סופשבוע

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifואם תלכי קצת אחורה בסכמ"ש תראי

כמה פעמים אני אמרתי את זה
אני מתכננת כבר שלושה שבועות, אבל מפה ועד אשכרה ללמוד המרחק גדול.

Learn To Fly

New member
מה לעשות שאני קטנה P:

אם הייתי יכולה הייתי דוחה את זה עוד ממזמן מזמן מזמן אוף זה כ"כ עושה לי רע רק המחשבה שאני אצטרך לשבת וללמוד למשהו שלא קשור ללימודים! וללמוד את זה טוב.

SheWillBeLoved

New member
יש בזה חלקים מעניינים דווקא..

למשל התמרורים, שלא קשה מידי להבין אותם. אבל כל שאר החומר כזה יבש ומשעמם, וככה אני מוצאת את עצמי יושבת ומתלוננת במקום אשכרה לעשות מעשה D:

Learn To Fly

New member
אז את עוד איכשהו התחלת ללמוד;

או לפחות ניסית אני אפילו לא ניסיתי... אני אפילו לא טרחתי להשיג חוברת בשביל ללמוד ממנה אל תנסי לנחם את עצמך, זה משעמם נקודה.

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo6.gif!

אני חייבת להתנחם במשהו חוצמזה את צעירה ממני ויש לך יותר זמן, אני חייבת לעבור טסט לפני הגיוס, מה שלא משאיר לי כל כך הרבה אפשרויות [לעשות טסט במקביל לשירות זה סיוט]

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo45.gifאני מתחילה עוד חודש קורס.

איל לעזאזל אני אשלב הכל ביחד אין לי מושג.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifבאמת שזה לא כזה משעמם.

כשאת נכנסת לעניין ואת מבינה את הראש שלהם זה נהיה ממש קל. האמת שהיום כבר קבעתי תור [כן, קובעים תור :O] לעשות תיאוריה, חצי שעה לפני ביטלתי
לא הצלחתי לענות על השאלות כשלמדתי, ועל חלקי הרכב אני אפילו לא אתחיל לדבר. אה, ותרשמי ללמד. זה הרבה יותר קל ללמוד משם, וחוברת עולה בסביבות ה-120 שקל, בעוד שרישום ללמד עולה 5 שקל לחודש.

Learn To Fly

New member
אני חייבת שתהיה לי חוברת :)

לא יכולה ללמוד מהאינ'. חוץ מזה שסבוש משלם על כל ענייני הנהיגה אז לא איכפת לי לקנות חוברת D: יא אללה צריך לפתוח לאנשים עצלנים כמוני וכמוך קבוצה.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאשכרה. מן קבוצת תמיכה כזאת.

אני בטח לא אבוא, כי לא יהיה לי כוח. העצלנות תהרוג אותי יום אחד. צריך להשתנות דחוף

Learn To Fly

New member
קבוצה עם אנשים שיחטפו אותנו מהבתים

ויכריחו אותנו ללמוד, אולי יצא מאיתנו משהו
אני תמיד עצלנית בתקופה של החופש, הלוואי שזה יעבור כברXD

המ, יתרון בשיעורי חינוך תעבורתי? ../images/Emo6.gif

(כמובן שזה חובה ועם ציון והולך לתעודה ותקוע ביום החופש ומעפן, ומי שבכלל לא רוצה ללמוד נהיגה נדפק, אבל נו - אולווייז לוק און דה ברייט סייד אוף לייף או משהו כזה. P:)

SheWillBeLoved

New member
כאילו שמישהו אשכרה מקשיב

מסוג השיעורים שלא הייתי נוכחת בהם מעולם

Learn To Fly

New member
זה לא יתרון.

בגלל תעבורה לא קיבלתי תעודת הצטיינות :mad::mad::mad::mad: אף אחד לא באמת טורח להקשיב בשיעורים האלה, הרוב לא באמת לומדים מזה משהו ובדר"כ אלה שקטנים ולא יכולים ללמוד לתיאוריה במקביל לתעבורה נדפק בבחנים וכאלה. כמוני. דירלגכחליגדליגלכדך~!!!@%^%@@

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifעל מה את מדברת? זה שיעור חופשי

היינו יושבים על השולחנות ועושים מה שבא לנו. המורה הייתה מבטיחה לנו שרק נראה סרט של 10 דקות ואז נלך הביתהXD אפילו היא לא החשיבה את זה כמקצוע.

טוב, אני לא יודעת איך זה אצלנו.

אני יודעת רק שהיו מעיפים אותנו מהאודטוריום בשיעורי קולנוע בשביל זה P:

A t a s h i

New member
בדיליי. :X

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל The Silent Force. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Even In Death (Acoustic). אלבום השבוע: אין. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת 18 מדהימה ממש, הייתי שיכורה והיה הכי כיף בעולם.
ומסיבת הפתעה לחברה בבית של חברה אחרת, היה ממש מצחיק.
דבר רע שקרה השבוע: כמה שטויות שעשיתי בגלל שהייתי שיכורה. XD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: איטליה. :] אתר השבוע: נה. מאכל השבוע: נה. ספר השבוע: נה. סרט/סדרת השבוע: נה. ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

למעלה