סופשבוע

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
סופשבוע

אז כרגיל היה פה קפוא. נו שוין. גיא נסע ליום סקי ואני סרבתי בתוקף. החברות התארגנו מיד כדי שלא יהיה לי משעמם (ממש מקרה סעד) והתייצבו אצלי יחד עם שתי הכלבות המתוקות של אחת מהן. אחרי שהכלבות נרגעו משינוי האוירה עשינו לעצמנו comfort food -- שניצל ופירה (איזה דיאטה בראש שלכם?!). אחר כך נזכרנו שאתמול זה טקס גלובוס הזהב והוחלט שנישאר אצלי לראות את הטייקס. מיד נכנסתי למטבח להכין עוגיות שוקולד צ´יפס (המתכון על העטיפה של אופנהיימר/נסטלה מעולה). בינתיים הבנים חזרו וגם הם רצו אוכל וכך נכנסתי שוב למטבח להכין עוד נגלה של שניצל ופירה. היו קצת ויכוחים על הטקס כי הבנים רצו לראות פוטבול אבל הבנות ניצחו וראינו את הטקס כולו. באמצע הגיעו עוד חברים אבל הם רצו "משהו קל" וכך הם ירדו על כל הגבינות והנקניקים בבית... מסקנה: היום הולכים לסופר
לגבי הטקס יש לי רק דבר אחד להגיד -- לארה פלין בויל ששיחקה בטוין פיקס, הפרקליטים והייתה חברה של ג´ק ניקולסון נראתה כל כך מזעזע שפשוט ריחמתי עליה. היא התלבשה כמו בלרינה (!) והיא כל כך רזה שפשוט רציתי לאשפז אותה מיד!

איכס והן עוד חושבות שזה

יפה אני מתה לרדת במשקל אבל כל כך ברור לי שאינני רוצה להיות רזה מדי, אני ממש לא מבינה מה זו האופנה הזאת של לרדת במשקל עד שנשארים עם עצמות וקליפה.. אתמול גיליתי תמונות ממפגש פורום חתונות הראשון שערכתי בבית לפני שנה וחצי והגעתי למסקנה שכך בדיוק אני רוצה להיראות. לא קלוגרם יותר ולא פחות

צוקה

New member
איזה מטבח יפייפה ../images/Emo45.gif בדיוק הצבע

שבחרנו גם. איך הוא נקרא, את זוכרת? אצלנו הוא נקרא תפוח. נכון נשמע מבלבל? חושבים שתפוח זה ירקרק - אבל מדובר על עץ התפוח שהוא חום בהיר, מזכיר את צבע האגס.

shelycat

New member
אוי ואבוי היא לא יודעת שפורים

זה רק בעוד חודש וקצת. נדמה לי אבל שסוף סוף לביורק יש חברה לטעם המחריד.

danonit

New member
אויה ../images/Emo5.gif

היא ממש נראית כמו מייקל ג´קסון בשיעור בלט לילדות

uti

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה הבאת את מייקל ג´קסון

שחמג

New member
סוף שבוע

אצלנו באזור הזה של אמריקה יש קצת שמש אבל עדין קר נורא. ואנחנו בתור מכורים קשים של סטאר טרק הדור הבא רואים כל יום ראשון את המרתון כן כן יש דבר כזה ... וזה יום שלם...ואז רק בסביבות 9 נזכרתי שיש עוד ערוצים בטלוויזיה והעברתי לטקס..וכמובן שהפסדנו את כל הכניסות הנוצצות. רציתי רק לומר שסקס בעיר הגדולה אהובתי זכתה בפרס שחקנית הקומית - נדמה לי. סמנתה היא הגדולה מכולן!!

gmgy

New member
Star Trek

אז כיון שהיום זה יום מרטין לותר קינג גם היום יש מרתון Star Trek ב-TNN

אתי@

New member
איזה יופי שיש לכם חברים ואתם לא לבד

בטח נורא קשה לגור רחוק מהמשפחה והחברים... אתם גרים בארה"ב באופן קבוע, או שזו שליחות מהעבודה של אחד מכם? מה השני עושה? יש גרין קארד?

למעלה