סופש סביר לכולם !

סופש סביר לכולם !

עדכונים שוטפים:
פרויקט הבחירות מוקפא בשלב הזה, עד לגיבוש קונספט מהפכני ותורם-חברתית. אתן רק רמז שמבחינתי אשמח אם הפרויקט הזה על כל מפלגותיו, יוכיח שגם קהילה וירטואלית מסוגלת לצאת מקווי האינטרנט ולהוכיח יעילות גם בחברה האמיתית בחוץ. לכן, כל אלה שהקימו מפלגות ועדיין מעוניינים בהמשך הפרויקט, עליהם לקחת בחשבון שאחד מתנאי ההשתתפות בפרויקט, הוא פעילות קהילתית אמיתית, לא כאן, בחוץ.
אושר מ, האישה והזכרון הפנומנלי, הזכירה לי שאי שם לפני כמה חודשים, נפתח מיזם פורומי והוא תחרות פנימית קלה של "הסופש המחכה לי ולמה אני הכי אומלל". אשמח אם תפרטו בשרשור זה אודות הסופש המחכה לכם, ואם אינו זוועתי כפי שאנו צופים, נשמח לשמוע מדוע אנו, בעלי התכנונים הלא-מלהיבים, צריכים לקנא בכם.
החורף מבושש לבוא, לכן אשמח אם המילה "גשם" תופיע בהודעותיכם רק בהקשר אקטואלי ולא ברמת העלאת הציפיות. יש גבול להתעללות.
הסקר עדיין פעיל. למי שטרם הצביע, יש עדיין הזדמנות פתוחה. שיהיה סופש מזוויע לכולנו, ואם אשכחך ירושלים, אזכור שמאמש, מיקי חיימוביץ´ כבר לא משדרת מאצלך.

דן צ

New member
סופ"ש רגיל אצלי ../images/Emo187.gif

קודם כל ההתחבטות מה בא קודם המרק או הדגים בארוחת השבת עדין קיימת , אז אם למישהו יש פתרונות נוספים אתם מוזמנים. אהה, יש לי אורח השבת והוא בן דודי בן הארבע עשרה שבא להתארח , מת עליו....

erlich

New member
אז ככה.

בסופו של דבר יכול להיות שיהיה לי את הסופשבוע הכי מדהים בעולם. או לא להיט בכלל. אני אעדכן אותכם. (למה לעזאזל כל הבעיות שלי קשורות לבחורות??!?!!? אולי כי את האחרות אני טוב בלפתור? - אל תענו. תנו לי להשלות את עצמי:) נכון שהייתי אמור לצאת עם מיכל וכו´? בכל אופן לא יצאתי איתה בסוף. וחשבתי שהיא גם לא מעוניינת, ואז היא פתאום שולחת לי אס אמ אס שהיא דווקא כן רוצה להכיר וכו´. ברור שזה הגיע בדיוק בשלב שאני החלטתי להיזכר שאני עדיין אוהב את מעיין. היה לנו איזה משהו מוזר ומטריד מעט ביום שישי בלילה. ואחרי זה חשבתי שהיא (מעיין) כבר לא תתקשר אלי יותר. היא דווקא כן התקשרה. באותו רגע נזכרתי. (מי אמר טלנובלה. וקיבל?) אז כל השבוע ביליתי בלהתחמק ממיכל. מה שלא היה קשה במיוחד עקב העבודה שלא הייתי בבסיס הרבה, היה שבוע מעניין בעבודה :) אהבתי את זה. בכל אופן, לא דיברתי עם מעיין כל השבוע (אל תדאגו השארתי לה הודעה באמצע השבוע שאני בסדר). לקחתי מחברת וכתבתי לה. על הכל. על זה שהכרתי אחרות (אבל שלא תדאג לא נפגשתי עם אף אחת מהן). ושאני עדיין אוהב אותה. ושאני לא רוצה משהו סתם כזה איתה. אני רוצה אותה ורק אותה. ושהיא מאוד מיוחדת בשבילי. ושאני הכי מצטער ששיקרתי לכולם, והכי לעצמי בנוגע לכל העניין. זה הכניס אותי מעט לשוק כל הקטע הזה של ההשליה העצמית ואיך נתתי לעצמי ממש להאמין בכל העניין. ומה הודעה קולית אחת ממנה יכלה לעשות לי. וזה היה אחד הדברים הכי קשים שעשיתי. לכתוב את המחברת הזו, כי זה היה מאוד חושפני כזה... כתבתם פעם משהו כזה? אתמול נסעתי אליה במיוחד לבסיס. נכנסתי פנימה (במזל - לא מרשים לאפחד להיכנס) על מדים וכו´ :) (החלטתי לשחק קצת בחיילים:)). נתתי לה את המחברת. היא התקשרה אלי ואמרה שהיא לא רוצה לדבר על זה בטלפון. ושהיא תתקשר היום. וכנראה ניפגש או משהו. אז כמובן שהשיחת טלפון ממנה עוד לא הגיעה. כשאתה מצפה למשהו זה בחיים לא מגיע :) ואני לא ממש ישנתי הלילה. כלומר במקום להירדם לשעתיים, להתעורר לעשר דקות ולהירדם שוב אני נרדם לחצי שעה מתעורר לעשר דקות. חצי שעה עשר דקות. זה מטריף את הנשמה! ומשום מה גם חלמתי המון (המון כלומר בערך 3 בלילה אחד!!! בד"כ אני חולם פעם בחצי שנה או משהו כזה...) חלומות. גם עליה. אז אתמול בצ´אט לא סיפרתי. הייתי מעט אוברוולמד מכל העניין. וגם נראתם לי עסוקים מעטץ. העדפתי לעסוק בזוטות. (מה שכן המקוצר שקיבלתי באמת נראה טוב :) בכל אופן, סופשבוע טוב לכולכם :) אני באופן אישי (נו אפנס) מקווה לא להיות פה הרבה... ארז.

אושר מ

New member
בהצלחה ילד

אבל רק מילה אחת, למיכל לא מגיע שתגיד לה משהו? לפחות תשמעי קרה ככה וככה ולא מתאים לי עכשיו?

erlich

New member
נתתי לה להבין ביום רביעי

שזה כבר לא כל כך יקרה בנינו... אבל לא הסברתי למה. היא גם לא שאלה. האמת שאני לא יודע מה הייתי אומר אם היא הייתה שואלת.... :() אני בחיים לא משאיר "קצוות פתוחים" או מה שזה לא יהיה... זה פשוט ממש לא יפה. בכל זאת התחמקתי ממנה אח"כ. היה איזה קטע שהיא באה להגיד לי היי בחדר אוכל (אני חושב שזה היה אתמול). הייתי באמצע פגישה (כן כן, אני אוכל ומדבר על עבודה, אני יודע שזה עצוב) וההוא מהפגישה פשוט אמר "טוב אז נמשיך מתישהו אחר" וקרץ אלי ואליה. זה היה הכי לא מתאים לו בעולם לעשות כזה דבר. בכל אופן היא מתיישבת. היה מזל מטורף שבדיוק קיבלתי איתורית והייתי חייב ללכת אחרי איזה 30 שניות. לא יודע מה הייתי עושה... מה אתם הייתם עושים? ארז.

erlich

New member
אני בד"כ לא מתקן שגיאות כתיב.

זו פשוט נורא הפריעה לי בעין. האשליה. עם א! ארז. what erez means? erez is a tree. a strong and tall tree. the best tree in the forest. (אז מה עם אני גונב מסרטים!??!?! :) אני לאורחת מחו"ל שהגיעה לביקור אצלנו בבסיס..

אוֹרן

New member
כשאני אגיד שלוש ארבע ו...

כולם פורצים בקריאות רחמים וצער כמה רע לי בחיים. התאריך: 15.11.02 השעה: 20:00 הנסיבות: מחר יומוליידת חגיגה נחמדת לי. האירוע: נוסעים. יותר נכון טסים. המיקום: ידוע רק לאשת השב"כ שמסתובבת בבית. אם כן אני טס לי היום, לא יודע לאן, כנראה חוטפים אותי למשימה באפגניסטאן ואז אגלה שאישתי פעילה במוסד ולא הגננת התמימה שאני מכיר. תעשו חיים, אם אחזור חי, אספר לכם מאיפה חזרתי. אם לא, תצטרכו לנחש...

maayan15

New member
אמ...ולסופשבוע שלי...

טוב, אז כהתחלה חברה שלי באה אליי...דבר שאמור להיות כיף והכל אבל כרגע יהיה לי קצת לא נעים לראות אותה...אחרי זה אנחנו נפגשים עם כמה ידידים (שלה!) אחד שהיא והוא בטח ייתחרמנו כל היום ושניים שלאחד מהם ולי פעם (לפני איזה חודש..)היה קטע והוא בא עם מישהי שהיא היזיזה שלו אבל זה לא מפריע לו לנסות לגעת בי, היום אני צריכה להגיד לו שאני לא מעוניינת (לא ממש דיברנו הרבה מאז כי אני פשוט ממציאה לו תירוצים לסיבות שאני לא יכולה להיפגש איתו..)...ובלי שום קשר, גם הוא והיזיזה שלו כנראה ייתחרמנו כל הערב...וזה משאיר אותי..אמ...לבד!...שבדר"כ זה נורא אבל היום כפול ומכופל בגלל שאני אצטרך לחשוב על זה שאני מאוהבת בו (שזה סיפור מבולגן בפני עצמו שפשוט ולא היה לי כוח לכתוב....אבל אני יגיד בקיצור- אני לא מהטיפוסים שנדלקים על מישהו כל יום...לא הייתי ממש דלוקה על מישהו 4 שנים...ובגלל זה שנדלקתי עליו ממש קיבלתי את זה קשה...אני מרגישה כמו פוסטמה מטומטמת והחיים בזבל...)... וזה רק יום שישי! ביום שבת אני כנראה אשב מול המחשב...ועוד קצת מול המחשב...ועוד קצת מול המחשב...וכן...ניחשתם נכון...עוד קצת מול המחשב.. סופשבוע מהנה (או מענה..) בהחלט.. מעיין <מרק לפני דגים!!!!!>

nutmeg

New member
סופשבוע שגרתי

תודה לאל! מה שמבטיח לי שקט יחסי וכמה שעות של מנוחה ממשית. אצלי סוף השבוע מתחיל כבר ביום חמישי אחה"צ עם הידיעה שזהו, נגמר השבוע. פתאום יורד ההילוך והכל נעשה פחות לחוץ ועל פי לו"ז. אתמול - ארוחת ערב אצל אחותי שכללה פגישה עם המשפוחה ובעיקר עם האחינים שעושים לי כיף
יום שישי - יש מסורת. חברתי ואנוכי יוצאות בבוקר כל פעם למקום אחר, טיול, קניות של כיף, מוזיאון, ים או סתם שוטטות... שתמיד כוללת ארוחת בוקר. ביום הזה אנו מספרות אחת לשנייה אנקדוטות צוחקות עד כלות על הטמטום האנושי, על עצמנו על החיים... צחוק בריא וממלא בטריות. לא מזמן חזרתי. יצאנו עם משימה לקנות נעליים חומות (כי אין לי) וחזרנו עם מתנה לחתונה. אתם רואים, העולם ממש makes sense! אחר כך צריך לברר "כמה יש לארוחת ערב" - זה יכול לנוע מ-2 (אני ובנזוגי) ל-6 אני, בנזוגי, 2 ילדים כשכל אחד מביא את חברו חברתו... בררתי. היום אנחנו 6. אחלה. עוד אין לי מושג מה לארוחת ערב - אבל אחלה. מחר - מחכים לי 2 מאמרים לקרוא. אני צריכה לקרוא בין 2 ל- 3 מאמרים בשבוע כדי לשמור על כושר ולהיות בענינים בלימודים. עוד לא הסתכלתי, אבל נראה לי שהשנים הללו לא נוראיים כל כך. וכמובן כביסה בין לבין... וחברים שקופצים להגיד היי, ותנומה פה ושם בשעות לא סטנדרטיות בעליל... יש! השבת, בני שלומד טלויזיה וקולנוע צריך לראות כמה סרטים - אני אוהבת לראות איתו כי ההתבוננות היא עם קשב אחר לגמרי. מסתכלים על "שוטים" (זה עברית ל- shots, מה לא ידעתם?), על תאורה, על פאשלות ברצף. אני לומדת ממנו המון בהתבוננות והוא (עדיין) יש לו עוד מה ללמוד ממני על אנטרפרטציה. מה עוד? אני מקווה שלא עוד הרבה. לפחות אין עוד בתכנית.

zimes

New member
שיגמר! שיגמר הסביר הזה.

אני לבד בבית עם שני ילידים. בעלי במילואים. אבא לי יבוא לביקור. חמותי תבוא לעזור. אמא שלי לא. אף חברה לא. והילידה לא יורדת לי מהידיים, כי היא מתגעגעת לאבא

דן צ

New member
צ´ימס , קטן עלייך ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

יש לך שני ילדים יפיופים [ראיתי אותם] , תהני מהם.

nutmeg

New member
אוי, חמודה!!

איך שאני מבינה אותך! כל פעם שאת כותבת על הילדים אני נזכרת בשלב זה של חיי - שאם נודה על האמת, לא ברור לי איך צלחתי אותו בשלום. אני שולחת אנרגיות חיוביות עבורך + לחש קסם שמרדים את הילדים ל- 10 שעות רצוף כבונוס... מה נ´יגיד לך?

leeloo

New member
היא פשוט זכתה בגרנד פרייז של ילדים

תאומים בן ובת בלונדינים פשוט ילדי חלומות. עמי ותמי מושלמים שכאלה.

מיטללל

New member
סוף שבוע נעים!

דווקא הולך להיות סוף שבוע נחמד.. לפחות התחיל ככה. משעות הצהריים המקודמות עד עכשיו הייתי עם ע´ וחבריו, והיה ממש כיף! בהתחלה היה קצת מלחיץ... {הרגשתי כזאת קטנטנה} אבל עברתי את זה. אפילו דיי בהנאה. אפילו סיפרתי להורים שלי סוף סוף עליו. הוא הפך להיות "רשמי". עכשיו אני מתכוונת ללכת לישון את השעתיים ואז לצאת עם כמה חברות, "הילדים" חזרו מהצבא. מחר בלילה יש מסיבת גיוס לבת דודה שלי, איתה לא דיברתי יותר משנה וחצי אחרי מריבה שטותית.. אני שוקלת להתעלות על עצמי וללכת. נראה מה יהיה מצב רוחי מחר. וזהו.. סוף שבוע משגע שיהיה לכם.. שמרו על עצמכם :) <ליאתי אני מתגעגעת אליך. ומתה מתה מתה מתה לדבר איתך.>

בלונדינים, בלונדינים....

אבל לא יורדים לה מהידיים !!! נא לא לפספס את הנקודה החשובה הזאת ! אמנם ילדים חמודים ויפים (אחלה טוסיק יש לילדה, אם זכרוני אינו מטעני), אבל המהות נותרה בעינה - עליקות נפשית ופיזית !!!

Idan91

New member
הכי אהבתי ../images/Emo187.gif

כשהוא כמעט שלף את הדבר הזה, כמו לפיד אולימפי שכזה, שהיה תקוע בדשא...

Idan91

New member
ועוד מלמלתי בשקט ../images/Emo187.gif

"נו.. שיוציא אותו! שיוציא אותו..." אבל זה לא כ"כ עבד..

למעלה