סופ"שים...:)

קספר07

New member
עונה נה בה נה נה

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? ישנה, טלוויזיה, מחשב, אוכלת, חתולות וכל מיני וכו'... 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? למיטה... 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? הידיעה שאני יכולה לנוח 4.יש לכם שעת עוצר? אמ לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? אני לא יוצאת בדרך כלל 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? שומדבר 7.מה אתם לובשים? עכשיו? מכנס צהוב חולצה שחורה 8.אתם לוקחים כסף? כן 9.אם כן, כמה? 200-300 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? לא זה ולא זה 11.עם מי אתם יוצאים? עם חברים 12.אתם שותים בשישי? לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? - 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? שטויות 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אמרתי שטויות 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 10 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? פיפי, מצחצחת שיניים, שוטפת פנים ואוכלת 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? כמעט ולא 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? אם כן בסביבה פה 20.איך היה השאלון? קצר

cohenet91

New member
באמת שאלון נחמד :)

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? מדריכה פעולה בצופים ויוצאת עם חברים
2.כשיש גשם וקר לאן אתם הולכים? לבית של מישהו. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? מחלה. 4.יש לכם שעת עוצר? אממ.. בערך.. 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? 2 ככה... 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? אמא תדאג, כעקרון
7.מה אתם לובשים? לא בגדים מי-יודע-מה.. די פשוטים. 8.אתם לוקחים כסף? אם יוצאים למקום כמו מקס ברנר (
) אז כן. אבל זה לא קורה הרבה. 9.אם כן, כמה? תלוי במקום. 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אממ שניהם. 11.עם מי אתם יוצאים? חברים
12.אתם שותים בשישי? לא. 13.אם כן, מי קונה? והאם אתם אוספים כסף מהחברים? --- 14.מי שלא משלם לא שותה. מה דעתך על המשפט הזה? אני מילא לא שותה. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? --- 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 11 בערך. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? תלוי מה יש לעשות. 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? כן, לפעמים, אבל לא יציאות המוניות..סתם עם כמה חברים. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? גן ציבורי. 20.איך היה השאלון? חביב פלוס פלוס

Spiritfall

New member
אה

.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? יוצאת לאנשהו .כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? להתכרבל מתחת לשמיכה .מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? חוסר מצב רוח .יש לכם שעת עוצר? לא בדיוק.. .אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? 4? 5? תלוי אם אני חוזרת הביתה בכלל .מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? אמא תדאג .מה אתם לובשים? בגדים .אתם לוקחים כסף? כן .אם כן, כמה? 100 . מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אני .עם מי אתם יוצאים? חבר / חברים .אתם שותים בשישי? לפעמים .אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? נה .מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? נה .ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אני לא חושבת שהוא היה רוצה לצאת.. אבל אין לי בעיה לשלם .מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 13:01 .מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? נשארים במיטה .אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? כן .אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? בדרך כלל בית קפה או משהו קטן .איך היה השאלון? נחמד

../images/Emo187.gifאניי:]

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי?נחה,נפגשת עם חברים 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים?נשארת בבית ובאים אלייP: 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב?מצב רוח 4.יש לכם שעת עוצר? בד"כ לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים?ממ..בין 12 ל-שתיים וחצי ככהS: 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן?לא יודעתS: 7.מה אתם לובשים?ממ..בגדי יצאיה
8.אתם לוקחים כסף?כן 9.אם כן, כמה?תלוי 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא?כל פעם מישו אחר>< 11.עם מי אתם יוצאים?חברים 12.אתם שותים בשישי?לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה?לא צריך בכלל לשתות 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו?^^ 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת?בין עשר וחצי לאחד עשרה וחצי 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?ארוחת בוקר ומתחילה שיעורים 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים?לא תמיד 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום?נחים>< 20.איך היה השאלון?נחמד:]

עונה ../images/Emo13.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? יוצאת לגן המרכזי עם החבר'ה 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? נישארת בבית ולפעמים באים אליי חברים 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? גשם 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? תלוי.. לפעמים ב- 12 ולפעמים ב-4 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? אין לי שעת עוצר.. 7.מה אתם לובשים? כל מיני 8.אתם לוקחים כסף? לא 9.אם כן, כמה? - - 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? - - 11.עם מי אתם יוצאים? עם החברים 12.אתם שותים בשישי? לפעמים 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? אנחנו לא קונים.. לפעמים סתם מישו מביא ואז שותים.. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? לא יודעת 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? - - 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 12 או 1 ככה... 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? הולכת לשתות שוקו 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לפעמים 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? כל מיני 20.איך היה השאלון? נחמד

D o R a S h A y

New member
הוא מגנובי =]

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? רואה ארץ נהדרת 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? אולי לבית של... חברה או משו 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? עייפות 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מתי שיוצא 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? לכלום 7.מה אתם לובשים? סווטשרט של בצפר ומכנס 8.אתם לוקחים כסף? כן 9.אם כן, כמה? כמה שצריך 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? פעם אמא פעם אבא 11.עם מי אתם יוצאים? חברים 12.אתם שותים בשישי? לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? אני אמנם לא שותה אבל אם הייתי אז לא מסכימה 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? מלווים לו.. ומתחשבנים אח"כ 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 12 או 1 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? מתחילה לסדר ת'חדר 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לפעמים 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? לא יודעת.. מה שיוצא יוצאת או עם המשפוח או עם חברות 20.איך היה השאלון? כיפי =]

fireyes

New member
מספש"שת

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי?יוצאת.. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים?בטח לאחד הבתים לראות סרט.. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב?כאבי גב עזים-כמו היום! 4.יש לכם שעת עוצר? יאפ 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים?בעיקרון 3 משו כזה 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן?בום בום... 7.מה אתם לובשים?בגדים לשינעעע... 8.אתם לוקחים כסף?כןןןן 9.אם כן, כמה?כמה שיש 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? 11.עם מי אתם יוצאים?חברים 12.אתם שותים בשישי?כשיוצא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים?לא קונים כי אנחנו עוד לא בני 18...אבל תמיד יש משו בבית של מישו.. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה?נגיד.. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו?צודק/ת! 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת?11-12 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?נרדמים שוב
18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים?לא תמיד... 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום?רובצים על הספה 20.איך היה השאלון?חמוד מאוד!!!

עונה../images/Emo182.gif

למרות שלא נראה לי שאני אהפוך לגולשת קבועה.. 1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? הולכת לביצפר ועושה שם בעיקר שטויות, חוזרת, חברה שלי באה אלי, הולכת, ומשם אני עם המחשב, טלויזיה ואוכל. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? זה לא ממש משנה את המקומות הרגילים שלי.. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? אני בד"כ לא יוצאת בשישי בערב..לאן יש ללכת? אני לא מבינה אותכם! למה בשישי בערב?! 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מאוחר 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? העולם יתפוצץ 7.מה אתם לובשים? פיג'מה 8.אתם לוקחים כסף? כן 9.אם כן, כמה? לא קבוע 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אמא בד"כ 11.עם מי אתם יוצאים? חברות 12.אתם שותים בשישי? יום שישי זה יום המים אצלי 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? אני שותה מים רגילים. אני אחסוך מכם את הפילוסופיות שלי לגבי מים מינרלים
14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? מעפן 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? שחברים שלו ישלמו. אה לא! אם זה לשתות לשתות, לא מים (
) אז אסור, זה לא בריא!! 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? סביבות 12 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? הרבה
18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לא 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? הרבה דברים
20.איך היה השאלון? כיף!

B a r r B e e

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? ישיבה
2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? לאותו המקום באותה השעה
3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? חום 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מוצ"ש בדר"כ.. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? 7.מה אתם לובשים? עכשיו? ג'ינס וסריג שחור 8.אתם לוקחים כסף? בדר"כ לא.. 9.אם כן, כמה? 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? 11.עם מי אתם יוצאים? עם חברייה =] 12.אתם שותים בשישי? כן 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? לפעמים אוספים ולפעמים מישהו מביא.. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? קמצנות 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז שלא ישלם 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת?בצהריים 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? סתם שוכבת במיטה עוד איזה שעה שעתיים 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? אם יש איזו מסיבה שווה אז למה לא?!
19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? אם לא אז אני בבית 20.איך היה השאלון? תותח

למעלה