סופ''ש רגוע...

סופ''ש רגוע...../images/Emo42.gif

אני מקווה שהסופ''ש יהיה טוב,רגוע..ובשורות טובות.אמן.
החלמה מהירה לפצועים
ושנדע ימים טובים יותר

שויו

New member
בוקר שהלוואי ויהי טוב ../images/Emo140.gif

והלוואי וישאו תפילותינו פרי ויהיה כבר שקט ושלום חיבוק לכל חיילינו בצפון ובשאר הגזרות ולהורים המודאגים חיבוק ענק תחזיקו מעמד שבת שלום

י רדן

New member
../images/Emo24.gifלכל הבנים/ות וההורים../images/Emo24.gif

בוקר טוב, שיהיה זה יום שקט, להורים שבניהם בחזיתות.. לבנים שעוברים ימים לא קלים.. ולכולנו שיהיה סופשבוע נעים במידת האפשר.

עציון כל הגליל עם קטיושות

וגם הכרמל. תראה אם יוציאו אותם להתגעות יותר דרומה אולי תוכל לנסוע. (וגם לראות אותו). שכחתי לא תספיק.שבת.

|חיבוק טנצר אמא של מוגלי, טובה ולכל

ההורים שילדיהם מגיעים לחופשה - כן ירבו! - תהנו עם הבנים, פנקו אותם והעבירו להם את האהבה של כולנו.

../images/Emo13.gifסוף סוף לאחר 4 ימים...

הגיע אתמול בלילה הטלפון המיוחל, הבן יצא להתרעננות. שלחו אותם לישון בצימרים של אחד היישובים הקרובים וכנראה ששישי שבת יעשו במקום שבו נוכל לבקר אותו. המתח התפוגג באחת(חיסכון משמעותי ברסקיו)

סמדר בנ

New member
הודעה משמחת

בדיוק אתמול שוחחנו הבת ואני על המחלקה של הבן שלך (שכידוע לך יש שם מפקד לשעבר שלה). שמחה לשמוע שהם קצת בחוץ ואדווח גם לבת.

טנצר איזה שמחה

תזהר כי המעבר ממתח גבוה לשמחה משחרר חמרים תואמי סמים במוח שגורמים להתנהגוית מוזרות
גם לי היתה הפתעה בעודי מארחת פה חיילים במנוחה באיזה בי"ס שכן(רצו לראות כדורגל) וחושבת על בני שגם הוא בהתרעננות אבל בצפון היותר צפוני מי נכנס בדלת? (בעשר בלילה)
כמובן-הבן

לטנצר ואמא של מוגלי

איזה יופי! חדשות טובות ! סוף שבוע של כיף לכם. ואולי או טו טו נגמר? (המלחמה?)

מאקי

New member
דשך למוגלי....

וזו הזדמנות לאמר לך כל הכבוד............ על האיסוף לחיילים.. ושמעתי.... שגילית קרובה מכאן...

../images/Emo24.gifאיזה יופי לטנצר ולמשפחה

אני מבינה שהמטבח כבר עובד בתפוקה מלאה, מפיק בזה אחר זה את המטעמים לפינוק הגוזל? מי צריך רסקיו עכשיו כשהגוף מלא באדרנלין, אה?

למעלה