סופשבוע

foodnwine1

New member
סופש גשום

בירה : מלכה אדמונית, לה שןף IPA

בגזרת הויסקי: הקדשתי סופ"ש לויסקי המעניין של BALCONES מטקסס. טעמתי : TRUE BLUE, BRIMSTONE, SINGLE MALT ועוד אחד.
סה"כ מזקקה שעושה דברים מאוד מענינים. החביב עלי TRUE BLUE.

kinks

New member
יינות שווים

2005 Domaine le Sang des Cailloux Vacqueyras Cuvée Lopy

1996 Chateau Les Ormes-de-Pez, Saint-Estephe, France

נטעמו בברטי, היה טעים ושווה רצח האוכל וגם היינות.

בין לבין קיווי של הדובים ...

Desert Seagull

New member
מגוון של דברים בתקופה האחרונה

ביינות:
סגל לא מסונן 2007 שנקנה בשופרסל והיה מעולה. דחוס ופירותי ובועט.
שאטו גולן קברנה 2010
גמלא השמורה קברנה - לא הבנתי מה הקטע. חביב וזהו.
ויתקין פטיט סירה 2007 - מעולה
טוליפ קב"ס רזרב 2008 - לא מספק את הסחורה.
טריו סיקרט 2008 - לא מלהיב. לא גרוע. לא שווה את המחיר.
ססלוב אדום מרלו 2006 - מופת!
יקב אלונה - יינות לא מוצלחים בעליל. שיראז מגעיל, קברנה סוביניון שטוח, קברנה פרנק מימי ושקוף ומרלו שהיה סביר אבל ירקרק מדי כנראה בגלל בציר מוקדם מדי.
כרמל ים תיכוני 2007 שנקנה בשופרסל - היה שמור היטב. חמיצות גבוהה שמתעדנת בכוס. יין עדין ולא בומבסטי. דומה יחסית לצפית של ברקן.

כהילים:
גלנליבט נאדורה באדיבות Valeron Deportivo. פייר, היה טעים. מלא קוקוס.
בלנטונ'ס סינגל בארל ספיששל רזרב 40% - גם חביב וטעים אבל מסתיים מריר מאוד. אולי בגלל דילול יתר. מניח שגרסאות חזקות יותר יהיו מוצלחות יותר.

eran735

New member
סופ"ש חורפי משו

גמלא ס"ב
ירדן ק"ס אלרום 2003
כרמל שיראז קאיומי 07
הרי גליל ק"ס
שלושת הבירות של הבשורה
אוזו קפה

down under

New member
חמישישי באה מנוחה ליגע ומרגוע לכבד/כליות

אחרי שבוע די רווי באלכוהול.

בתחילת השבוע בערב יום העצמאות אצל חברים מלא יין, ברנדי (ספרדי, מרקיז דה מיסה) וטנסי ברבן (ג'ק דניאל'ס).
יום ד' הייתי בפאב של אריאל לייזגולד שזכה לפני חודשיים באליפות העולם של פינלנדיה. שתיתי קוקטייל מעולה (רק זוכר שזה היה בכוס פוקו גרנדה ומקושט בדובדבן מסוכר ופלח אננס אבל לא זוכר את שמו)
וכן את הברבן אלייז'ה קרייג.

היום בצהריים בירה ISIS ישראליץ סגנון חופשי שהיתה מרה ומעולה, מזכירה מאוד לאגר בהיר למרות שהיא אייל.
אח"כ עם האוכל קאטי סארק 18 שנה ולקינוח הראקי מכרתים שקניתי ברודוס.

היום בערב אני הולך עם ידידה לפאב החדש של בוגארט, בוגארט רד. אני מניח
שאני לא אשתה שם רק מים או תה/קפה.

down under

New member
בסוף התכניות להערב השתנו

חבר קפץ במפתיע והציע ללכת להופעת ג'ז בשבלול בנמל ת"א.
לפני שנסענו שתינו מהרום סקאפה XO המעולה שקניתי בפסח בנתב"ג.

בשבלול שתיתי ג'ים בים כלשהו.

omef

New member
מגוון

בחמישי איזה gsm אוסטרלי שקיבלתי במתנה ואיזה שבלי שאיני זוכר את שמו אבל היה מאוד מוצלח.
בשישי ביפיטר למכביר וכוס אורבייטו.
היום קפה שחור, ונראה מה יקרה בערב.

בירות

משהו של מבשלת אית'קה, מתוקה וקלה מידי לטעמי
Two Roads double IPA, נחמדה, קצת כבדה מידי (בסדר בשביל דאבל, אני פשוט לא מת על הסגנון)
גינס מוצלחת מאוד בפאב אירי

gabi a

New member
כל מיני

יין - בלרוש אדום של שפוטייה - יין נחמד, לא התרשמתי
וויסקי - ג'יימס קינג, בלנדד זול מאוד, ככה הוא מרגיש
בירה - בראון אייל ו IPA של דנסינג קאמל, שתיהן היו טובות, וקיווי של הדובים - אני ממש אוהב את הרעיון של ה"אחת בחודש" שלהם,מקווה שימשיכו להוציא בירות מעניינות ומוצלחות כאלו.

רום

וידוי - אף פעם לא שתיתי רום רציני
הערב אחרי רוזה חביב מהלואר ועוד סיבוב על sea hag (י IPA מקומית מוצלחת) שתיתי Cockspur 12 שהיה מעולה, מאוד חלק, מתקתק וטעים

nukke

New member
קוקטיילים ובירה

באימפריאל:
כלמיני, זכור הג'אנגל בירד שאורון הכין לבן הזוג, שזה אחד מקוקטיילי הטיקי האהובים עלי, כי אי אפשר לנצח שילוב של רום, אננס וקמפרי. היה גם רוב רוי על קאול אילה.
וגם רד סנאפר עם ברביקיו ביטר. אני מתה על אומאמי ועל טעמי עץ ועשן, אבל תוספת הביטר הפכה את הקוקטייל לסוג של מרינדה.

בבית:
בקבוק בלו מון, שזה פסאודו-קראפט ביר אמריקאי, חיטה בלגית שמיוצרת ע"י COORS. יותר דליל ומעודן מדברים כמו הוגרדן, ולא בצורה טובה.

וגם בקבוק של בירה של TWO BROTHERS מסוג אימפריאל רד אייל ואבי דה רוקס שנרכזה בארץ לפני המון שנים והיישון עשה לה טוב. תודה DSG.

yezer

New member
שבת כבולית משהו

לדאיג 10 שנים (החדש יותר עם 46%)- כבולי ובועט
בונהאבן 12 (גם הוא החדש יותר עם 46%)- מוצלח בהרבה לטעמי מהבונהאבן הישן (40%). מה שזכור לי מהישן הוא הבטחה באף אשר לא התממשה בפה. לעומתו הגירסה החדשה יותר "מקיימת" את ההבטחה.
כמו כן וינשטפן בבקבוק- טובה מאוד לטעמי.

nimrodrosen

New member
סופ"ש

חוצפה IPA של דני ממבשרת ציון (israle) שהריחה נהדר אך היתה אגרסיבית ולא נעימה בפה (יותר מדי כשות).
בונהביבן 12 (אני חושב שזו היתה הגרסה הישנה)
נגב רד אייל
אתמול לפרוייג חוזר חבית מהגרסה הישנה (פס אדום)- אך איזה וויסקי נהדר!

למעלה