סופש סביר לכולם !

zimes

New member
../images/Emo6.gif

מחונך היטב, לא? על כך גאוותי. > צימעס מקלידה ביד אחת, היד השניה נרדמת מתחת ליונקת <

דן צ

New member
אני זוכר שראיתי שני זאטוטים רצים

בדשא , אחד היה עירום , ישר שאלתי "איזה פורום אתם מנהלים?" לא היתה מהם תשובה , הם הביטו בי במבט מוזר שכזה , כאילו "מה?? זה לא ברור?" , בסוף הבנתי שהם קשורים לפורום הנקה. ניסתי כל הערב לתפוס אותם , אבל הם היו קטנים וזריזים ממני ברחו לי מתחת לשולחן ואחד מהם רץ לכיוונו של גיא באמצע הנאום.

את ילדיה המתקתקים של צימעס

פגש חלקנו במפגש מנהלי תפוז שהתרחש לפני כחודשיים. כולנו היינו עסוקים בלרדוף אחריהם, לשמור שלא יתרסקו אלי הצוקים שהיו במקום, ולדאוג לכל מחסורם. אני באופן אישי האכלתי את הצאצאית בסלט עגבניות מהביל, ורק לאחר שפרצה בבכי תמרורים ומלמלה את המנטרה "אמא, אמא", הבון הבנתי שהילדה אינה מחבבת אותי, ויש להפטר ממנה לאלתר.

סופ"ש שלי...

כתבתי על זה גם בפורום חוק ומשפט, אבל אעתיק את זה גם לפה.... נסעתי בכביש דו סיטרי, עם הפרדה בין הכיוונים ע"י אי תנועה ארוך, כאשר בכל כיוון ישנם 2 נתיבים. נסעתי בנתיב השמאלי, כשלפתע כמו משום מקום עמד ללו קונוס של היעיריה, נמוך, שלא ניתן לראותו ממרחק, כזה שתוחם עבודות בכביש. כמובן שהוא עמד בודד, ללא שום עבודות בכביש (הכביש תקין ביותר), וכמובן ללא שום תמרור אזהרה לפניו או אורות מנצנצים שכאלה כנהוג במקרים של הצבת מפגעים אלו בכביש. בנתיב שלידי נסעו מכוניות ומאחורי, במרחק לא גדול במיוחד נסעה מכונית כך שלא יכולתי לשנות נתיב ולא יכולתי לבלום בפתאומיות, מה גם שלא ראיתי את הקונוס ממרחק שאיפשר לי לעשות זאת. כתוצאה מהפגיעה במכונית, שמוזערה על ידי עד כמה שניתן בלא לפגוע במוכניות בסביבתי נגרם לחלק שמעל לגלגל הקידמי בצד הנהג נזק גדול- מעוצמת הפגיעה וניסיון ההאטה, נוצרו סקים ושברים יש לציין כי מדובר במכונת שנמצאת פחות משנה על הכביש במצב טוב מאוד. הנזק למכונית הוא גדול מאוד מבחינה כספית ועכשיו לפשר ההתייעצות- רציתי לברר אם ניתן לתבוע את העיריה או גורם אחר על ההוצאה הכספית האדירה שנגרמה לי כתוצאה מהמפגע השייך להם והיה מוצב שם בשעה 23:47 בצורה שלא ניתן היה לראותו? בתודה רבה רבה מראש עליסה (עובדת קשה ביותר ומאוד כואב לה לשלם על הנזק שנעשה לאוטו של ההורים) נו, אפי, האם זה עונה לתיאור "מזוויע"????

בהחלט יש מקום להתעניין

אצל עורך דין (יש כמה שמתמחים בלתבוע עיריות, שמות אצלי במסרים), האם אפשר לדרוש פיצויים מהעירייה. השאלה היא האם יש לך עדים למקרה, האם יש לך שמות שלהם, על מנת שיוכלו להעיד שאת חתיכת הפלסטיק ההיא אי אפשר היה לראות בלילה החשוך. חוץ מזה, באמת סופשבוע מזוויע. חבל שאין פרסים בתחרות הזאת, היית לוקחת בהליכה (סוג של משחק מילים בנוגע לתאונה, אבל שוב כנראה הצחקתי רק את עצמי).

De-Panther

New member
נפגשתי עם ידידה מאייסיטי אתמול ואני

צריך היום ללכת לאמא שלי להתכונן למבחן גדול בהיסטוריה
היה נחמד חוצמהקטע שזרקנו אבנים למרות שגם זה היה מצחיק איכשהו... וזהו תאחלו לי בהצלחה כי אני הולך לבלות הרבה עם סיפרי ההיסטוריה...

WC

New member
סופ"ש במיטה. ולא במובן המרנין.

האסלה מתכוונת לשכב במיטה, עטופה עד הניאגרה בניירות טישו משומשים, בעודה מתבוננת בטיפות הגשם שעל החלון. שלושה ימים של כרוניקה של קינוחי אף ידועה מראש. מרנין לא? אז בין אקמול לאספירין, בין סרט זה לרעהו, ובין טישו וטישו, יעבור לו הסופשבוע. אבל העינוי לא נגמר עם החיידקים. הרי חלונה פונה לדיסקוטק שמתחת לבינין. ואף שכן לא יקופח. עד הקומה התשיעית הם ישירו ויצעקו. הם שרים, היא מקנחת. מרנין לא? לפחות מחר מגיע הדוד ז´וזה מברזיל ויביא לה טופינים. והבידה באה עוד שבועיים, והכיור חוזר לארץ לעיניני עסקים מה שאומר- קוטג´, יבוא המוני שלא ירד מ3 קופסאות. והאמבטיה הכינה בריגדרו לקראת בואו של ז´וזה. לו רק לא הייתה חולה, לו רק ויכלה להבחין בין טעמים. כרגע היא במצב שפעת נואש שלהכל יש טעם של נייר צלופן. מרנין לא? WC אויש

אושר מ

New member
כנ"ל...

משום מה קמתי הבוקר כשאיני מצליחה להחזיק את כמה הקילוגרמים שלי, כמות לא גדולה נורא דווקא... אח"כ כמובן אמא שאף פעם לא תאמין כשאגיד שרע לי, החליטה שצריך לעשות סדר בעליית הגג... למטה ולמעלה במדרגות עד שכבר באמת לא יכולתי לזוז ובשביל לעלות במדרגות הלכתי על ארבע עם הידיים.... אח"כ הלכתי לישון, ודוקא אז כולם שלחו לי הודעות. ויוני וגלעד התקשרו.. אז כבר קמתי. אני ידועת למטה לאבא שלי ואמא שלי שם כמובן שואלת: "נו, כבר גמרת לעשות את עצמך חולה להיום?" אפי, אפשר להזמין סיכול ממוקד לאישה הזאת????

דן צ

New member
תצטרכי להמתין בקשר לסיכול הממוקד

בגלל הבחירות הקרבות ובאות נוצר עומס על המחלקה יש המון דרישות של סיכולים וחיסולים , כך שתצטרכי להמתין לפחות חודשיים אחרי הבחירות. תהיה בריאה אושר, אם תרצי תה אני מגיע להכין לך.

Michelin

New member
כשחולים, גולשים באינטרנט.

לפחות מישה לא לבד. תחת שתי שמיכות פוך, שכבה נדיבה של ניירות טואלט ועדיין קר לו, למישה. שלא לדבר על אוסף צמיגיו ששומר עליו מפגעי הקור. אבל לא די בכך, עדיין צונן לו תחת כל השכבות, ופיטמותיו זכורות דיו בכדי לחתוך זכוכית. על בהונותיו גרובות שתי זוגות גרביים. בידו שלטים לטלויזיה, לדיוידי, ולכבלים. לצידו תרופה נגד כאב ראש, תרופה נגד צינון וסירופ לשיעול. והכל מהקפסולות שמתמוססות במים, כמו לגריאטרים (חוץ מהסירופ). לצמיגיו פיג´מה, לחוטמו משקפיים, ולפיו מרק עוף. הפצ´י. מישה אינו שפן ואינו קטן, והדלת לבטח סגורה איתנה בסוגר ובריח. לעצבאותיו מקלדת, מול עיניו מרקעים (טלויזיה ומחשב לחילופין). על רגלו יש יבלת, ולכוכו תחתונים. לה לה לה לה לה לה. לה לה לה לה.(בקצב של השפן הקטן, ברשותכם) מישה אמר הפצ´י! ושיהיה לבריאות.

Michelin

New member
יש גבול כמה אפשר

להעביד ולהלעות (ככה כותבים?) את הדיוידי המסכן. ומכוון ומגוון הסרטים אינו מזהיר, הרי שמוחו של מישה הינו רצוץ ומרוט מקולנוע. הצמיגים קוראים לגיוון, אז מתעמצים ומזדחלים אט אט, צמיג צמיג, לכוון המחשב. מעבר לזה, מישה מנסה להבין את סיסתמת תפוז, זה מעורר דיו. מישה אמר: איך לעזאזל מפעילים את ה... הזה?

adidas^

New member
דווקא לי היה סופשבוע מעולה!

אחרי טיול של 13 ק"מ בצעדת בן גוריון, חזרנו עייפות אך מרוצות. ועם כמה שלפוחיות ברגלים ועורף שרוף עד מאד
אבל הנוף של שדה בוקר שווה הכל, בחיי. בנג´י מוסר ד"ש.

למעלה