סופ"שש...:)

SILVER LADY

New member
סופ"שש...:)

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

belledejour

New member
נענה מוקדם ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. חמישי כי.. טיול שנתי מטורףףף =]]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לצאת לטיול הזה, רכיבות מעולות, גיליתי שהחשבון שלי יחסית סביר
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סמסים :] התעצבתי מעט כי.. אני מתגעגעת נו מה. התעצבנתי על.. שאלי
הוא לא הפסיק ליפול מעליי כשירדנו ולדגדג אותי
לוידעת, לא התעצבנתי אל אף אחד תכלס. אבל בסוף סלחתי כי .. הוא נתן לי לישון עליו באוטובוס חזרה. התאכזבתי מ...חברות כלשהי כי... חשבתי שהיא חברות מספיק חזקה בשביל שנדבר. בכיתי מעצב/אושר כי.. העיניים דמעו אתמול בלילה מעייפות, כל השבוע לא ישנתי כמו שצריך. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ללא שום ספק הטיולללללל, אולי גם המפגש אחר כך, יומולדת לבתו'ש בפיצה סבבה ואז במעלומי
, שיעור כתיבה יוצרת ביום שני עם הדסו ומירג'
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיני
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני עדיין אופטימית =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת 7 קילומטר
? סתם, לא היה כזה קשה. עצרנו כל 3 דקות. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נחל המערה וכל הטיול, מעלומי כ"כ, לוידעת כל מיני. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אולי סמסים ושיחות אליהן
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נואי, אדירוש, נעמש, פינטו, שאלי, אבישי, מתן (עוד אחד אחר), אסף, יעלי, גארפילד ויקי וספיר
, יותם, דן דן, בתו'ש, הדסווו. התודה שלי השבוע היא ל.. גארפילד ויקי ספירוש מתן (גיבסון וסעדה האמת) ותןתן. פינקתי את עצמי השבוע עם.. המון ממתקים בטיול הזה. מאכל השבוע שהיה הוא.. הפיצה מאן שבא עד החור ההוא להביא לנו אוכל! כפרעליו! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לוידעת. משו קצת כחול. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שחור לבן - אביב גפן. מה אני אעשה... אלבום השבוע שהיה.. החדש של סימפל פלאן שאני עדיין חייבת להוריד משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן"...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את שירה פאקינג הלברטל. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדבר איתה ואקבע משו, אהנה בעיקר, אולי ללכת לישון אצל נואי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. גארפילד, כל האופקיסטים הטטניקים ונעמש
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות אנשיםםם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נקבע אולי משו אם יהיה לה זמן. אולי נדבר... ובטוח רכיבות טובות =] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. גארפילד ויקי וספירוש, אבל זה לא עוזר לי המון
חוץ מזה, כל מיני. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

netapet2

New member
אני מככבת אצלך איזה כיף ../images/Emo13.gif

מתגעגעת D= *ועכשיו אנשים ישאלו איפה השם שלי שם בכלל חח*

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:

את מכירה את מתן סעדה OOOOOOOOOOOOOOO:? את צוחקת עלי XD או שפשוט לא הבנתי נכון מה שכתבת ~_~
.

דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

את חייבת להגיד לי שאנחנו לא מדברות על אותו אחד. אם כן אני מתה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אין מצב בעולם. אין מצב. זה לא קורה!! זה לא קורה. זה החמשוש??????????????????

netapet2

New member
גמני רוצה להיות מגניבה כמו ליץ' ולענות מוקדם!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון, כי היה שיעור מושלם, וכי היו שיחות כייפיות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיחה עם סבתא
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הסמס ממנה LOL התעצבתי מעט כי.. כי אני לא יודעת מה קורה לעזאזל, וכי יש אנשים שלא מבינים מה אני אומרת. התעצבנתי על.. עלייה, כי היא קיר. אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא סלחתי, כשאסלח זה מתוך רחמנות התאכזבתי מ... כי... כמו לי, מהחברות הזאת. כי? כי אני אוהבת אותה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, מהשיחה אתמול, מהניסיון לכתוב, מהלחץ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיעור בראשון "יש שם ביצה" "איפה?" "שם!" "יואו נכון זו ביצה של נחש" *מרימה* "טוב זה אבן..." מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. משפט? סיפור- כל השיחות עם לי וספיר. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי האמנתי בעצמי בראשון, וכי דיברתי עם סבתא. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמוח. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חחח את היוגורט הזה, פאקינג 21 שקל! אבל זה עשה לי טוב, סתםנו, לא. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עיידן, ספיר ויקי והכי הכי בעולם ליץ' התודה שלי השבוע היא ל.. ל ליץ', לסבתא, לעיידן ולה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. ? מאכל השבוע שהיה הוא.. אממ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "WTH" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Phil Collins- Easy Lover" אלבום השבוע שהיה..פילפילון D= משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. די הרבה האמת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחשוב, ואשן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כמובן ש ליץ' השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיחות נורמאליות, ולנסות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עיידן, ולי, רק שאת עיידן אני אפגוש ואת לי לא
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תוצה לליץ'! כל כךךךךךךךךךך אוהבותך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

belledejour

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותךךךךךךך
ותמיד תמיד תמיד פה!

SapirElias

New member
יאללהD:

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי.. היה נחמד בחווה [:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לאדדעת D:
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ
התעצבתי מעט כי.. עזבו..
התעצבנתי על.. אמממממ המורה לתנך P:
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולחחח מה עשיתי בכלל חח
התאכזבתי מ... כי.... .. . .
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ווואו היה כ"כ הרבה חחחח "ספיר אני מטריד אותך"
"מה את מתערבת את בכלל" חחD: ועוד מלאמאלאמלמאלמא
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מממ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה רכיבה נחמדה מאוד מאוד=]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ממ היה לי כוח להכל? D:
הסרט הכי טוב שראיתי.. לאא ראיתי ><
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אריאט
ועוד איך שווההה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת..
התודה שלי השבוע היא ל.. אבא? פפ ><
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ממ
מאכל השבוע שהיה הוא.. לאדדעעת ><
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תחילת השבוע.. מבחן בהיסטוריה פפ :S השיחה מהמורה D:
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. באליי חווה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רביעי[[=
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יהיה מבחן בג"ג =[[
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים בחווה..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

2STRIPE

New member
איתני חזר?XD

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון - בלמונטה חיחי, שני - התבטלו שעות, שיחה משעשעת עם כאפות XD רביעי - אממ כל מיני חח, חמישי - צ'וקי, צ'וצ'י, נסיכה ושיחה עוד יותר משעשעת עם כאפותXD, שישי - יום משעשעXD הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..צ'וקי
ביטול שעות.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. שיחות עם אנשים.. היא חוזרת עוד חודששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התעצבתי מעט כי.. ככה.. התעצבנתי על.. כל העולם וגרושתו השניה.. אבל בסוף סלחתי כי .. שיזדיינו.. התאכזבתי מ... כי...צ'וקי קצת.. כמה אפשר?! בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, געגוע, אכזבה, ייאוש.. ממה לא.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום ראשון - בלמונטה
בר התחרפנה חח בועזיקו כפרעליוXD אצל המתוקיזה היה משעשע ביותרXD חח השיחה בחמישי עם כאפות
"טוב ותמסרי לכולם נשיקה" ~עומרי המגרש השני~ "עומרי מוסרים לך ד"ש ונשיקה"
היוםXD עלאק איתן בא לביקורXDD וואי נשפכתי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כמה וכמה סמסים.. והיא כמעט "הפריחה" עלינו החצופה!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך סבבה אבל זה היה מוזרר XD וגם היום הלך טוב אבל בסוף זה בטח יתברר כלא טוב כמו שתמיד קורה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למבחן המחורבן שלה
הסרט הכי טוב שראיתי..אממ שכחתי איך קוראים לוXD אה וכן זה עוד לא יצא "הסירחון מכה שנית"
בכיכובה של אנג'לינה ג'ולי היישר מבית משפחת גבעון
אויש היה כזה חולניXD המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מתוקיזה.. חווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אריאט חיחי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בחצ'ה
, כאפות, צ'וצ'י, סלמה, מקלוני והנסיכהה התודה שלי השבוע היא ל..צ'וקי
ובר.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. התנחלות אצל בר
חוסר שעות שינה
מאכל השבוע שהיה הוא.. הממממ.. צריך לבדוק מה אמא מכינה היום בערב חיחי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הסירחון מכה שנית"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Any Other World - Mika נו שתקו שיר חמוד XD אלבום השבוע שהיה.. - משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I Miss You - Westlife I don’t wanna feel the way that I do I just wanna be right here with you what would it take, for you to see to make you understand that I'll always believe הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ייאוש.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אהיה עצלנית
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צ'וקי
כאפות
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. המפ.., רכיבות =] תחרות נידמה לי אולי.. פול מבחנים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי נוחXDD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כאפות, סלמה, מקלוניניייי חיחי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מדהימה שלי
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

gili600

New member
אין, אין! את חוטפת כאלה מכות בנירדה!!!

נראה לך שבזה החזרתי לך? חכי חכי
ויהב מוסר נשיקות רק לבנות יפות הא?

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif

הוא אמר בסוף טוב תמסרי לה
על מה מתערבים שהוא לא יזכור אותך בנירדה?

gili600

New member
חח חסר לך אם כן!

ואם הוא או עומרי אומרים לי משהו אני מראה לזהר מי את ומשסה בך את דוד

למעלה