סופש...והוא לא פה
ב במבה92 New member 14/8/09 #2 אם זה מעודד אותך .. אז ..גם חבר שלי סוגר-את לא לבד :] (צרות של אחרים תמיד מעודדות אותי )
פ פרה מרקדת New member 14/8/09 #4 אם זה מעודד אותך.. אז גם שלי סוגר היום, את לא לבד [חחח שרשור מוזרXD]
T toxic babe New member 14/8/09 #6 אם זה מעודד אותך... וזה חייב לעודד אותך כי חבר שלי נמצא בחו"ל לחודש ואני כבר מתגעגעת.
ב במבה92 New member 14/8/09 #7 יש! כאילו לא יש.אני מצטערת לשמוע אבל כמו שאמרתי -צרות של אחרים תמיד מעודדות רק מהמחשבה שאני לא היחידה XD
יש! כאילו לא יש.אני מצטערת לשמוע אבל כמו שאמרתי -צרות של אחרים תמיד מעודדות רק מהמחשבה שאני לא היחידה XD
C cluless20 New member 15/8/09 #10 אם זה מעודד אותך... גם בעלי סוגר!! וזה יותר מבאס לגור לבד ולהיות לבד בשבת... (באמת שרשור מוזר חחחח)
O odss New member 15/8/09 #14 ../images/Emo45.gif חח על זה חשבתי כשהמשכתי את התגובה הראשונה..זה כזה נחמד..=]
F FallOutGirl New member 15/8/09 #13 ../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאם זה מעודד אותך.. חבר שלי יצא הביתה. אבל אני בחו"ל כבר 3 שבועות ועוד שבועיים רק חוזרת.
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאם זה מעודד אותך.. חבר שלי יצא הביתה. אבל אני בחו"ל כבר 3 שבועות ועוד שבועיים רק חוזרת.