סופ"ש באיחור :O

xXx Lilo xXx

New member
סופ"ש באיחור :O../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע של פראמור: קליפ השבוע לא של פראמור: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: דברים חיובים שקרו לכם השבוע: דברים שלילים שקרו לכם השבוע: דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט/י שבוע: התמונת שעשתה לכם את השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: ראיתם את טווילט?

Miss Insanity

New member
ראשונהההההה~../images/Emo210.gif

שיר השבוע של פראמור: Decode , Stop this song , מיזביז . שיר השבוע לא של פראמור: אין שינוי משבוע שעבר. Ocean Avenue - Yellowcard Rooftops - Lostprophets . קליפ השבוע של פראמור: דיקוד. קליפ השבוע לא של פראמור: אממ אין. להקה/אומן השבוע: פאראמור. אלבום השבוע: --- דברים חיובים שקרו לכם השבוע: 100 בתנ"ך , 90 בספרות , השגתי את טווייליט ועוד ועוד. דברים שלילים שקרו לכם השבוע: הייתי סורקת היום בהבהבה. X_X דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: ממ לא היו. סדרה\סרט\ספר השבוע: טווילייט [הספר]
, אראגון [הספר] - ליומן קריאה.
ציטוט/י שבוע: היה משו היום אבל אנלא זוכרתתתתת. התמונת שעשתה לכם את השבוע: תגובה מהירה
המאכל שעשה לכם את השבוע: שוקולד :) ולשאלה המתחלפת: ראיתם את טווילט? - בסופ"ש הזה בע"ה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif twilight עשה לי חשק לפראמור. ../images/Emo99.gif

אז אני מצטרפת.
שיר השבוע של פראמור: Conspiracy Decode Decode (Acoustic Version)
שיר השבוע לא של פראמור: My Chemical Romance - You Know What They Do to Guys Like Us in Prison (Live) April Sixth - Here I Am Avenged Sevenfold - Trashed and Scattered Breaking Benjamin - Lady Bug Muse - Stockholm Syndrome The All-American Rejects - Move Along Three Days Grace - Over And Over Three Days Grace - Let You Down Britney Spears - Phonography Britney Spears - Lonely Madcon - Beggin Rio - Shine On
קליפ השבוע של פראמור: Decode
קליפ השבוע לא של פראמור:
להקה/אומן השבוע: האמת הכי הרבה שמעתי את פראמור אז נגיד שהם.
אלבום השבוע:
לא היה משו מיוחד.
דברים חיובים שקרו לכם השבוע: 96 בתנ"ך.
הסתפרתי ואהבתי :) וזהו נראלי.
דברים שלילים שקרו לכם השבוע: חברה שלי לא באה אליי שישי שבת בסוף.
מתמטיקה ששוב אני לא מבינה, אני טוחנת כמו מכונת כביסה וחורף שחזר אלינו.
דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע:
סדרה\סרט\ספר השבוע:
- רקוויאם לחלום
, מוצאים את נמו, התנפצות, 10 דברים שאני שונאת אצלך.
- נמלטים
, איך פגשתי את אימא.
- אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות, יומנו של חנון ו-twilight שעדיין אין בסטימצקי.
ציטוט/י שבוע:
התמונת שעשתה לכם את השבוע: חחחחחחח
המאכל שעשה לכם את השבוע: לאדעת. אכלתי הרבה.
ולשאלה המתחלפת: ראיתם את טווילט? לא, ואני לא יודעת מה לעשות בקשר לזה. חצי אמרו שהוא טוב וחצי אמרו שהוא גרוע.
אבל סביר להניח שאני אלך לראות.. שבוע טוב.

xXx Lilo xXx

New member
חעחע אני מכירה אותך ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ואי, גם את שונאת את החורף? ואם לא קראת תספר לכי. אני בטוחה שתהני בו מאוד. אבל אם קראת גם תלכי אבל זה קצת ינפץ לך את הציפיות מהסרט.
ההחלטה שלך

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif שונאת את החורף מאוד מאוד. ../images/Emo69.gif

יש אווירה מאוד מכבידה ואפורה כזאת שלא נותנת חשק לכלום. >< ואני בהתחלה של פרק 6. עד עכשיו קראתי דרך המחשב אבל מחר כבר יהיה לי את הספר סוףסוף.
אני אנסה ללכת לסרט בגישה שזה סרט נטו (זה יהיה קשה אבל ניחא). הרי אי אפשר להכניס ספר כזה לסרט של שעה וחצי-שעתיים (כמה זמן הוא בכלל?
). בינתיים הספר היחיד שקראתי וראיתי את הסרט שלו היה 'אל תגלה' של הרלן קובן (
) והוא היה ממש פתטי והאמת שדי צחקתי בגלל זה וגם התעצבנתי, הרסו אותו לגמרי. ואני לא רוצה שזה יקרה כי יש לי ציפיות גבוהות (או יותר נכון היו לי, כי אחרי שקראתי מה כתבתן בקומונה זה ירד.
). אז אימא שלי אמרה לי לראות קודם את הסרט ואז להמשיך לקרוא אבל אני לא יכולה להשאיר את הספר על המדף ולחכות.
אני לא אתאפק.
סליחה על החפירה.
נ.ב: אבא שלי אמר שהוא רוצה לראות את הסרט.

xXx Lilo xXx

New member
חחחחח דווקא אבא שלך רוצה לראות אותו?../images/Emo29.gif

נו טוב, חברה שלי הולכת עם אבא שלה לכול הסרטים המצויירים למיניהם. פעם אחת הוא אשכרה בה איתנו למדגסקר הראשון S: פריקי.

Emergency Exit

New member
מדגסקרררר../images/Emo23.gif

אמא שלי ראתה אותו עם אחי, ואבא שלי בא איתי לצ'רלי בממלכת השוקולד כי הכרחתי אותו

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

בקשר לכותרת שלך חח התחלתי לקרוא השבוע את הספר ובאמת זה עושה חשק לשמוע פראמור XD

Johnni456

New member
מסכמש"ת../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: דיקוד שיר השבוע לא של פראמור: radiohead - creep
וניו יורק רפיח של שייגעצ קליפ השבוע של פראמור: דיקוד קליפ השבוע לא של פראמור:
להקה/אומן השבוע:
אלבום השבוע:
דברים חיובים שקרו לכם השבוע: כלום דברים שלילים שקרו לכם השבוע: כלום דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: לא יודעת סדרה\סרט\ספר השבוע: טוויליט (הספר).. סיימתי אותו ולא רציתי שהוא ייגמר כי הוא היה ממש טוב! ציטוט/י שבוע:
התמונת שעשתה לכם את השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: אוכלים למיניהם
ולשאלה המתחלפת: ראיתם את טווילט? לא

Emergency Exit

New member
ראש רדיוו../images/Emo23.gif מתה עליהם:)

חיחיחי מגיע לכם , אני עוד לא הגעתי לפרק השני בכלל, כי החלטתי שאם קניתי את טוויליט כדי לקרוא בשיעורי אנגלית, אני אקרא אותו ר-ק בשיעורי אנגלית ואז הוא לעולם לא יגמר
סתם כפרעליך קראי שוב

Johnni456

New member
חחחח../images/Emo79.gif

אבל זה כבר לא מותח בקריאה שניה.. >< ומסתבר שאת שאר הספרים לא תירגמו לעברית..

Johnni456

New member
אבלאבל אני לא מבינה כלוםX:../images/Emo79.gif

ז"א, אני כן מבינה אבל אני מבינה יותר בעברית
וסתם זה יותר כיף לקרוא בעברית והספר האחרון שקראתי באנגלית היה סיוט X_X

Emergency Exit

New member
כע צודקת בעברית זה יותר קל,

אבל בעברית מחסירים פרטים ומתרגמים בצורה הורסת

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תלוי על מה הספר היה ../images/Emo3.gif

מן הסתם שאם העלילה לא מעניינת אותך את תשתעממי O: אני מציעה לך לקרוא באנגלית, יותר כיף לדעתי

Emergency Exit

New member
איחור דאבל! חיחי. ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

שיר השבוע של פראמור: Decode שיר השבוע לא של פראמור: Stiff dylans - Ultraviolet קליפ השבוע של פראמור: Decode קליפ השבוע לא של פראמור: TheCab - Bounce להקה/אומן השבוע: The Cab אלבום השבוע: Whisper War דברים חיובים שקרו לכם השבוע: ראיתי ת'סרט של אנגוס סופסוף
\ נגמר עם מתמטיקה בנתיים..\ חניכהחדשה
דברים שלילים שקרו לכם השבוע: נכשלתי במתמטיקה
דברים הזויים/מוזרים לחלוטין שקרו לכם השבוע: נכשלתי!@#$%. XD סדרה\סרט\ספר השבוע: טירוף בבית סוףעונה \ אנגוס חוטיני ונשיקות חזותיות הסרט
\ טוויליט ציטוט/י שבוע: "ואז בסוף המבצע אנו מגלים ששכחנו חייל.. יוני נתניהו נשאר בבניין" "מסכן יוני תמיד נדפק" התמונת שעשתה לכם את השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: שניצללל ולשאלה המתחלפת: ראיתם את טווילט? עדיין לא

למעלה