סופשבוע ....

Oyster Girl

New member
סופשבוע ....../images/Emo54.gif

רק לי דנה חסרה
? שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Ronushnush

New member
אפשר אולי סיבוב שני

שיר השבוע של איגי- להתעטף שיר השבוע לא של איגי- In the realm of - Siam
משהו שעשה את השבוע- החיוך שלו
(ואתם תאלצו לסלוח לי על הקיטש הבלתי נסבל) משהו שהרס את השבוע- בגלל הביצפר המזדיין שלנו אני לא יוצאת למסע לפולין. זה ממש (אבל ממש) מעצבן
בילוי השבוע- כל מיני. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האנטומיה של גריי מה קניתם השבוע?- בגדים ואלכוהול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- 22 ימים בלי סיגריות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם, באמת

A m 0 s

New member
123456789@@../images/Emo210.gif

רק לי דנה חסרה ? כן! ((חח.. לא)) שיר השבוע של איגי- שוב המדחום עולה((אווו)) אני לא אשתנה((אווו))..... מילים יפות!!!!! שיר השבוע לא של איגי - עד התהום, עד הקצה, עד שניפול ונתרצה... דנה ברגר משהו שעשה את השבוע- לא יודע משהו שהרס את השבוע- גם כן בילוי השבוע- הופעה של מוניקה מין.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין לי מושגגגג.. מה קניתם השבוע?- בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעעעע תמונה שבא לשים- * שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- החיים יפים@@ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ל..

kepit

New member
הם נולדים קטנים בכלוב מסוגר,אדון נלסון וגברת

עכבר:) שיר השבוע של איגי-קח את מה שיש בי
:) שיר השבוע לא של איגי-נלסון-כשניקו תתחיל לדבר:) משהו שעשה את השבוע-מכבי,קומזיץ,הופעה של דניאל סלומון ב10 שקלים:) משהו שהרס את השבוע-משו): בילוי השבוע-מכבי
:) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?-הוהו כמה קניתי השבועXD אתמול אני ואמא ואחותי הלכנו ל"שופינג" וקנינו מלא דברים-בגדים בעיקר:) :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ממ לאדעת..:) תמונה שבא לשים-אין זמן אין זמן!!!:) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-להלהלהלהללהלהלהללהלהההה:) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כווווווולם:)

ססילייה

New member
דנה אני מתגעגעת ):

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור! :) כל הטירונות היינו שרות את זה בבוקר..
שיר השבוע לא של איגי-השיר של עדי שהיא מנגנת לי עכשיו !D: משהו שעשה את השבוע- אתמול, טקס השבעה :) משהו שהרס את השבוע- אין! בילוי השבוע-היום!#$# פרילנד!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הכתבה על הלידה בצומת בילו
.. מה קניתם השבוע?-סיגריות :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אני אהיה קורסיסטית!@#$%^^&*& תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- טירונות זה כיף.שלא יזבלו לכם בשכל, הכל הצגה, ואם לוקחים את זה ככה-אז יהיה מדהים.
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-עדי ודנה.

מאיה911

New member
השבוע הכי נוראי שיכול להיות לבנאדם!../images/Emo11.gif

שיר השבוע של איגי- שמיים מופלאים שיר השבוע לא של איגי- שירים עצובים למניהם.. אביב גפן בעיקר משהו שעשה את השבוע- לא עשה אותו אבל שיפור אותו קצת הופעה של אהוד בנאי ומשינה וביום שלישי מפגשון עם לירז משהו שהרס את השבוע- אמא של טול חברה שלי נפטרה
בילוי השבוע- ממש לא בילוי כל השבוע הייתי בשבעה, אבל באמצע הייתה הופעה של אהוד בנאי ומשינה ויום אחריי לירז סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אתמול הטרמפיסט מה קניתם השבוע?-מנות חמות, סיגריות, מוניות ואוטובוסים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא מחכה לעבודה בספרות
אבל לחופש חנוכה כן! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מצטערת שנטשתי, אין בכלל לא בבית תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לטול אהובתי!

אני צולל או טובע או סתם מסתבך.

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- כפיר אפשטיין - הפחד נעלם, עצוב, Maximiliam Hecker - Polyester, Useless ID - Befor I Go, כנסיית השכל - אני מאמין, ואת מתפשטת, רוץ ילד, איתך אל הים, איתי פרל - אפילו לא אני. משהו שעשה את השבוע- ההופעה של הכנסייה.
משהו שהרס את השבוע- ההפסד. >< בילוי השבוע- ההופעה ^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- כרטיסים?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי מושג. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה.

לאיור

New member
השבוע הכי נוראי שיכול להיות לנאדם!../images/Emo11.gif

העתקתי את הכותרת ממאיה כי היה לנו בידיוק את אותו שבוע. נוראי. שיר השבוע של איגי- שמיים מופלאים שיר השבוע לא של איגי- כל מיני שך אביב גפן ו..Scorpions - Still Loving You משהו שעשה את השבוע- איכשהו הצליח לשפר את השבוע.. הופעה של אהוד בנאי ומשינה ואיזה מפגש עם לירז משהו שהרס את השבוע- אמא של חברה שלי נפטרה, והלוויה הייתה הדבר הכי עצוב שיש! והעבודה הנוראית שיש לי לעשות עד ליום ראשון על אנטיגונה
בילוי השבוע- כל יום הייתי בשיבעה, וביום שני ורביעי אהוד בנאי ומשינה ועוד איזה משהו עם לירז סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי, בובות מה קניתם השבוע?- מנות חמות, סיגריות, מוניות אוטובוסים, 2 סווצ'רים שח פומה, גרביים, נעלי בית וכל מיני שטויות מאופיס דיפו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופשששש
תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מרוב שאין לי זמן לנשום אני לא רואה טלווזיה, ואין לי מושג איזה פרסומות יש. וכשיש לי זמן, אני נהנית מפרסומות. זה עצוב.XD תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לטל

ירדן88

New member
^^

רק לי דנה חסרה?אויש
לא שיר השבוע של איגי- בעדינות,אדום,פחד. שיר השבוע לא של איגי-כל מיני של אביב ושל היהודים. משהו שעשה את השבוע-ת"א!!
ולראות את יוני ומאור כהן
משהו שהרס את השבוע-כלום
בילוי השבוע-ת"א,חברות. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עקרות בית נואשות. מה קניתם השבוע?-ג'ינס,חגורה,אוכל,נעלי בית. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חנוכה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם

סטיגידיש../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי- Queen - Bohemian Rhapsody,שרון חזיז-פנסים,רוקפור-האיש שראה הכל,כל כיוון שבו הלכנו משהו שעשה את השבוע- שהייתי ביבנה רק יומיים
ובעיקר הסופ"ש בת"א
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- חולון,ראשלצ-אזור תעשייה,נאפיס,ת"א-שינקין,אלנבי,דיזינגוף,טיילת,אשרמן,כמה סמטאות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה70
מה קניתם השבוע?- אוכל,,כרטיסים לרכבת ואוטובוס,ארנק חתיך וזהו נראלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיעורי נהיגה..חח מזמן לא היה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

a d i 8

New member
Dana come home!!!../images/Emo7.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע
שיר השבוע לא של איגי-הרבה
משהו שעשה את השבוע-חמישי
משהו שהרס את השבוע-שישי בלילה
בילוי השבוע-פרילנד עם מישק[מאיה] ולשבת עם בחור משיקגו
ולשבת עם מלא חברים בבית ריק..
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מלון בבילון
מה קניתם השבוע?-בירה,אוכל ובגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום כיף בשני בירושליםD: תמונה שבא לשים-אין לי כוחחחח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לפעמים פשוט צריך לדעת מתי להשתחרר מאנשים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולםםם

למעלה