סופשבוע!

מואה../images/Emo184.gif

פרק השבוע: סמולוויל: 2 פרקים- הפרק שקלואי נמצאה והפרק שלויס הכניסה את קלארק למים. לו"ק- הפרק שהם חזרו בזמן. דמות השבוע: סמולוויל- ברור שלויס ליין!!! לו"ק- טמפוס חוחוחו
שיר השבוע-
סדרת השבוע- אין ספק שהשבוע זאת הייתה סמולוויל! חמישה פרקים מצוינים אחד אחד!! ותמונת השבוע

future DeStiny

New member
התחלתי ולכן אסיים,הבטחתי ולכן אקיים

הנה תמונת השבוע שלך כדסקטופ שלא ימרח ויעשה לך את טום או את אריקה כמו דמויות מנגה יפניות p-;

GoOtZi

New member
סופ"ש ../images/Emo9.gif

פרק השבוע: סמולוויל-פרק 3 של העונה הרביעית-facade, כל כך הצחיק אותי
לויס וקלארק- הפרק האחרון שהיה.. עם החתונה שלהם (אני כבר לא עוקבת אחרי איזה עונה זאת) דמות השבוע:סמולוויל- לויס!
ל"וק- קלארק (דין
) שיר השבוע: שבת בבוקר- אריק איינשטיין ויוני רכטר סדרת השבוע:סמולוויל

האלו../images/Emo2.gif

פרק השבוע: סמולוויל: הפרק שלויס דחפה את קלארק למים לו"ק: הפרק שהם חזרו בזמן דמות השבוע: סמולוויל: לויס!! לו"ק: טמפוס
שיר השבוע: u2-elevation סדרת השבוע: סמולוויל! תמונת השבוע:

Ogakor

New member
עונה../images/Emo26.gif

פרק השבוע: הפרק שהיה אתמול.. קלואי הרגה אותי מצחוק דמות השבוע: לוויס ליין כמובן! שיר השבוע: הממ... נראה לי Blackbird של הביטלס.. שיר יפה סדרת השבוע:סמולוויל כמובן, והמרוץ למיליון תמונת השבוע: הממ.. אין

Ambious

New member
אוי נחמד ../images/Emo13.gif

פרק השבוע: ללא ספק 4x01 - מסע צלב דמות השבוע: לויס
כזאת חמודה! שיר השבוע: לא קשור לסופרמן, אבל זה Chris Cornell - You know my name סדרת השבוע: ללא ספק סמולוויל תמונת השבוע: פשוט כי זאת היתה סצינה מעולה

c a r n y

New member
סופ"ש רגוע ב449

פרק השבוע: 401, ללא ספק. דמות השבוע: קאל אל. שיר השבוע: mobile - new york minute סדרת השבוע: סמולוויל, רק בגלל הטיסה של קאל-אל. תמונת השבוע: http://www.pmwiki.org/pmwiki/uploads/Main/orly.jpg (אתם חייבים לראות.. xD)

SharoNofit

New member
אחלה פינה.../images/Emo127.gif

פרק השבוע: פרק 2, "נעלם" - גם לויס וקלארק במקלחת
, גם קלארק פוגש את קלואי (שחזרה!) ולאנה(המון בדיחות!!) גם ליונל סופסוף בכלא, ובכלל פרק מצחיק ביותר
דמות השבוע: ברור שלויס ליין!! (שגילינו עליה רק השבוע!) שיר השבוע: My Happy Ending by - Avril Lavigne (שודר בסוף פרק 3) סדרת השבוע: שאלה רטורית.... - ברור ש"סמולוויל"!! תמונת השבוע: קלואי וקלארק מתחבקים אחרי 3 חודשיים שלא התראו ואחרי עוד אירוע מפחיד........ התרגשתי.

Gaunt

New member
עונה^^

פרק השבוע: 4X1 של סמולוויל דמות השבוע: לויס
שיר השבוע: Three Doors Down - Kryptonite סדרת השבוע: סמולוויל תמונת השבוע: אהבתי כ"כ את הפוסטר הזה ^^

למעלה