סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo44.gif

השבוע היה קצת שקט בפורום. מקווה שיהיה יותר בשבוע הבא.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים אופנה אלטרנטיבית אוונסנס המציפנים: (54) The Girl Who Lived (60) TheImpactBoy (70) Brombit (74) Fairywitch (74) bachner1 (80) ZuLi90 (100) מגרש השוודים (162) אזירפאל (182) אטומיק בייגל (210) Ice Queen 7
(המצב עגום, הא?
) השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

אני מבטיח לחזור לפורום בפול גז בקיץ../images/Emo69.gif

זה פשוט בלתי אפשרי עכשיו עם כל המתכונות והבגרויות.. זה טרור >< שיר/י השבוע של ווית'ין: ice queen (אחרי שתיקה ממושכת
) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ GLS כרגיל.. גם ביי ביי ביוטיפול.. וקצת דיסטורטד החדש, וגם אפילו קצת קרנבריז. אלבום השבוע: יש מצב שדארק פאשן פליי מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום אבל אני מזמזם את BBB
זה נחשב?
דבר טוב שקרה השבוע: אני לא מאמין שאני אומר את זה, ואני גם לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל המתכונת בפיזיקה!! דבר רע שקרה השבוע: אני רק לומד ולומד כל הזמן
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: וואו אין לי מושג >< הכל מלא במתכונות אז איך יכול להיות טוב?
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: רביולי מספגטים (הפסטה של אמא יותר טעימה
) ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אבודים (אוי יש פרק חדש בטח).. למרות שהיה פרק לא משהו
תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

Ice Queen 7

New member
../images/Emo175.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: קייג'ד שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna Coil - Purify, Epica - Chasing the Dragon אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: קירקורי בטן דבר טוב שקרה השבוע: היו פה ליהי ואורית, וההודעה על ההופעה כמובן D: דבר רע שקרה השבוע: בסוף לא הגיע עם ליהי עוד מישהו שהיה אמור להגיע
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ישאר רק שבוע לל"ג בעומר (מדורת שציצים
) אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פשטידת פסטה ספר השבוע: אחוות הטבעת סרט/סדרת השבוע: שתיקת הכבשים תמונת השבוע: הפלאפון שלי אוהב להרוס תמונות. התמונה היחידה מהביקור של ליהיאורית פה שאני יכולה להעלות

נו מהההה ;[

אין מספיק למה להגיב בפורום
עלע... היא... מדברת עם עצמה! כן, זהו
אין לי כוח לענות על השאלון, מחר או משהו XP

ZuLi90

New member
עונה: :p

שיר/י השבוע של ווית'ין: Candles , POL שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של הפיל הכחול , להקה אשקלונית והיהודים
אלבום השבוע: Enter מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica - The Phantom Agony דבר טוב שקרה השבוע: :) דבר רע שקרה השבוע: :( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח במעבדה בפיסיקה :) אתר השבוע: תפוז אני מניח. מאכל השבוע: תפוחי אדמה ברוטב בצל שמנת ושמיר :) ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
איפה אנייי מהזהההה

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: יודע למה הזמיר מזמר? - משאלת לילה דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכרת דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא מצפה
אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: צופן דה וינצ'י סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: [איזה סיכום שופע אה
]

Learn To Fly

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יוני בלוך למיניהם, דיסטורטד, חידושים של ג'ייסון קסטרו לביטלס אלבום השבוע: VOICES FROM WITHIN (עדיין) מה את/ה שומע/ת עכשיו: יוני בלוך - הצגה יומית דבר טוב שקרה השבוע: יום העצמאות היה כיף, הלכתי עם חברים מהרצליה לרמת השרון, מרמת השרון להרצליה, מהרצליה לרעננה ומרעננה בחזרה להרצליה, זה מסביר למה חזרתי הביתה ב5
והלכתי להופעה של חברים בהרצליה ולהופעה של יוני בלוך ברעננה, ההופעות שלו כאלה פאן פאן פאןD: אני מתכננת להמשיך ללכת להופעות שלו. WOW חפרתי. ואתמול נפגשתי עם חברים אצל הבנאדם הכי עשיר בהרצליה בערך
דבר רע שקרה השבוע: מתכונת באנגלית משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המתכונת במתמטיקה סרט/סדרת השבוע: גרין מייל (שוב) ופספסתי את כל הסדרות שלי ארג.

UV radiation

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian, Pale שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Shahra Nightwish - The Poet and The Pendulum Nightwish - Amaranth אייל גולן וטריפונס - פיצריקה (זה בכל מקום!) אלבום השבוע: Nightwish - Dark Passion Play מה את/ה שומע/ת עכשיו: את השיר הזה של אייל גולן (לא מרצוני). לפני כן זה היה האלבום once של נייטוייש. דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי שתי "שי לחייל"! דבר רע שקרה השבוע: הלכתי לרופא ואחרי שלוש שעות של המתנה בציפייה לקבלת פטור משמירות הוא הסביר לי שאין לו אישור לתת פטורים, כלי מלוח שחמט ממש יפה ויקר שיש לי נאבד (בסוף מצאנו אותו), כמעט הרסתי כבאית כשהחלפתי שמנים, ביום ראשון ושני נשארתי בבסיס עד חמש, השאירו אותי לשמור ביום רביעי, ביום חמישי קראו לי לתורנות מטבח והשאירו אותי בבסיס עד שתיים, נשברו לי האזניות, היה לי שיעור פסנתר קצר מהרגיל בגלל הצפירה ויום הזכרון ובגלל פאק בשמירות ביום ראשון מעלים אותי למשפט. זה, פחות או יותר, כל הדברים הרעים שקרו השבוע. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושג. אתר השבוע: פייסבוק. מאכל השבוע: מלא חטיפים שהביאו במסגרת "שי לחייל". ספר השבוע: שלגי הקילימנג'רו/ ארנסט המינגווי. סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין. סופ"ש נעים לכולם...

A t a s h i

New member
סופשבוע. 3>

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא חושבת ששמעתי. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Lies (Remake). אלבום השבוע: Evanescence - Origin. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. :ם דבר טוב שקרה השבוע: יום הולדת של חברה, היה ממש כיף. :] דבר רע שקרה השבוע: חרא של ערב עצמאות. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טסט!$(*%^ *לחץ*. ומסיבה בבן שמן. 3> אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: פסטה.
ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן. סרט/סדרת השבוע: 'אחת שיודעת'. התמכרתי. XD תמונת השבוע: נה.

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forsaken. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל The Eraser של תום יורק, פחות או יותר. אלבום השבוע: Thom Yorke - The Eraser מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: ערב יום העצמאות. לא זוכר מה עוד היה... והיום עוד נחשב השבוע אז ההודעה על כך שווית'ין יופיעו לבד. D: דבר רע שקרה השבוע: לא יודע. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יש משהו אבל הוא לא טוב - עוד שלושה שבועות לגיוס
אתר השבוע: תפוז. מאכל השבוע: תפו"א ברוטב צ'ילי.
ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: 24, עקרות בית נואשות, לוסט (למרות שהפרק שהיה היום היה בולשיט אחד גדול). תמונת השבוע: אין.

אוף שוב היה פרק מעאפן?../images/Emo4.gif

בדיוק הייתי בתחילת התהליכים של לראות אותו
(..). אוף. העונה התחילה (לדעתי) ממש טוב, אבל הפרקים האחרונים פשוט היו סתמיים לגמרי. עכשיו היא תיכף נגמרת, ואני לא מרגיש שהולך להיות איזה שיפור קיצוני

It Snow In Hell

New member
../images/Emo164.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין-Restless שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Dimmu Borgir-Mourning Palace Cradle Of Filth-Swansong for a Raven Salem-Once Upon A Lifetime(Part 4) אלבום השבוע-אין מה את/ה שומע/ת עכשיו:Within Temptation-Restless דבר טוב שקרה השבוע-יום העצמאות דבר רע שקרה השבוע-מבחן במתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא-טיול לרמת הגולן אתר השבוע- מאכל השבוע-אורז ספר השבוע- סרט/סדרת השבוע- תמונת השבוע

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica - Illusive Consensus אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: After Forever - Through Square Eyes דבר טוב שקרה השבוע: אין דבר רע שקרה השבוע: כל הפעמים שלא העזתי לדבר עם "הילדה שאני מאוהבת בה"... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין אתר השבוע: - מאכל השבוע: פסטה ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: לא שבועית

למעלה