סופשבוע

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifבהצלחה בבגרות ובמתכונת D:

Nothing Else Matters

Nights Unseen

New member
נמנ

שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אונת'ר מי של אפיקה אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Falling Again - Lacuna Coil דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"א אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: פשר הרצח - ג'ד רובפלד סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: תגובה מהירה

Liquid Dreams

New member
../images/Emo9.gif נחמד לי

שיר/י השבוע של ווית'ין: יש הרבה השבוע
אני מתארת לעצמי שOF הכי שיר/י השבוע לא של ווית'ין: גם יש הרבה :S לא יכולה לתת אפילו רשימה חלקית אלבום השבוע: Seether- Disclaimer II מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: הממ הרבה דברים
אבל לא חשוב דבר רע שקרה השבוע: גם יש די הרבה... אבל שוב, לא חשוב משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ היה משהו אבל שכחתי
אבל יש בשבוע הבא עוד מתכונת :X לא ממש מצפה לזה XP אתר השבוע: אין מאכל השבוע: מה שהכנתי עכשיו
רוטב עגבניות משובח בהחלט
פלוס כדורי בשר לא עד כדי כך מוצלחים אבל לא חשוב XP ספר השבוע: לא קראתי
סרט/סדרת השבוע: אורות ליל שישי! איזה כיף שחזר
שלא לדבר על הפרסומת המדהימה עם השיר המדהים ביותר
תמונת השבוע: אין

Learn To Fly

New member
המ.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: THE BRAVERY - THE OCEAN אלבום השבוע: אין ממש מה את/ה שומע/ת עכשיו: THE BRAVERY - THE OCEAN דבר טוב שקרה השבוע: פסט הללויה! חזרתי עכשיו. והתחלתי לעבוד בחנות גלידה בעיר, אחרי ההתלמדות הראשונה ה"בוס" היה מרוצה ממני וכבר בראשון אני מתחילה משמרת דבר רע שקרה השבוע: בלעכס, מישהו הרס לי את סוף הערב בהללויה:S קצת טאקט, קצת! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: רק לעבור אותו סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי תמונת השבוע: אין לי כוח

Learn To Fly

New member
אני יכולה חופשי לאכול... אבל אני לא ממש אוהבת

גלידה בטח אחרי שבועיים בערך אני אשנא את זה כ"כ חוץ מזה שיש גם את כל שאר השטויות האלה שמוכרים בחנויות גלידה... והכי מטריד שיש מכונה של גלידה אמריקאית שאם לא לוחצים על כפתור קטן לפני שמוזגים לגביע זה מתפוצץ על הפרצוף, אני מבטיחה לכם שזה יקרה לי!!

בוקר טוב../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ אין ממש
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ghost love score
וגם קצת (הרבה) אפיקה.. cry for the moon, illusive consensus, chasing the dragon, menace of vanity, the divine conspiracy אלבום השבוע: epica- the phantom agony מה את/ה שומע/ת עכשיו: mother earth דבר טוב שקרה השבוע: 100 במתכונת בסיפרות!
דבר רע שקרה השבוע: המתכונת במתמטיקה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שפשוט יהיה טוב
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: כל מיני דברים מטעם העיר
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אבודים!! מה אני אעשה עד העונה החמישית?
תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

מזתומרת עד העונה החמישית? :0

הרביעית לא נגמרה, אמורים להיות 22 פרקים! ואתה רואה באינטרנט? כי השבוע למשל לא היה פרק בהוט. הוט חראות. >_____>

יש 14 פרקים../images/Emo69.gif

שהסתיימו שלשום
וכן אני רואה באינטרנט.. ולא היה פרק בהוט כי לא היה פרק גם בארה"ב חח..

מההההההההה??? 14????????

מה הם דפוקים?!
זה שלא היה פרק בארה"ב לא קשור, זה עוד לא נגמר בהוט. לא הגענו לפרק 14 עדיין. גם הפרק האחרון שראיתי לא נראה כמו פרק סיום. נראה לי שהוא היה רק 11 או 12 או משהו כזה...

שודר פרק 12 (אני חושב../images/Emo69.gif)

ופרקים 13 ו-14 הם ביחד.. זאת אומרת פרק סיום כפול. כמו בכל עונה.

בדקנו עכשיו מה יש ביום שלישי הבא

וכתוב שזה פרק 13, חלק שני מתוך שלושה. ואני עדיין לא מבינה למה לא שידרו פרק השבוע. הוט סתם מפגרים סתומים. ><

A t a s h i

New member
עונה. :]

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Fireflight - Myself, Evanescence - The Last Song I'm Wasting on You. אלבום השבוע: Fireflight - The Healing of Harms. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Stream of Passion - Passion. דבר טוב שקרה השבוע: 94 במתכונת באופטיקה
, 87 במתכונת בחשמל, 95 בבגרות מעבדה בפיסיקה, היה מעולה בבגרות בכימיה, היום בריכה היה ממש כיף, הייתי בטעם העיר וביריד המותגים וגם היה אחלה, ועברתי טסט. D: דבר רע שקרה השבוע: אני חולההה, כבר מיליון שנה בערך. שיעבור כבר. :X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים פיסיקה לנצח! גאד, אני כל כך שונאת את זה. :X אתר השבוע: Last.fm, Facebook. מאכל השבוע: פירה.
ספר השבוע: אה. לא חושבת שקראתי משהו בכלל השבוע. אולי רק את המיקוד בפיסיקה. XD סרט/סדרת השבוע: 'דיסטרביה'.
תמונת השבוע: נה.

למעלה