סופשבוע נראה מה התחדש פה בימים האחרונים
נ נ ח מ ד ו ן New member 9/12/05 #2 לא הייתי כאן שבוע ואני מגלה שהפורום הפך להיות כמו קאונטרי קלאב שיצא במבצע הנחות חסר תקדים. שזה בהחלט טוב, המבחר להכרות הולך וגדל, אז אני בכלל לא מתלונן.
לא הייתי כאן שבוע ואני מגלה שהפורום הפך להיות כמו קאונטרי קלאב שיצא במבצע הנחות חסר תקדים. שזה בהחלט טוב, המבחר להכרות הולך וגדל, אז אני בכלל לא מתלונן.
ג גילושה New member 9/12/05 #3 הי נחמדון, אכן היה כאן סייל לא נורמלי, בכל העיתונים ובשלטי החוצות הודיעו שיש כאן את הגברים הכי שווים, והעיקר, מקבלים פה שני גברים במחיר אחד......הההההההה?
הי נחמדון, אכן היה כאן סייל לא נורמלי, בכל העיתונים ובשלטי החוצות הודיעו שיש כאן את הגברים הכי שווים, והעיקר, מקבלים פה שני גברים במחיר אחד......הההההההה?
צ צפורת הנפש New member 9/12/05 #6 |חיביש רק בעיה קטנטונת . הרבה נשים מככבות בפורום. היכן מסתתרים הגברים? צאו מהמחבוא בבקשה, שמח פה
א אלמרה New member 9/12/05 #8 שניים במחיר אחד ועוד תקבלי עודף... מאוד לא פוליטיקאללי קורקט גילושה.... מעניין כמה עמוק היו ננעצות צפרנייך בבשרי אילו הייתי אני מתייחס כאן אלייך ולבנות מגדרך כאל סחורה עוברת במחיר כזה או אחר, במבצע "קבל שניה בחצי חינם" וגומר...
שניים במחיר אחד ועוד תקבלי עודף... מאוד לא פוליטיקאללי קורקט גילושה.... מעניין כמה עמוק היו ננעצות צפרנייך בבשרי אילו הייתי אני מתייחס כאן אלייך ולבנות מגדרך כאל סחורה עוברת במחיר כזה או אחר, במבצע "קבל שניה בחצי חינם" וגומר...
א אלומת אור43 New member 10/12/05 #12 בטח קראת. זה לא מעודד בתכלס בתכלס עדיין לא בטוחים הגברברים שהם רוצים או לא רוצים קשרים רוצים אכל.........פוחדים
בטח קראת. זה לא מעודד בתכלס בתכלס עדיין לא בטוחים הגברברים שהם רוצים או לא רוצים קשרים רוצים אכל.........פוחדים
י יולי צפון New member 10/12/05 #14 יש משהו במילה קשר שאכן מפחיד קשר=קשור=קושרים לא כל אחד רוצה שיקשרו אותו מה הפלא שפוחדים?
ג גאיה ק New member 10/12/05 #15 ../images/Emo22.gifצחוק צחוק.. גם כשלא מדובר בהקשר אישי יש דברים שלא כולם מתייחסים אליהם באותו אופן! אולי כדאי לרמז בדרך כלשהיא כמו"מבלי לפגוע בזכויות" חחח בכותרת או...??
../images/Emo22.gifצחוק צחוק.. גם כשלא מדובר בהקשר אישי יש דברים שלא כולם מתייחסים אליהם באותו אופן! אולי כדאי לרמז בדרך כלשהיא כמו"מבלי לפגוע בזכויות" חחח בכותרת או...??
ח חבצלת שרונים New member 11/12/05 #16 ../images/Emo25.gifמוצ"ש נשיקה חמה לנחמדון במיוחד תחת מוזה של שבת נפלאה שחוויתי עם בני משפחתי.
ח חבצלת שרונים New member 11/12/05 #17 מסתיים עוד יום עבודה איך עבר עלכם היום.מה היה לכם מעניין במיוחד?