סופשבוע

Rain must fall

New member
סופשבוע

שיר קוויני של השבוע: שיר לא קוויני של השבוע: אלבום קוויני: אלבום לא קוויני: דבר טוב שקרה לך השבוע: דבר רע שקרה לך השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: תמונת השבוע:

../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif

שיר קוויני של השבוע: It's a hard life שיר לא קוויני של השבוע: אהבתיה\שלמה ארצי. אלבום קוויני: GH2 אלבום לא קוויני: - דבר טוב שקרה לך השבוע: גשם גשם גשם. ומוזיקה. אגב, יש פה מישהו שמנגן על מפוחית ? דבר רע שקרה לך השבוע: בין רע למצחיק..:] אחותי הגדולה לפני כמה ימים דפדפה ביומן שלי ופתאום היא רואה "פרדי מרקיורי ז"ל" --- שזה תאריך היומהולדת שלה. אז היא הוסיפה דיי בענק "וגם-יומהולדת לדבורלי !" חהחה. לא מצחיק :| בן אדם שעשה לכם את השבוע: רתם, שיר ושקד :] דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בת מצווה לחברה . בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: מישהו שאני רוצה לפגוש כבר הרבה זמן. תמונת השבוע:

Rain must fall

New member
מסכמשת

שיר קוויני של השבוע: My melancholy blues. שיר לא קוויני של השבוע: סטרוברי פילדס של הביטלס. אלבום קוויני: גרייטסט היטס 2. אלבום לא קוויני: - דבר טוב שקרה לך השבוע: יומהולדת, קנו לי את הדיסק אה קיינד אוף מג'יז וגרייטסט היטס 2. דבר רע שקרה לך השבוע: המ לא יודעת. אין כל כך. אולי המבחן באנגלית. בן אדם שעשה לכם את השבוע: ביבי. דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אני מצפה להיום בערב, ערב קווין :) בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: היום אני רוצה לפגוש הרבה מעריצים של קווין. D: תמונת השבוע:

מזל--טוב !!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

14, נכון ? המונהמון מזל-טוב :]

I n n u e n d o

New member
סופשבוע קר../images/Emo186.gif

שיר קוויני של השבוע: love of my life שיר לא קוויני של השבוע: led zeppelin - thnk you אלבום קוויני: night at the opera אלבום לא קוויני: לאדעת דבר טוב שקרה לך השבוע: לא משהו מיוחד דבר רע שקרה לך השבוע: הצטננתי ;[ בן אדם שעשה לכם את השבוע: לאדעת דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להיות בריאה בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: לאדעת תמונת השבוע: אוף לצערי זה בפלאפון שלי,זה תמונה מדהימה של ברקים מעל שמי תל אביב

ketas

New member
אללה :D

שיר קוויני של השבוע: הרבה יחסית! אממ death on two legs, white queen שיר לא קוויני של השבוע: אם כבר לבד - החברים של נטאשה אלבום קוויני: Queen 1 אלבום לא קוויני: סיפורי פוגי - כוורת דבר טוב שקרה לך השבוע:
דבר רע שקרה לך השבוע: וירוסים במחשב, והשביתה שכבר מאוד נמאסה בן אדם שעשה לכם את השבוע: המועצה דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: עוד גשם בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: ברי סחרוף. לרצות אפשר הכול, לא? תמונת השבוע:

BQL

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

שיר לא קוויני של השבוע: גיטרה וכינור+סע לאט- אריק אינשטיין (זוג שירים ממש חורפיים ) דבר טוב שקרה לך השבוע: היה נחמד, היה גשום וטוב ואפילו המעיל הארוך והשק תפוחי אדמה יצא מהארון סוף סוף, אני וחברה קטפנו פטל הבוקר, וערמונים חמים.........סוף סוף חורף! דבר רע שקרה לך השבוע: נשאר בנימה האופטימית של הסעיף מעל, כי חבל להרוס סתם. בן אדם שעשה לכם את השבוע: חברה טובה. דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אני לא בדיוק מצפה, אבל יודעת שזה יגיע- מבחן מחצית ענקי במתמטיקה בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: אין העדפות מיוחדות

Mrs Mercury

New member
סכומיי ../images/Emo13.gif

שיר קוויני של השבוע: My Fairy King שיר לא קוויני של השבוע: Whole Lotta Love אלבום קוויני: Queen אלבום לא קוויני: L.Z- Remasters דבר טוב שקרה לך השבוע: מרתון קווין דבר רע שקרה לך השבוע: חולה טיפה בן אדם שעשה לכם את השבוע: זוהר [חברה שלי שהתקשרה להיגש לי שהיא מתגעגעת אליי]
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סבתא באה לארץ עוד 6 ימים D: בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: סבתא DD: תמונת השבוע:

The Daily Girl

New member
השבוע שלי ../images/Emo215.gif

שיר קוויני של השבוע: The Show Must Go On. שיר לא קוויני של השבוע:Nickelback-Rockstar. אלבום קוויני:אין משהו מיוחד
. אלבום לא קוויני:כנ"ל. דבר טוב שקרה לך השבוע:הצלחה בספורט. דבר רע שקרה לך השבוע:אי הצלחה בספורט אחר
. בן אדם שעשה לכם את השבוע:ידיד וחברה. דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא:תחרות,תאחלו לי הצלחה
. בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: ידיד. תמונת השבוע: ---> זהו סיכומי
.

למעלה