סופ''ש

GNIFROS

New member
סופ''ש

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

GNIFROS

New member
עונה

שיר השבוע של לירז-אייןןןן !!!!! שיר השבוע לא של לירז- לי פישמן אנחנו מאמינים - ושירים של גליתוש בלטינית משהו שעשה את השבוע-שאני ועדן הולכות ל- 2 הופעות של גלית גיאת שלנו : -* והופעה אחת של ריטה שבוע בא חח : ] משהו שהרס את השבוע-שהייתי אמורה להיפגש עם עדן השבוע בת''א אבל בסוף לא הסתדר מה קניתם השבוע-שימלה מעלפת .. עגילים .. ועשיתי עגיל בטבור חח ציטוט השבוע-עדן וואי הולך להיות כייייייף בהופעות מחכה ליראות אותך כבר " תוכנית\סרט השבוע- האולפן השקוף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליראות את עדן וגליייייתוש .. ולעשות עם עדן עגיל בעזרת השם !! ( : משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- אין חח מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לעדנוש שלי הערות-חח איזה פורום יאללה .. כל הפורומים מזה זורמים כאן יבששש תמונת השבוע-

יאלה עוונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- איייןןןןן !!! שיר השבוע לא של לירז- כל מיני שירים של לי פישמן - וגלית
משהו שעשה את השבוע- שדיברתי עם לילוש (לי פישמן ) בטלפון כפרעליה
משהו שהרס את השבוע- שיש מלא חפרנים חופרים משהו א-ש
מה קניתם השבוע- כרטיס להופעה של ריטה :] ושל גלית ! ועגיל חדש לטבור
ציטוט השבוע- ג'ני ? הולך להיוווות פיצוץ בהוופעותת מחכהה ר-צ-ח
תוכנית\סרט השבוע- חצויה , כוכב נולד. שמששש !!! , ונשות הטיייסים =] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שאמא של דני תמוות חחחחחחחח
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לאא יודעת בבייייי מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לג'ניי החיימשלי .. ללילוש וגליתוש
הערות- וואלק ג'ני צודקת פורום כזה יבשש חחחח וגם כבר כולם שחכו מלירררז .. ! תמונת השבוע- כפרעלייייייה 33> סלמאאתת ! :- D

sivan1996

New member
עונה :p

שיר השבוע של לירז- ריסים D: שיר השבוע לא של לירז- דור דניאל- הכל רחוק הכל איתך, אדם למברט- FEVER משהו שעשה את השבוע- סמיילים :p משהו שהרס את השבוע-מבחן באנגלית..... מה קניתם השבוע- לק שחור :) ציטוט השבוע- "AND I WORK ON MY STRUT BUT I KNOW ITS DONT MATHER ALL WE NEED IN THID WORLD IT SOME LOVE...." תוכנית\סרט השבוע- ההצעה :p משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש!! :p משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מבחן במתמטיקה... מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לאליסה!! 3> לדור!!! 3> לאדם שיבוא כבר לארץ אמן!!! 3> הערות- תצטרפו לקבוצה של אדם... בבקשה!!! 3> תמונת השבוע-

אליסה13

New member
חחח נכון וסיוני אוהבת אותך שולחת לך בחזרה עם

עם חיבוק ענק ונשיקה מואהה מתה עלייך והיום בהפסקה שמו את דור דניאל אהוב ליבך והתחלתי להשיר ואני עוד עם האזניות של האמפי באוזנים כל פעם שהיה שיר שאהבהתי עצרתי והתחלתי להשיר ולהסתובב ברחבה חחח זה היה כזה מצחיק שמעתי גם את ריאהנה מחכה לההופעה כבר את באה בסוף?

חחחחחח וואלק באמת יום חמישי היום../images/Emo6.gif

איזה קרועות אנחנו ... ואני עוד אומרת יאלה נענה יום שישי חחחחחחחחחחח D :

sivan1996

New member
חחח XD

גם אצלנו שמים שירים שלו!!!! D: אבל הכל בזכותי :p אני מביאה דיסק, ומכריחה אנשים לשמוע XD אני לא ממש מכירה שירים של ריהאנה. ואמרת שאין לך כרטיסים בסוף, לא?

RTur

New member
עונה (מלא זמן לא עשיתי חח)

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- Safura - Drip Drop Kelly Rowland - Commander Toni Braxton - Unbreak My Heart Sunstroke Project & Olia Tira - Run Away Usher - Love In This Club Miley Cyrus - Can't Be Tamed Robin Thicke - Fall Again משהו שעשה את השבוע- חתונה שהייתי בה, שיעור פיתוח קול, הופעה משהו שהרס את השבוע- שקצת הצטננתי מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- אין תוכנית\\סרט השבוע- חטופים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- שום דבר מיוחד מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- כולם הערות-אין תמונת השבוע- אין

למעלה