סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo86.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
מסר לאומה-

BaRbiK

New member
גאלה גאלה בפ שובפ D:

שיר השבוע של דניאל-עדיף שיר השבוע לא של דניאל-ניצוצות משהו שעשה את השבוע-יומולדת+מופע סופשנה, היום האחרון של הבצפר
משהו שהרס את השבוע-המחלקה שלי בקורס משצים ממש דפוקה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-קורס הדרכהההההההההההה
תכנונים לסופ"ש-כנראה גאלה, ואם לא אז מסיבה אחרת, ואירגונים לקורס מסר לאומה-עזבו שטויות, לישון זה לחננות

איזה חוםםםם ../images/Emo178.gif

שיר השבוע של דניאל- כולם אוהבים את דניאל שיר השבוע לא של דניאל- days of hunger - גבע אלון משהו שעשה את השבוע-הייתי בחתונה חביבה אתמול... משהו שהרס את השבוע- בעיות בריאות משפחתיות משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-שהוא ייגמר תכנונים לסופ"ש- נוסעים להרצליה מחר- עבריייי
מסר לאומה-תשמרו על הבריאות שלכם לעזאזל...

hilape

New member
כל סוף שבוע דיוח מן השטח

שיר השבוע של דניאל-מה את נושאת שיר השבוע לא של דניאל-שיר מן הטבע -שמעתי את ציוץ הציפורים בחצר שלי משהו שעשה את השבוע-לראות במפתיע בmtv את הקליפ של חבר טוב של אחי משהו שהרס את השבוע-השבוע היה רגיל דבר לא הרס אותו משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-להפגש שוב עם שיריו של אבי שיין תכנונים לסופ"ש-להחיות נוסטלגיה רחוקה ולהחזירה להווה שלי מסר לאומה-אילו אהבה לא היתה קיימת הייתי ממציאה אותה

Simple Sam

New member
../images/Emo99.gif

שיר השבוע של דניאל-אין שיר השבוע לא של דניאל-כל מה שרוג'ר שר
משהו שעשה את השבוע-רוג'ר
והכנה משהו שהרס את השבוע-עייפות ובגרות משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-כלווום תכנונים לסופ"ש-זה לשבוע הקודם אז-רוג'ר
,בגרות בלשון,לחזור מהבגרות ולסוע[הדימות מלאה!] להכנה! מסר לאומה-se la vie! ורוג'ר מלך

A duli T

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל- אין שיר השבוע לא של דניאל- 3 doors down- away from the sun משהו שעשה את השבוע- הסופ"ש משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- אולי ים תכנונים לסופ"ש- כבר עבר, והיה מעולה:) מסר לאומה- לכו בהמוניכם לים

למעלה