סופשבוע.

עמיתוש

New member
סופשבוע.

ואני עייף. עייף. עייייף. בלעכס, אני לא בטוח שיש לי כוח לצאת היום מרוב עייפות. כנראה התרגלתי בחופש לשינה של 9 שעות, ככה ש-7 שעות ביום לא מספקות אותי. לישששווווןןן. מישהו מצטרף לזעקה?

דיתוּש

New member
moi

אין לי זמן לחברים שלי וזה נורא עצוב

בסוף כן יצאתי,

וחזרתי ב-1, והלכתי לישון ב-1 ורבע/וחצי, וס'תכלו על השעה.. מתי אני קם? 8 שעות אחרי! ארגגג.. מוות לשעון הביולוגי!

yep ../images/Emo3.gif

אני חזרתי באיזה שלוש [כן כאילו שיאו אני מגניבה בעלת חיי לילה סוערים] [פחחחח
], היה לי ערב ממש מהנה על הים עם כמה חברים טובים... אז עד שנרדמתי, זה היה איזה שלוש וחצי-רבע לארבע, אולי אפילו טיפונת אחריי, והבוקר התעוררתי בעשר וחצי... אררררג. אני להיות עייפה. שווין. הלילה נשלים את החסר [או נשתדל לפחות]. נישוקים.

גם אני מצטרפת לאגודה נגד השעון הביו

הביולוגי! לא משנה מתי אני אלך לישון תמיד אני יקום מוקדם.. אררררגגג... מ-ע-צ-ב-ן-!

QuEeN oF mE

New member
חח מה?

זה דווקא נראה לי טוב!! זה עדיך מלקום ממש ממש ממששששש עייפה! ועוד היום קמתי ממש מוקדם ..נראה לי העירו אותי. ככה..אני קמה ב3,4..בימי בצפר זה בכלל נורא..

לא לא, תאמיני לי, ויקי,

זה לא כיף שיש שעון ביולוגי שכזה. אני יכולה ללכת לישון בחמש, או שש, וקרו מקרים, ולמצוא עצמי מתעוררת בעשר או אחת עשרה... וואעאע. לא נחמד בכלל!!! [חיחי, תאמינו לי, שאלה יהיו הצרות הכי גדולות שלנו
].

דיתוּש

New member
יש לי יותר מדי לימודים../images/Emo3.gif

וארגנתי מחדש את כל החדר :) אז זה לקח זמן...

גם לי יש יותר מדי לימודים.

טוב, אז לא
. בכל מקרה, בקשר לאירגון החדר - מגניב! גם אני צריכה להתחיל לסדר ולארגן אותו, שוב, כי למרות שסידרתי אותו ואירגנתי אותו מחדש לפני חודש וחצי בערך, הוא כבר הספיק לעבור תהפוכות בלתי רגילות, ועליי לשוב לסדר אותו
. בואי תעזרי לי בסידוריישן!!!

TiKi PooH

New member
כבר לא סופ"ש, ../images/Emo80.gif

אבל אני עייפה. ועייפה. עייפה. להלהלהלה בום . הא. חזרתי מיוון. ( זה היה מוזר. הייתה שם חתונה של בתדודה שלי, אז טסנו לשלושה ימים וחזרנו. < אני ואימא.> )

למעלה