סופש

סופש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו

A t z a

New member
אני כלכך עייפה שזה לא יאומן../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-איגי
בובות וכו'. הרבה איגי. שיר השבוע לא של איגי-Realize של קולבי קיילט משהו שעשה את השבוע-סתם משהו נחמד,לא קשור אליכם. משהו שהרס את השבוע-שאני עומדת למות
? בילוי השבוע-לאדעת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להפטר ממלא דברים,להפטר מהסילבסטר המזדיין.סליחה. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לידיעתכם : אני ממש ג'ינג'ית עכשיו. עם גוון בלונדיני מוזר. צבע הזוי. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-צלילוז נשמתי שהתקשרת להשמיע לי
לאביו

Ronushnush

New member
ניינייניי

שיר השבוע של איגי- כשתחזור שיר השבוע לא של איגי- לא יודעת משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע- יום שני. אאוץ'. בילוי השבוע- מיכאל, הופעה של מידנייט, מחר... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המאהב. מה קניתם השבוע?- שתיה,שתיה, מסטיקים :/, הדיסק החדש של מידנייט, לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לסיים עם הצו ראשון תמונה שבא לשים- לא בא לשים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- קרררררררררררררררר תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לכולם

איןןןןןןן לךךךך מנווווווחההה,כואב לך אלא מההה

שיר השבוע של איגי- אדום,צופה בך שיר השבוע לא של איגי- היהודים-לעולם מצידי,דונט לייק,ניו יורק סיטי,שרון חזיז-פנסים
,שלום חנוך-לאט לאט,חמי רודנר-לזרום עם הרוח,יהיה אשר יהיה
משהו שעשה את השבוע- שעברתי תיאוריהההה!!!!!!!
..פשוט היום המאושר בחיי
משהו שהרס את השבוע- ממ שהמורה למחשב גרפי רצתה לדבר עם אמא על ההברזות בילוי השבוע- תכף נוסעת עם אחותי לת"א
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות
מה קניתם השבוע?- חח תכף אקנה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הממ..2008,לשיעורי נהיגה שאני הולכת להפציץ
וזהו חח
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו כולכם

A m 0 s

New member
פאן פאן פאן פאן....

שיר השבוע של איגי- "ידיים של אישה ושם של גבר..." שיר השבוע לא של איגי- ביום שלא מאמנים יותר, דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- לא יודע... משהו שהרס את השבוע- מבחנים!! בילוי השבוע- היום אני הולך להופעה של דנה ברגר בתמונע!!!! איזה כיףףףף סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אהההממממ מה קניתם השבוע?- כרטיסים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של סיון שביט... תמונה שבא לשים- אהמממ... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- --- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו ---

Peeeach

New member
../images/Emo203.gif

שיר השבוע של איגי- לאיודעת
שיר השבוע לא של איגי- פורטיחרוף העולם האמיתי
משהו שעשה את השבוע-אמא סיימה לסרוג לי את הכובע
משהו שהרס את השבוע-נו זה שבא כל חודש
בילוי השבוע- הבית של לירז?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא יודעת
מה קניתם השבוע?- לא יודעת
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ההופעה של הבנות נחמה
תמונה שבא לשים-

kepit

New member
כואבת לי הרגל ולכם לאאא.תקנאו!

שיר השבוע של איגי- אין ואין. שיר השבוע לא של איגי-שמוליק!
משהו שעשה את השבוע-יום רביעי קפה אלטרנטיבי במקיף ח' ללא ספק! היה לי כלכך כייייף
אני רוצה שוב!וההופעה של שלומי!! משהו שהרס את השבוע-שעבר יום רביעי
חוץ מזה,היה לי שבוע כלכך שווה! בילוי השבוע-מכבי,מקיף ח',הבית של כפיר,הבית של נאור,הבארקה!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-מסטיקיםםםם ובלונייםD: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כרגע אין כלום באו]ק..אבל אם יכולתי לחזור על השבוע הזה זה היה מעולה:] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני רוצה שיהיה שוב יום רביעי! תעשו משו! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נאור
הוקדש לי שיר!

ירדן88

New member
:-*

שיר השבוע של איגי- תהרוג אותי לאט שיר השבוע לא של איגי-בודדים-מטרופולין
משהו שעשה את השבוע-כל מיני דברים נחמדים...ובית ריק. משהו שהרס את השבוע-לחץ,מבחנים,עבודות,בחנים..טירוף. בילוי השבוע-אשדוד,ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 2 מעילים מהממים מפוקס
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני מזה מצטערת שאני בנתק קטנות..טו מאץ' ביצפר.ובעיקר שכל ינואר עכשיו זה כל שבוע 3 מבחנים. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם!

מאיה911

New member
דאמט! אני מצוננת כל החיים../images/Emo6.gif!

שיר השבוע של איגי- כל הדיסק בעדינות
בעיקר השיר בעדינות שיר השבוע לא של איגי- מכיר אותו- יוני בלוך, וידוי- מיכל ורשאי ,Hinder - Lips Of An Angel ויוצא לאור- אהוד בנאי משהו שעשה את השבוע- המסיבה ביום חמישי
.. וכל כל מיני שטויות
משהו שהרס את השבוע- מבחן במתמטיקה
.. ועלייה לקבר של אמא של חברה
בילוי השבוע- קניון, מסיבה בחמישי ואתמול בית ריק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- להוציא את הכלב
!! מה קניתם השבוע?- חולצה מהממת במיוחד+עגילים, סיגריות ואוטובוסים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמא טסה היום בערב לתאילנד! וכל השאר סתם מבחנים מטונפים תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם
!

a d i 8

New member
|No aLaRms AnD No SuPrIsEs,pLeAsE

שיר השבוע של איגי- כועסת
שיר השבוע לא של איגי-Exit Music-Radiohead
משהו שעשה את השבוע-ההופעה אתמול
משהו שהרס את השבוע-המכה שקבלתי
...יש לי סימן כחול ע-נ-ק-י על הירך
בילוי השבוע-הופעה של מאור כהן ופיטר רוט
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-כרטיסים להופעות...מתנה..ו...אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין משו ספציפי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הכל טוב
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-מישק..

לאיור

New member
שוב באיחור.. מה אני יעשה!?../images/Emo122.gif

שיר השבוע של איגי- מסתובבים !!!
שיר השבוע לא של איגי- וידוי- מיכל ורשאי, משינה- אהובתי, Gorillaz - Clint Eastwood מאור כהן- זה אני זה אתה משהו שעשה את השבוע- מסיבה ביום חמישי!!
משהו שהרס את השבוע-מבחן במתמטיקה.. ועלייה לקבר של אמא של חברה בילוי השבוע- מסיבה בחמישי ובית ריק אצל מאיה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הנעלמים, רומיאו ויוליה[ספרים] בובות , להוציא את הכלב מה קניתם השבוע?- שתי חולצות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חרא של שבוע
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- נמאס לי, פשוט נמאס תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לולכולם

למעלה