סופש נעים לכולם

בופיק

New member
סופש נעים לכולם../images/Emo70.gif

שלום חברים, איך עבר עליכם השבוע האחרון
מה עשיתם מעניין או מרגש במיוחד
אצלי היה שבוע דיי רגיל, אופניים, זוגיות, עבודה, אבל הדבר שהכי ריגש אותי זה לראות את החרמון מלא בשלג
כמובן שהכל זה יחסי, לפני שבוע שבועיים הוא היה כמעט ריק וזה היה מאוד עצוב, אבל השבוע האחרון הוא התמלא שלג והפך להיות לבן נקי וצחור כמו שאני אוהבת אותו. סופ"ש מאוד נזיל עוד לא ברור בדיוק מה עושים ואיפה, אני רק יודעת שזה יהיה עם אישה שלצידי וזה הדבר הכי חשוב
ומה אתם הולכים לעשות בסופ"ש
בופיק

yosef 30

New member
שבת שלום משפחה ייקרה ../images/Emo140.gif

ושבת שלום לך בופיק
את יודעת אם אני לא טועה ראיתי אותך ואת בת זוגתך ברחובות תל אביב. אני הייתי על הווספה שלי - לא קראתי לעברך כי לא הייתי סגור שזו את. האם היא גבוה עם שיער קצוץ ומתאמנת בביונד בשנקין (נראה לי שאנחנו באותו מכון כושר)
. אני רק משער..... השבוע עבר מצויין, העבודה החדשה פשוט - ממלאת אותי במלא מובן המילה. לפעמיים אני חושב לעצמי - למה לא מוכרים זמן במכולת, אני צריך קצת זמן.
. אני כבר מתחיל לחשוב על לימודים לשנה הבאה - יש הרבה רצונות מתחיל לעשות עבודת שדה
. הנשמה התאומה שלי הגיעה לביקור במרכז. נעשה ארוחת ערב טובה. נתרגל הרבה יוגה - היא מורה מוסמכת ליוגה. והרבה הרבה שיעורים. מעבר לזה מברך על טיפת גשם שיורדת ותמיד כייף לדעת שהחרמון מתעטף בלבן
שבת שלום לכולם
בברכת אור ואהבה
יוסף.

בופיק

New member
איזה קטעים../images/Emo70.gif

כן זאת היא
כלומר זה היה אני והיא... בטח לא הייתה סגור שזאת אני כי הייתי עם שער יותר קצר ממה שאתה זוכר.... ונכון היא מתאמנת בביונד ולאחרונה גם אני שם דיי הרבה יחד איתה
מגיעים לשיעורים של שמעון בספינינג בעיקר... אני שמחה לשמוע שהעבודה ממלאת אותך כל כך, ואני בטוחה שאתה עובד 25 שעות ביום ו8 ימים בשבוע
זמן זה מצרך יקר מאוד
אני כרגע מחפשת את עצמי ומה אני הולכת לעשות איתי שנה הבאה, חושבת אולי לחפש עבודה נורמאלית או להמשיך ישר לתואר שני כנראה באוניברסיטת ת"א או חיפה, תלוי לאן יקבלו אותי... מה אתה חושב ללמוד שנה הבאה
תהנה עם הנשמה התאומה שלך ותעשו מלא יוגה
ובפעם הבאה תצפצף לנו שלפחות אגיד שלום כמו שצריך
שלך בופיק

E W

New member
שבת שלום

כמה התגעגתי.... אחרי שבועיים וחצי בניכר, אי שם בארה"ב, בצד השני של העולם. לקח לי שבוע להתאושש מהטראומה של לחזור
היה כל כך כיף... לא שאני מוותר על מדינתו הקטנה, אבל היה פשוט תענוג. אז השבת הזו אני הולך לנוח כי עבדתי קצת בטירוף ועוד שבוע כזה מחכה לי, אבל לא נורא, אל תדאגו כי אני נוסע בסופש הבא שוב...
לכבוד השבת הכנתי לזניה לארוחת ערב (באמת התגעגעתי לבישולים), וככה רק בשביל להרגיש את פורים עשיתי ניסייון (די מוצלח) של אוזני המן עם מילויים שונים - חלווה, שוקולד ומרציפן. שיהיה אחלה של סופש לכולם.

yosef 30

New member
ברוך השב ../images/Emo140.gif

נסעת ממש רחוק, העיקר שחזרת בריא ושלם ועייף.
. שמח לשמוע שנהנית, מותר לנו גם לבלות מדיי פעם. הבאת משהו מתוק.
אוזניי המן מתאים לי עכשיו איזה אוזן פירחית כזאת....

סופשבוע טוב!! (ועליה ארצה לבן זוג)

בא גשם, המס את רוב השלג. הבוקר היה "חום" של פלוס 9 מעלות והלילה צוללים שוב למינוס 16 והכל שוב ייקפא. אבל שמעתי שגם אצלכם מזג האויר מעניין עכשיו. הכלבה צריכה ניקוי שיניים, הלכנו לווטרינר. יש מברשת שיניים לכלבים. אולי גם גשר? קרובת משפחה של בן זוגי הגיעה מהחוף המערבי, רק עוברת אצלינו בדרך לביקור אימה. גם זה טוב. --- >>>> ועכשיו לנושא הכבד של השבוע: חברים שלי, זוג גברים ישראלים שגרו כאן הרבה-הרבה-הרבה שנים, חזרו ארצה לצמיתות.גם אני חולם על יום שאחזור לגור בארץ ולכן אני שואל את עצמי שאלות. השבוע הודיעו ממשרד הפנים שיחמירו מאד את הכללים להעלאת בן זוג לא יהודי. כמעט ואין סיכוי שאוכל להביא אותו לגור בארץ. חבל. מה עושים?

yosef 30

New member
שבת שלום פורטי

ואווווו סיימת את ההודעה שלך בחתיכת שאלה
אין לי שמץ של מושג מה עושים....
על מה אתה חושב, אילו אפשרויות עד עכשיו ראית
ואז אתה מספר לנו שכנראה (אם הבנתי נכון) הכלבה שלך צריכה גשר, גשר
מינוס 16 מעלות
תגיד לי.... מה קורה שם אצלכם
הכל בסדר
היום יירדו כאן כמויות רבות של גשם ובערב יירד ברד עד שהרחובות נעשו לבנים וגם על גגות הרכבים זה היה מראה משמח מאוד, אני אהבתי
. פורטי.. חיבוק גדול ממני
שבת שלום יוסף..

יוסף יקר,

אכן השאלה הזאת מטרידה אותי מאד. ואכן, הטמפ' צנחה כבר למינוס 6 ובמשך הלילה נרד עד מינוס 16, זה די רגיל לעונה. רק מה, הבוקר היה פלוס 9 והניגוד גדול. אפשר לקבל סדקים
ה"גשר" לכלבה היה סתם בדיחה
, האמת היא שהיא צריכה ניקוי שיניים תחת הרדמה... אז נותרנו שוב עם השאלה הגדולה: האם אוכל אי פעם לגור עם בן זוגי בארץ? קח חיבוק גדול לשבת פורטי

yosef 30

New member
האם תוכל אי פעם לגור עם בן זוגך בארץ../images/Emo35.gif

אני מאחל לך שכן. אני מאחל לך ולעוד רבים אחרים, שיוכלו לבוא ארצה אם בני ובנות זוג. לפי מה שנראה כאן החרדים מתחילים לזרוק לאוויר אמירות שהיא לא יסכימו לדון בברית הנישואין. אם החרדים האלה ייכנסו לממשלה יהיה כאן טרור סוציאלי וחינוך דתי ציוני. אני מאוד מקווה שכן יצליחו לאשר את האפשרות הזו להביא בני ובנות זוג לארץ. תענוג להתחבק איתך
יוסף.

JamesNox

New member
גם אנחנו בדיוק דיברנו על זה.

פחות בעניין החוקי - זוגי שיחיה מחזיק עדיין בדרכון דיפלומטי ובדי קשרים מקצועיים כדי לאפשר לו מגורים כמעט בכל מקום בעולם. אבל קשה לי לראות אותו, עם החליפות שלו והחינוך והנימוסים המאד ארופאים מסתדר במדינה הקטנה והמיוזעת שלנו. ואני לא מת על הרעיון להוציא את הנסיכה מהחממה של בית ספר פרטי אולטרה ליברלי במנהטן לידי החינוך הממלכתי בישראל. אני יודע שכולנו יצאנו משם ממש בסדר, ואם היתה ברירה בין החינוך הציבורי האמריקאי לישראלי כבר היינו על המטוס, אבל היא נמצאת כרגע בסביבה מעולה מבחינה חברתית חינוכית, וטוב לי עם זה שהיא לא צריכה להתמודד עם הומופוביה או אנטישמיות או סתם שנאת זרים (כן, היא טוענת שהיא חצי יהודיה מאז שאמצתי אותה ואני לא מתוכח. מזמן הבנתי שאין לי סיכוי מול ההגיון שלה ושל האבא שלה.). וחוץ מזה, אני יודע שהרעיון מפתה בחורף הצפוני, אבל אם יורשה לי אני אזכיר לך את אוגוסט במישור החוף. אנחנו באמת רוצים לעשות את זה לאנשים שאנחנו אוהבים?

לא הזכרת כלל את הצרכים שלך, ג'יימס חביב

אני מבין שבנזוגך מעדיף את אמריקה, הטובה גם לילדה. ומה אתה מעדיף? ולמה אתה זקוק? ובאשר לחום אוגוסט, הוא לא טוב יותר בחוף המזרחי של ארה"ב מאשר בת"א. כאן בקנדה ישנן בו לפחות הפוגות. נכון לעכשיו, בן זוגי אומר שהוא לא מוכן לגור בישראל ממילא, גם אם הוא נהנה לבוא איתי לביקורים. אנחנו נוסעים שוב בתקופת פסח.

JamesNox

New member
אני לא חושב שהצרכים שלי לא נענים.

אם למדתי משהו בנסיעה האחרונה שלי לישראל, זה איפה ומי המשפחה שלי באמת, ואיפה ועם מי הבית שלי באמת. המשפחה האמיתית שלי הם לא האנשים שהורו לי לעמוד רחוק ומאחור בהלויה של אבא שלי, ולא האנשים שאסרו עלי לבוא - אפילו לבד - לשבעה. המשפחה שלי זה האיש שחיבק אותי כל לילה כשבכיתי על האבא שאיבדתי כבר לפני שנים, והילדה שהתקשרה אלי חמש-שש פעמים ביום להגיד לי שהיא אוהבת אותי. ואיפה שהם נמצאים, ואיפה שהם מאושרים, שם זה הבית שלי.

מעציב לשמוע, ג'יימס. אם כך...

הכל באמת ברור. אין לך סיבה לגור בארץ, וודאי שלא בגלל משפחה. מאחל לך שתהנה מאהבת בן זוגך ובתך לאורך ימים לכל החיים.

odod22

New member
חדשה

היי ג'יימס רק רציתי לומר לך שריגשת אותי מאוד לדעתי המשפחה שלנו היא איפה שהלב שלנו נמצא ונראה לי (לפי מה שאתה אומר) שהלב שלך במקום טוב ושם במקום הזה יש בית טוב OD

JamesNox

New member
מה גם שמלכתחילה אני "חצי" אמריקאי -

נולדתי בניו יורק להורים אמריקאים, כך שזה לא לגמרי ויתור על המולדת בעיני, אלא יותר בחירה באחת מבין השתים.

kid of love

New member
../images/Emo201.gif

ג'יימס, אני לא יודע איך אתה עושה את זה, אבל אתה מצליח בכמה מילים להכניס כל כך הרבה תוכן ורגש... מדהים איך הטוב והרע מתערבבים, וכמעט מתמזגים בתוך החוויה. איך הכאב מחפש נחמה באהבה, איך העבר עוד זוכר להכאיב בהווה. ואיך אהבה מדליקה את האור, מחממת ומחזקת. נשמע כמו מוט ברזל שמכה בפנים, ומפכח (לטוב ולרע...)

למעלה