סופשבוע...

יעל י

New member
סופשבוע...

אומרים שיהיה קרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מה התוכניות שלכן? מה מבשלות? מה אופות אם בכלל? אנ לשישי בערב מכינה קציצות,שעועית ירוקה ואורז. עוגה אני מכינה עוגת קרמבו.הבכור שלי חוגג יום הולדת. יום שבת הקר אנחנו הולכים לארוחת בוהרים במסעדה.עוד לא הוחלט איזו.

יומטוב5

New member
מזל טוב לבן

ואצלנו שבת מצומצמת בילדים נבשל דגים ברוטב אדום מרק עוף וסלטים לערב לבוקר פרגיות לשון ותוספות וגם הבשל אוכל לילדים למשך השבוע שיוכלו לבוא לקחת שבת שלום

אצלי יש -

מרק ירקות בלי בשר גבצ' מירקות שורש (טעים בטירוף) פסטה ברוטב צלי (הרוטב קנוי) רק בישלתי וערבבתי. מכינה עוד היום - מוקפץ עם פלפלים בכמה בצבעים ובצל אורז לבן אורז אדום ואם יהיה לי כוחות שוב מהמאפינס שלי היום עם תוספת צימוקים כנראה. והנה המתכון למי שביקשה: 1 כוס קמח 6 ביצים כוס סוכר 100 גרם מחמאה צימוקים ההכנה: להקציף את הלבן של הביצים עם הסוכר. להוסיף את החלמונים. להוסיף את הקמח ולערבב בעדינות לתערובת חלקה. להוסיף צימוקים או כל מה שאוהבים. לשמן בעדינות את התבניות (אני קניתי במיוחד 2 תבניות סיליקון לזה). ולכל חור לשפוך בעדינות עד 3/4 מהגובה. אפיה במשך 20 דקות על חום של בין 180 ועד 210. מהכמות יוצאות לי 12 מאפינס. החישוב יוצא שיש כאן בערך 2.5 נקודות ליחידה. קינוח ממש הולם וטעים למי שחייבת מתוק בתפריט היומי שלה.

מה זה הדבר המדהים הזה??? ../images/Emo2.gif

מתכון ומיד בבקשה.
אצלנו: הבעל נסע עם האמצע, שכל כך חיכה לכך, לראות שלג בגולן. אני נשארתי עם קטנצ'יק (שגם נורא רצה לראות שלג) שחטף וירוס או משהו כזה ומאתמול מרגיש סמרטוט+ חום. הגדול באימון כדורסל, לאחר 3 ימי טיול שנתי. מזל טוב לבכור ולאמא של הבכור, שבמקביל חוגגת כך וכך שנות אמהות
די השתוללתי בתקופה האחרונה ועליתי קילו. מבאס, אך סומכת על עצמי (יש ברירה?...) שאתאשת ואחזור לאכול בריא ומאוזן. שבת חורפית נפלאה לכולם

יעל י

New member
תודה על הברכות...

מחר הוחלט על ארוחת בוקר במסעדת "מצדה" במשמר השרון. העוגההיא עוגת קרמבו...שדה את בטוחה שאת רוצהמתכון???(את יכולה לקבל גם כוס קפה עם פרוסה מהמקור-זו הזמנה)

אשמח גם וגם ../images/Emo13.gif

מאד מאד רוצה מתכון! זה גם טעים כמו שזה נראה? ואשמח להיפגש לקפה, בלי העוגה ברשותך.

יעל י

New member
אל תספרי לאף אחד כמה היא קלה להכנה

עוגת קרמבו בסיס 6 חלבונים - להקציף + 2 כפות סוכר להוסיף 6 חלמונים+1 אינסטנס שוקולד לאפות חום 170 כ 20 דקות (העוגה עולה ואח"כ יורדת) קרם וניל: 1 אינסטנס וניל+1שמנת מתוקה+3/4 כוס חלב - להקציף ולמרוח על העוגה ציפוי שוקולד: 150 גר' שוקולד מריר+1 שמנת מתוקה – לחמם על אש קטנה עד שהשוקולד נמס - לא להרתיח!!! לקרר ולמרוח על הוניל.

למעלה