סופשבוע

sapirs1

New member
סופשבוע

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

o0shira0o

New member
שבוע טוב

שיר השבוע של אביב : יומן מסע -שיר השבוע לא של אביב : רק בשביל לקבל חיבוק-איפה הילד -אלבום השבוע:
-משפט השבוע:עדיף להרוויח בקטן מאשר להפסיד בגדול -משהו שעשה את השבוע הזה :סופשבוע עם בת דודה שלי -משהו שהרס את השבוע הזה: ריב עם חברה - מסר לאומה :די לריבים! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לישון הרבהה - תמונה השבוע :
שבוע טוב

ועכשיו אני יודע שאי אפשר להגשים חלומות,

אפשר רק לחלום אותם.... -שיר השבוע של אביב: סוף העולם -שיר השבוע לא של אביב: אין -אלבום השבוע: אין -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה: המחנ"ק -משהו שהרס את השבוע הזה: השיבוצים ולא רק את השבוע הזה הם הרסו -מסר לאומה: מי שמשקיע שוקע... -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לנסוע לנועה!!!! -תמונה השבוע: אין

Hosh17

New member
אנלא יודע איך לומר לך....

שיר השבוע של אביב :יומן מסע...ועכשיו מעונן וסוף העולם -שיר השבוע לא של אביב : חלום כהה -אסף אמדורסקי -אלבום השבוע: מנועים שקטים אסף אמדורסקי
-משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : אולי SMS -משהו שהרס את השבוע הזה: יותר מדי אהבה - מסר לאומה : וזה תמיד אהבה...וזה תמיד מסובך ונמאס ! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כלום - תמונה השבוע :

alwayschen

New member
חיכיתי לזה :)

שיר השבוע של אביב : בואי אליי -שיר השבוע לא של אביב :איתך אל הים - כנסיית השכל -אלבום השבוע:אור הירח -משפט השבוע: נגמר!! :) -משהו שעשה את השבוע הזה : נגמרה הקייטנה D: -משהו שהרס את השבוע הזה: יום חמישי - מסר לאומה : תהיו חופשיים! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לראות מדוזות - תמונה השבוע :אין.

galush29

New member
מישבו בא לניצנים?

שיר השבוע של אביב :מטוסים,אם את תבואי אליי -שיר השבוע לא של אביב :פאלסיבו-post blue -אלבום השבוע:meds ולילות לבנים -משפט השבוע:"תעשה עם מירב וסימן שאלה"XDDD -משהו שעשה את השבוע הזה:סיימתי לעבוד=]]]תכף מגיע הכסף!ושישבת=] -משהו שהרס את השבוע הזה:תשעה באבXD ולקום מוקדם בבוקר לעבודה,וגם בסוף שבוע להיפרד מכולם שם=[עצוב. - מסר לאומה :- - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:יום רביעי.וים=] - תמונה השבוע :

TairAtias

New member
את כמו מציל מנוסה....

שיר השבוע של אביב :אין -שיר השבוע לא של אביב :אין.... לא היה לי מחשב כמעט השבוע ועד שהיה לי כוח להעביר את השירים מהדיסקים.............. -אלבום השבוע:עכשיו מעונן [היחיד ששמעתי חח] -משפט השבוע:"אבא גיבור" D: -משהו שעשה את השבוע הזה :הים והמדורה והסידור של המחשב -משהו שהרס את השבוע הזה:הקלקול של המחשב... - מסר לאומה :ים ומדורה [ורצויה גם גיטרה] הולכים ביחד - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:הופעה של שלמה ארצי? או שזה שבוע הבא.. או הבא הבא... כוס אמק מתי ה21.8?! - תמונה השבוע :

ליהי54

New member
בדיליי קל ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אביב: האמת -שיר השבוע לא של אביב: מחכים למשיח - שלום חנוך -אלבום השבוע: לילות לבנים -משפט השבוע: "נזלו לי הגבות!!!" -משהו שעשה את השבוע הזה: טיול לכינרת -משהו שהרס את השבוע הזה: החום.... - מסר לאומה: העולם הוא עגול - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה של אביב בבית הכחול
- תמונה השבוע: אין

hagzi

New member
God is a dj, life is a dance flore../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אביב : על הכנרת בזריחה -שיר השבוע לא של אביב : לא יודעת... היו די הרבה השבוע -אלבום השבוע: מוניקה סקס- פצעים ונשיקות
-משפט השבוע: "אני אשב כאן עד שתאהבי אותי" -משהו שעשה את השבוע הזה : הכל!!! -משהו שהרס את השבוע הזה: כלום!!! - מסר לאומה : שלום ואהבה זו התשובה
דאחקות פרטיות וכאלה - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שום דבר מיוחד - תמונה השבוע : אין לי אותה על המחשב...

noyt2

New member
ממ..

שיר השבוע של אביב : קבעתי עם האושר -שיר השבוע לא של אביב : Dont like- היהודים -אלבום השבוע: פורטה -משפט השבוע: אין לתת אמון באנשים -משהו שעשה את השבוע הזה : ממ.. -משהו שהרס את השבוע הזה: אני - מסר לאומה : אהבהההההההה!!!!!!!!!!! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום האהבה.. - תמונה השבוע : אין מהשבוע..

../images/Emo66.gifרוקר חיי

וסליחה על האיחור. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של אביב):דכאון (כי היה קצת בשבת,,) - שיר השבוע (כללי): רוקר חיי , שלמה ארצי - אלבום השבוע:האוסף המשולש של שלמה ארצי - האדם שעשה לכם את השבוע: מישהי בשם מיכל - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אייך אאתה היית פעם רוקר ענקי (רוקר חיי-שלמה ארצי) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:סלט ירוק בבית קפה - משהו שעשה לכם את השבוע:חיכוים בלי סוף - משהו שהרס את השבוע: מחשבות על העתיד (שוב ושוב) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חיים רק פעם אחת בואו נרגיש טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה חדשה, כוח ומשפחת סימפסון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להתאהב,,, -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תרקוד (היא אמרה לי תרקוד) שלמה ארצי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עוד פעם את מיכל ואפרת סתם: - תמונה (תתפרעו.):

גם אני עונה..מאוחר מידי בקטנה סתם משעמם לי...

שיר השבוע של אביב : יותר מדי -שיר השבוע לא של אביב : תחנה סופית-פורטיסחרוף -אלבום השבוע:כשהגיטרה מנסרת את הלילה-פורטיסרחוף בהופעה -משפט השבוע: "לכל פיתרון יש בעיה" -משהו שעשה את השבוע הזה :הכרתי משהי חמודה... -משהו שהרס את השבוע הזה:כל החברים שלי נסעו לטיול בצופים ואני לבד! - מסר לאומה :זה לא יגמר עד שנדבר - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: משחק של מכבי נגד סנטה קולומה (רק ניצחון) וההופעה בבית הכחול - תמונה השבוע :

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

-שיר השבוע של אביב : חצר המלך, שוב..
-שיר השבוע לא של אביב: George Michael-Careless Whisper -אלבום השבוע: קניתית המווון השבוע:) אז את כולם.. אני אכתוב איזה בשרשור של ישראל
-משפט השבוע: Live and let die. זה לא הוגן. זה היה המשפט שלי ושל פולינקה, ואז "שרק" גנבו לנו אותו:( -משהו שעשה את השבוע הזה: לא יודעת.. -משהו שהרס את השבוע הזה: שגנבו לי את הפלאפון - מסר לאומה : אל תאכלו מלוואח[ככה כותבים?] - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: המחנה.. - תמונה השבוע :

היייי

שיר השבוע של אביב : הרואין -שיר השבוע לא של אביב : Metallica - Nothing Else Matters -אלבום השבוע: בלאקפליד 2 -משפט השבוע: למה הדתיים נראים מסוממים -משהו שעשה את השבוע הזה : אילת -משהו שהרס את השבוע הזה: הטיסה לאילת - מסר לאומה : לילה טוב - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כלום

למעלה