סופ"ש באיזור החולה

oggi2

New member
סופ"ש באיזור החולה

אנחנו לנים בשדה אליעזר סופ"ש הזה
שני זוגות, חמישה ילדים שנה וחצי-שבע (שני הקטנטנים- במנשא)
אשמח להמלצות לטיולים באיזור, רצוי עם מים ומהפחות נדושים/עמוסים
אם כי יש מצב שכן נבקר בבניאס/חצבני- מה דעתכם?
לא הייתי באיזור כבר שנים ולא עם ילדים בכל אופן
תודה!

עופר 249

New member
דעתך על

הבתרא בקצרין
סלוקיה
עין אמפי
עין כנף
בערך נסיעה של 45 דקות משדה אליעזר
נראה לי ששם יהיו פחות אנשים היינו במקומות אלו בקיץ בשיא העונה והיו מעט אנשים לא מפוצץ כלל

oggi2

New member
אחלה, אני אעבור עליהם ואחזור בטח למשוב:) תודה

oggi2

New member
רגע, ובדרך?

יש המלצות למסלולים קצרים יחסית? - יוצאים מנס ציונה אז לא כאלו שמחייבים סטייה מהמסלול, לפעמים אנחנו על זמן שאול בנסיעה, אז בואו לא נתגרה בגורל :)

עופר 249

New member
גן לאומי ארבל

או שביל הפסגה בהר תבור ואם סתם הפסקה אז בגבעת המורה שמטפסים לכיוון הכפר דחי ישנו גן שעשועים עם נוף מרהיב

oggi2

New member
הארבל נראה מתאים ביותר

מה מבין המסלולים שם מתאים למשפחות? מלבד זה שמגיע למצפור חרוב?

יש מסלול מעגלי שכולל ידיות אחיזה וכבלים על

המצוק.
כ3-4 שעות (כשהלכנו בלי ילדים)
לדעתי אין קושי פיזי משמעותי חוץ מאיזה עליונת והקושי הוא רק אם יש מישהו שמפחד בטיפוס.
בסך הכל לא התקמצנו על מתכת ודרגיות כך שהטיפוס הוא לא מאתגר (זה לא חוד עקב), ואם יש מספיק מבוגרים לתמוך בילדים אז זה יכול להתאים למשפחה.

לא לוותר על המצודה.
השביל לא ממש מוצל.

oggi2

New member
תודה, נחל שופט

כבר היינו פעמיים השנה (בדרך צפונה..)
אבל האופציות האחרות ייבדקו , תודה

oggi2

New member
מה דעתכם על האגמון?

החברים רוצים לעשות יום טיול שם, (לי נשמע יותר קסום מירוץ העגור בסוף נובמבר, אבל זה לא האישיו עכשיו) מישהו היה לאחרונה ויכול לתת חוות דעת?

לא לאחרונה אבל בעיני יפה כל השנה

בטח כבר התחילו להגיע ציפורי הסתיו וגם כשאין כמויות ציפורים גדולות אז יש שם נוף יפה, ציפורים כלשהן, ונוטריות. לא כדאי בשעות החמות אם יש יום חם.
אם כבר יש עגורים אני ממליצה על עגלת ההאכלה, צריך להזמין מקום מראש, זה לא זול (במיוחד יחסית לחינם שעולה בלי זה) אבל רואים את הציפורים ממש מקרוב ויש הסבר נחמד של המדריך, זה נחמד במיוחד בשביל מי שמתקשה בשימוש במשקפת.
נחמד גם בטומקאר/אופניים/ברגל.

נ.ב - בכל זאת לדעתי בעונה הזו יותר מהנה בנחלים השונים בצפון, אבל בטח כבר ביקרתם וגם בטח מאד עמוס וזה מוריד מההנאה.

למעלה