סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo88.gif

אני קורא עכשיו בפורום ויש הרבה הודעות חדשות ואני מרגיש מזה לא שייך, אבל שיהיה.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים אופנה אלטרנטיבית אוונסנס השאלון: השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין.

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif המציפנים - TOP 10

(53) Learn To Fly (58) Xx Imaginary xX (59) Amir Noy (69) Liquid Dreams (79) bachner1 (93) מגרש השוודים (105) TheImpactBoy (132) Ice Queen 7 (134) אטומיק בייגל (196) ZuLi90
(
מה קורה פה? אני לא נמצא שבוע והכל משתנה פה!) יצאתי מהרשימה.

ZuLi90

New member
יום אחד זה יקרה...

בלי שתרגיש משו ישתנה.... *להתעלם*
אני במקום 1 :O אפילו בהפרש גדול :O זה אומר שהפורום בשפל (או שסתם יש לי זמן מיותר כי נשארה לי בגרות אחת :p)? שבת שלום לכולם :) ושבת שלום ללינטו :) :p ושבוע טירונות נעים לאלעד :) על השאלון השבועי אני אענה בצאת השבת. סלאמת' :p

Learn To Fly

New member
אם אני נמצאת ברשימה אז המצב באמת רע!!

איזה תפניות יש כל שבוע, ממש טלנובלה

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ממ - Evanescence - Snow White Queen (איזו הפקה מדהימה יש לשיר הזה) Regina Spektor - Apres Moi Radiohead - Jigsaw Falling Into Place Thom Yorke - Cymbal Rush אלבום השבוע: כל מיני. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Apres Moi דבר טוב שקרה השבוע: טירונות! דבר רע שקרה השבוע: טירונות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממ, עוד טירונות? לא יודע אם זה טוב. אתר השבוע: בט"ר ניצנים.
מאכל השבוע: לחם עם גבינה.
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: Weeds! התחילה העונה הרביעית וראיתי קודם את הפרק
תמונת השבוע: אין

Brombit

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי ../images/Emo115.gif

אבל אני אוהבת שם את כל השירים בערך...

ZuLi90

New member
SWQ |איכס|

סורי פשוט מיותר .... לא אהבתי בכלל >< ולא , זה לא בגלל שהבתים משעממים (הם אפילו מושקעים יותר מהפזמון) פשוט הלחן של השיר פשוט לא מוצלח :\ מהמיותרים ביותר באלבום , כמו CN לדעתי.. (שעד כמה שאני זוכר , גם אותו אתה ממש אוהב)..

למעלה