סופש רגוע

pc girl

New member
סופש רגוע

שיר השבוע של ריטה: שיר השבוע לא של ריטה: סרט השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: בילוי השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: המלצת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מוטו: מסר לאומה: תמונת השבוע: שיהיה לכולם אחלה שבוע :)

pc girl

New member
../images/Emo186.gif

שיר השבוע של ריטה: ארץ מולדת שיר השבוע לא של ריטה: רק החיים - לאה שבת סרט השבוע: דופלקס ספר השבוע:
תוכנית השבוע: חברים+סיינפלד בילוי השבוע: כל השבוע היה סיוט אחד גדול... חוץ משיעור נהיגה בתחילת שבוע
דבר טוב שקרה השבוע: שיעור נהיגה דבר פחות טוב שקרה השבוע: חולה מתה, אזכרה לחבר של אבא שלי, לא עבדתי סופש כי אני חולה, מתכונת משעממת באנגלית לימודים למבחן בגנטיקה, ובני נשאר שבת
המלצת השבוע: סוכריות חמאה תוכניות לשבוע הבא: להבריא
, מבחן בביולוגיה, שיעורי נהיגה, ריטה ביום חמישי, ובני חוזר!
ואולי ללמוד קצת למבחן במתמטיקה שבוע הבא מוטו: מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה מסר לאומה: סטרפסילס זה גועל נפש
תמונת השבוע:

pc girl

New member
אוי דווקא כן היה משהו טוב השבוע ../images/Emo122.gif

שישבת רק עם בני... נסענו לחמי יואב ואחכ למסעדה

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשבת שלום!

שיר השבוע של ריטה: חיזיון מקומי, אחרי שאהב שיר השבוע לא של ריטה: Avril Lavigne - When you´re gone סרט השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: אבודים בילוי השבוע: מקס ברנר, ויום חמישי בחיפה דבר טוב שקרה השבוע: ימי הולדת, שיעורי נהיגה דבר פחות טוב שקרה השבוע: אממ בצפר המלצת השבוע: הדיסק חיפה 87 של דניאל סלומון
תוכניות לשבוע הבא: לעבור את כל המבחנים בשלום, שיעורי נהיגה מוטו: אל תדאג יותר מידי בקשר לחיים, במילא לא תצא מהם חיי
מסר לאומה: אני רוצה הופעה! תמונת השבוע:

שבוע טוב ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של ריטה: מחכה
שיר השבוע לא של ריטה: if i could- celine dion סרט השבוע:כוח הלב ספר השבוע:
תוכנית השבוע: החיים זה לא הכל (היחידה שראיתי חח) בילוי השבוע: אתמול בפאב אילתי עם חברה טובה (כן כן סוף סוף אני קצת בבית :) דבר טוב שקרה השבוע: סופש בבית אבא :) דבר פחות טוב שקרה השבוע: אמממ... הכל לטובה.. המלצת השבוע: החדש של סלין דיון- מעולה תוכניות לשבוע הבא: לימודים, עבודה, ריטה ביום חמישי (רק אלוהים יודע כמה אני מחכה לזה כרגע..) ושוב סופש בבית אבא
מוטו: תן חיוך- הכל לטובה. מסר לאומה: אם שותים לא נוהגים!
שבוע נהדר שיהיה

למעלה