סופ שבוע סוער ..

סופ שבוע סוער ..../images/Emo24.gif

שבת של בית , הזמנתי חברים לצהרים , הסירים על הכריים מכינה פלפל ממולא , בורים בתנור ברטוב תילאנדי כרובית אפויה ,חצלים בטעם כבד , וגולש עם ירקות שורש. ואיזה מרק להכין??? עדיין מתלבטת

סוף שבוע חמים וביתי

מקסימה את מקווה שממצאי מרק מתאים אני הייתי עושה מרק כתוםםםםםםםםםםםם מרק דייסטי וסמיך הולך בערב כזה רוצה את המתכון אפםרסם אותו וקראתי ואהבתי את השילוב שבנית חוץ מהכרובית ולכולנו מאחלת שבת חמימה תרתי משמע

meshi4

New member
סוף שבוע חמים ונעים ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

ארוחת מלכים הכנת......יאמי . בישלתי אתמול ארוחה ארוחה " מקוצרת" לשבת [שלא כדרכי]והשבת מתארחת אצל אמי לשבת כדת וכדין .

meshi4

New member
חזרתי משבת אצל

אמי היקרה. ילדיי ונכדיי הצטרפו לארוחת ערב שבת וחזרו אתמול בערב.אוירה כייפית ונעימה. במשך השבת מצטרפות קרובות משפחה [חברות של אמי]משחקות רמי קוביות ונהנות .קראתי כמה כתבות מהעיתון והופ....השבת עברה.הנסיעה חזרה......בגשם שוטף......די מפחיד לנסוע על שלולית ולהרגיש נסיעה בריחוף
. אגב....כשאבי המנוח נפטר בפתאומיות [לפני 9 שנים] אמי נזקקה לכל התמיכה מצידנו ולקח לה המון המון זמן להתאושש.כבר "בשבעה" התארגנו האחים לעשות תורנויות יומיות ותורנות שבת.במשך שנה וחצי כל יום אח אחד הגיע לישון אצלה.וכך גם תורנות שבתות-עד היום.

אין כמו פינוקים של אמא

ואני "זכתי" יום יום מטפלת בנכדי בבית אמי , גם עוזרת לי ,גם מפנקת אותי בתבשילה ודאגתה .. כיףףףףףףףףף

meshi4

New member
הפינוקים האלה מוכרים לי ../images/Emo9.gif

ובעצמי מפנקת [מפנימים,מפנימים
]את הילדים והנכדים גם בתבשילים.

למעלה