי כל הכבוד לך

חיילת מתוקה לפעמיים אני אומרת לעצמי למה אין לנו מילואים לנשים אואואווווווווו

love it

New member
המשך

שוב הוא חדר אלי שוב ושוב והרגשתי אותו חזק בתוכי הרגשתי איך האורגזמה שלי לא ממאנת להגיע ושוב כל גופי רעד. ראיתי על פניו שהוא מרוצה..הוא הרים אותי והצמיד אותי על הקיר והמשיך להקפיץ אותי מעלה ומטה..הרגשתי שהזין הענק שלו לבד מחזיק אותי באויר. ואז הוא השכיב אותי על המיטת חולים והמשיך לחדור אלי מהר יותר.. עמוק יותר.. זה כאב ולא יכלתי לעשות כלום היות וכל החיילים שאיתם אני עובדת נמצאים ממש בחוץ. ניסיתי להשתיק את אנחותיי.. זה היה קשה.. הרגשתי שוב איך כל גופי רוטט והוא עדיין ממשיך.. " בפעם הרביעית אני אפסיק ונמשיך במקום שלנו" אבל מישהו הרס לו את התכנון.. לפתע אחד החובשים דפק בדלת ואמר "דר` אתה שם" ראיתי אותו מבולבל ובקול תקיף אמר "אני עובד על משהו, מיד אצא". הוא המשיך לזיין אותי ואז הוא יצא שניות ספורות לפני שגמרתי שוב. אמרתי לו"תכנס.." "תתחנני" "בבקשה תזיין אותי.." "תגידי שאת רוצה את הזין שלי" " אני רוצה אותו עכשיו עמוק.. בבקשה.."

love it

New member
המשך

הוא חדר אלי וזיין אותי מהר.. גמרתי. "את רטובה כל כך ולא בא לי להפסיק אבל כנראה שאצטרך להרטיב אותך מחדש במקום שלנו" הנהנתי עם הראש.. הרמתי את המכנס וסגרתי את הכפתורים. הוא פתח את הכפתורים הראשונים של חולצתי וחשף שד אחד והחל ללקק אותו.. ואז נשך שוב את פטמתי וכפתר לי את החולצה.. " אל תאחרי היום" צעדתי לכיוון הדלת והוא אמר " תבואי עם משהו נח.." יצאתי וכולי עדיין רועדת. חזרתי לפריסה והתחלתי לסדר את התרופות.. חיפשתי תעסוקה.. גיליתי שאני לא מסוגלת להפסיק לחשוב על הזיון המדהים הזה. בלי לחשוב עוד חזרתי לחדרו ואמרתי " אני רוצה אותך" "גם אני רוצה לזיין אותך" "תגיד שיש לך סידורים עכשיו ותגיע למקום" . יצאתי לדרך כמעט בריצה מחכה לו. ואז הוא הגיע.. "תתפשטי" הורדתי שוב את המדים. "תורידי לי" הורדתי לו את המדים ונעצרתי בזין שלו. התחלתי למצוץ שוב את הזין שלו. אחרי כמה דקות הוא השכיב אותי ושיחק עם הזין שלו ליד הכוס שלי אך לא חדר.. הוא גירה אותי..

ניקצעיר

New member
שלחתי לך מסר רק תחזירי

אם את לא יודעת איך נכנסים מפלאפון אז אם את מאורנג כנסי לדף הבית > קהילות> קונמות תפוז> מסרים שלי ממתין לך שם.

love it

New member
המשך

"תחדור אלי בבקשה אני מתחננת" היה לו חיוך מרושע "אני מתחננת תזיין אותי" "אם אני אתחיל אני לא יודע מתי אפסיק תגידי לי אם זה מה שאת רוצה" "כן כן אני רוצה. אל תפסיק לזיין אותי" הוא נכנס אלי וזיין אותי עמוק. גמרתי 3 פעמים ואז הוא הפך אותי וחדר אלי מאחור ומועך את שדיי כשגמר בפעם השניה הוא סיבב אותי וגמר לי בין השדיים. "תנגבי לי את הזין" מצצתי לו מהר והוא שוב חדר אלי. "אל תדאגי אני רק רוצה להרגיש אותך" הוא הניח את ראש בין שדיי ונרדם כשהזין שלו בתוכי. כל שנותר לי הוא להירדם גם כן. מקץ שעה בערך הרגשתי אותו שוב מזיין אותי. פקחתי את עיניי וראיתי אותו חודר אלי בלי הפסקה לא הסתכל על שום דבר רק זיין אותי.. נאנחתי והוא סתם לי את הפה.. "אף אחד בחיים לא יזיין אותך כמוני" "נכון" סיננתי מבין אצבעותיו.." יש לי דירה באיזור בואי נהפוך את זה למנהג" בלי לחשוב אמרתי "בסדר"

love it

New member
המשך שביזות יום א`

אחרי לילה ארוך ומלא זיונים על הדיונות הגיע יום ראשון ואנחנו מתנהגים כרגיל.. הוא קרא לי לחדר שלו שאני יעזור לו עם טפסים. הגעתי לחדר ולא נעלתי התיישבתי לידו והתגעגעתי לחום גופו רציתי להרגיש אותו. הוא נגע לי ברגל ואז המשיך לעבר הכוס שלי הוא הכניס את ידו מתחת למכנס והחל להרטיב לי את האיזור ההרגשה הייתה מדהימה ומלאת חששות שמישהו יכנס.. פיסקתי את רגלי יותר והוא נגע לי בשדיי תוך שהוא נושך אותם כשהחולצה מפרידה. הרגשתי כיצד גופי נכנע לרטט שהגיע.. נשענתי לאחור ואמרתי "זה לא יכול להמשיך כך אני בעבודה ואתה מסכן את מעמדי.." הוא ביקש "תצאי איתי בהפסקת האוכל מהבסיס לדירה שלי.." הסכמתי.. אי אפשר לסרב. עכשיו אני שוב בפריסה חושבת על השבת המדהימה רצופת הזיונים.. מחכה להמשך בדירתו.. אני אעדכן..

love it

New member
היה מ-ד-ה-י-ם

הלכנו לחדר אוכל ביחד ותכננו להתחמק אחד אחרי השני לאוטו שלו. לאחר שנכנסתי לאוטו שכבר היה מותנע נסענו 10 דקות לערך תוך כדי שתיקה מוחלטת.. הגענו לדירה שלו ומיד חמקנו פנימה.. "תרגישי בנח אני אלך להביא שתיה ולהדליק מיזוג" הסתכלתי מסביבי.. ראיתי חלונות פתוחים ונוף מרהיב יצאתי למרפסת נדהמת מהדירה היפה והמסודרת.. הוא הגיע מאחור וחיבק אותי למעלה כשהוא תופס את שדיי "הבאתי יין" אמר. חיכיתי שימזוג לנו ונשקנו כוסות "לחיי הרבה זיונים כאלה.."אמר. אכן הסכמתי.. הוא החל לנשק אותי בשפתיים, בצוואר באוזן..והפשיט אותי עזרתי לו להוריד את המכנסיים והוא הושיב אותי על מעקה המרפסת ונכנס לתוכי.. ההתרגשות להזדיין על מרפסת לעיני כל והפחד אולי לפול אפף אותי וגרם לי לרצות אותו יותר. "חזק יותר" הוא נכנס ויצא במהירות. הרגשתי איך הזין הענק שלו נכנס כולו לתוכי..מענג אותי.. גורם לי לאבד עשתונות..לצרוח.. "תשתקי" צעק.. אך לא יכלתי.. זה כאב.. הוא הכניס אותי פנימה..

love it

New member
היה מ-ד-ה-י-ם המשך

הוא זרק אותי על השולחן הרים את רגלי ושוב נכנס אלי מהר.."טוב לך" "כן" "תגידי שאת רוצה אותי בתוכך" "אני רוצה אותך.." הוא חדר ויצא מהר וחזק שוב צרחתי "כואב לי" הוא הביא לי סטירה. השתתקתי לרגע "אני לא אפסיק גם אם תתחנני" .. כאב לי.. הוא הפך אותי ונכנס מאחור והחל למשוך בשערי, למעוך את שדיי "איזה תחת.." סינן.. "כואב לך?" "כואב לי" נאנקתי.. "אולי אני צריך להרטיב אותך יותר. הוא סיבב אותי שוב וחדר אלי עם אצבעותיו.. אח"כ עם הלשון המדהימה שלו וכל גופי רטט.. הרגשתי שאני רטובה שאני רוצה עוד.."תזיין אותי.." "עכשיו אני לא רוצה" קמתי מהשולחן והתחלתי למצוץ לו..הוא התנהג כאילו לא אכפת לו.. התיישבתי עליו ושפכתי עליו יין והתחלתי לשתות.. גם את הזין..הוא נכנע ושפך עליי יין והחל לינוק את שדיי הוא חדר אלי שוב.. חזק.. הרגשתי שוב כאב חד בכל חדירה ונשכתי לו את האוזן הוא המשיך לזיין אותי מרעיד כל איבר בגופי..

למעלה