סופ"ש שלי...
כתבתי על זה גם בפורום חוק ומשפט, אבל אעתיק את זה גם לפה.... נסעתי בכביש דו סיטרי, עם הפרדה בין הכיוונים ע"י אי תנועה ארוך, כאשר בכל כיוון ישנם 2 נתיבים. נסעתי בנתיב השמאלי, כשלפתע כמו משום מקום עמד ללו קונוס של היעיריה, נמוך, שלא ניתן לראותו ממרחק, כזה שתוחם עבודות בכביש. כמובן שהוא עמד בודד, ללא שום עבודות בכביש (הכביש תקין ביותר), וכמובן ללא שום תמרור אזהרה לפניו או אורות מנצנצים שכאלה כנהוג במקרים של הצבת מפגעים אלו בכביש. בנתיב שלידי נסעו מכוניות ומאחורי, במרחק לא גדול במיוחד נסעה מכונית כך שלא יכולתי לשנות נתיב ולא יכולתי לבלום בפתאומיות, מה גם שלא ראיתי את הקונוס ממרחק שאיפשר לי לעשות זאת. כתוצאה מהפגיעה במכונית, שמוזערה על ידי עד כמה שניתן בלא לפגוע במוכניות בסביבתי נגרם לחלק שמעל לגלגל הקידמי בצד הנהג נזק גדול- מעוצמת הפגיעה וניסיון ההאטה, נוצרו סקים ושברים יש לציין כי מדובר במכונת שנמצאת פחות משנה על הכביש במצב טוב מאוד. הנזק למכונית הוא גדול מאוד מבחינה כספית ועכשיו לפשר ההתייעצות- רציתי לברר אם ניתן לתבוע את העיריה או גורם אחר על ההוצאה הכספית האדירה שנגרמה לי כתוצאה מהמפגע השייך להם והיה מוצב שם בשעה 23:47 בצורה שלא ניתן היה לראותו? בתודה רבה רבה מראש עליסה (עובדת קשה ביותר ומאוד כואב לה לשלם על הנזק שנעשה לאוטו של ההורים) נו, אפי, האם זה עונה לתיאור "מזוויע"????