סופשבוע

Lady In Blues

New member
סופשבוע ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

טוב, אז בשביל להכניס קצת יותר עומק לאנשים שמאחורי הכינויים כאן חשבתי שכדאי לפתוח פינה שבועית חביבה שתעזור לנו להכיר את שאר הנפשות הפועלות בפורום
זאת לא תורת הקוונטים או משו, רק שאלון קצרצר שישמח שתענו עליו. באופן חד פעמי, נוסיף גם פרטים טכנים עלינו:
שם:
דבר קטן שלא ידעתם עלי: והשאלון הקבוע:
הגיג הפילוסופי של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
שיר השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע-
דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע-
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא-
תנו
למישהו (לא חובה מהפורום)-

tweeg

New member
עונה

שם:tweeg גיל:18 מיקום:כלשהו דבר קטן שלא ידעתם עלי:אני מתגייס עוד חודש,אני אוהב לבשל והשאלון הקבוע: הגיג הפילוסופי של השבוע- Sam: It's all wrong. By rights we shouldn't even be here. But we are. It's like in the great stories, Mr. Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger they were. And sometimes you didn’t want to know the end… because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened? But in the end, it’s only a passing thing… this shadow. Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines, it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you… that meant something. Even if you were too small to understand why. But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn’t. They kept going… because they were holding on to something. Frodo: What are we holding on to, Sam? Sam: That there’s some good in this world, Mr. Frodo. And it’s worth fighting for. נחשו מה,אני יודע את זה בע"פ
משהו שעשה את השבוע-קיבלתי ויזה,מצאתי 3 אסימובים חדשים,מצאתי את פני מועדות לכוכבים שיר השבוע-Supertramp - The Logical Song/Mika - Billy Brown/ The Pixies-Where is My Mind בילוי השבוע-that will be nothing סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע-ספר-חולית,סדרה-4400 וחברים,סרט-בוראט דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע-חבר התקשר,כי הייתי קצת חולה
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא-כנראה מסיים לעבוד תנו למישהו (לא חובה מהפורום)-גיירמו דל טורו,על המבוך של פאן,ועל העבודה על ההוביט

yaakii

New member
../images/Emo195.gifידעתי שאתה מתגייס ../images/Emo3.gif

המבוך של פאן סרט מדהים!

Dragonaut

New member
יא, אורי יעילה D:

שם: גיא גיל: 18 מיקום: ת"א דבר קטן שלא ידעתם עלי: אני צלם, מגדל שלל בע"ח, ומת לישון. אבל לא. והשאלון הקבוע: הגיג הפילוסופי של השבוע- זכיתי לשיחה פילוסופית מן השורה הראשונה השבוע, עם חבר וידידה בפאב, אבל אז השתכרנו, וזה נגמר ב"הם אוכלים כדורי טניס!~#". אבל אם הייתי יכול להעביר לפה את כל שירי האהבה של אוסקר ווילד, הייתי עושה זאת. זה גאוני. משהו שעשה את השבוע- גיטרה, אנשים כאלה ואחרים, פאבים ושינה, לשם שינוי. שיר השבוע- יש יותר מדי. Pearl Jam- Love Boat Captain/ Electric Wizard- Wizard in Black/ The Beatles- What's the New Mary Jane/ Lynyrd Skynyrd- The Ballad of Curtis Loew/ Fu Manchu-Neptune's Convoy/ Earthless- Godspeed/ Stevie Ray Vaughan- Tin Pan Alley. הרבה מוזיקה השבוע. בילוי השבוע- לפני יומיים. אבל מחר יהיה יותר טוב. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע- ריצ'רד דוקינס/יש אלוהים?, סיימון סינג/המשפט האחרון של פרמה, סיימון סינג/המפץ הגדול, דיקסיט וניילבאף/תורת המשחקים, כל כתבי אוסקר ווילד. לא כיף לתמרן בין כל אלה, בחיי שלא. דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע- קנו לי וויסקי, נתנו לי גיטרה אקוסטית, נתנו לי סיגריה, חיבקו אותי המון oO משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- להתחיל לרוץ, להתחיל להרים את ההופעה, לקבל תשובה מהצבא. תנו
לאורי, על היוזמה :)

yaakii

New member
../images/Emo15.gif

שם:יקי גיל:16 ו-8 חודשים. מיקום:ירושלים דבר קטן שלא ידעתם עלי: my name is bond
סתם. יש לי משהו: אני לא אוהב שוקולד חלב (-מריר כמובן שלא..), וכל מיני דברים שקשורים -שוקו, מעדן חום, וכד'. והשאלון הקבוע: הגיג הפילוסופי של השבוע- אף אחד לא עושה את השינוי שהוא רוצה לראות בעולם, עליו עצמו. משהו שעשה את השבוע- המסע הסניפי
שיר השבוע- "אמא תביאי לי עוף עם צ'יפס"
-מישהו השמיע לי שיר אחר של האחים אז נזכרתי בשיר הזה והתגעגעתי אליו... בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע- נמלטים. ראיתי משהו כמו 13 פרקים תוך 4 ימים..(באינטנרט. מהעונה הראשונה). דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע- לא היה אחד כזה..
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- להתחיל ללמוד..
תנו
ל-
שקידמו את השירשור על הצמחונות וככה עוררו את הנושא בקרב אנשים שלא היו מודעים...

../images/Emo2.gif

אתה לא אוהב שוקולד?! והשירשור קודם? חבל שלא הייתי פה.... לונורא, אוסטריה יותר שווה

סוף שבוע נעים ../images/Emo9.gif

שם:גיא גיל:16.5 מיקום:אריאל דבר קטן שלא ידעתם עלי:אני פעיל באירגון הנוער צמרת . מי שלא מכיר- שיקרא. והשאלון הקבוע: הגיג הפילוסופי של השבוע-העל-אדם הניטשאי יכול להיות גם האדם שמעמיד במרכז את האדם(,הטבע ובע"ח) ופועל למענו (זה הרבה יותר מסובך ובעל הקדמה ממה שזה נשמע ) משהו שעשה את השבוע- חופש סוכות
שיר השבוע- לא משהו ספציפי. בילוי השבוע- מאנצ'ס (מסעדה) ומקס ברנר (שמן אני)
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע-את האמת שזה לא היה השבוע אבל ניחא .. הסרט החדש על באטמן לא רע כלל . דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע- אמרו לי תודה על שעזרתי .. אני מסתפק במועט חחח משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- אין משהו מיוחד .. אבל אני נוסע למכון וויצמן אז שיהיה. תנו למישהו (לא חובה מהפורום)-
ליושבי הפורום . לא בכל מקום יש פורום אנשים כזה

Lady In Blues

New member
יאאא!!! אתם משתפים פעולה! ../images/Emo9.gif

איזה מגניבים אתם!
שם: אורי. גיל: 17 וחצי. מיקום: חולון (
) דבר קטן שלא ידעתם עלי: יש לי פאק בגוף, שכשאני עושה גילגול רגיל כזה, ישר אחרי זה אני נתקפת ציחקוקים מטומטמים. זה לא נשלט, כמו רפלקס.
הגיג הפילוסופי של השבוע- האם אבסוד הגיוני או אבסורד או אוקסמוריון?
משהו שעשה את השבוע- החדר החדש והחתיך שלי.
שיר השבוע- כל דבר של The Cure.
בילוי השבוע- היום בערב, ניראה לי. אלנבי
.
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע- ישנן בנות בהוט VOD.
דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע- אמא ואבא שענו על כל גחמה שלי
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- חברה טובה חוזרת מלוס אנג'לס.
תנו
לכל האנשים השווים שהגיבו ובמיוחד לגיא, שעזר לחבר את השאלון (ויותר חשוב- שרד את ההקרנה של רוקי
)

Dragonaut

New member
היי היי

אולי זה לא נראה ככה, אבל נהנינו מכל רגע!~ אפילו פגשתי אנשים שלא ראיתי כמה חודשים טובים. ההישרדות הייתה מינימלית. [תתחדשי על החדר, מה :ם]

Lady In Blues

New member
והמוווווווווווווון ../images/Emo39.gifים לכלבו'ש ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חברים כאלה לא מוצאים בכל מקום

shanyz1

New member
סופשבוע ( : (L)

שם שני גיל 15 + מיקום גן יבנה דבר קטן שלא ידעתם עליי אני אוספת כרטיסיות של אוטובוס D: היום בבוקר ספרתי ומסתבר שיש לי 552 כרטסיות ! אהעאהעאה הגיג הפילוסופי של השבוע אין משהו שעשה את השבוע הרבה דברים ^^ שיר השבוע רנה - אריאל הורוביץ בילוי השבוע נסיעה לתל אביב , ונסיעה למסעדה עם חברות :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע- העיתון תרבות מעריב :] אבא של חברה שלי כותב שם XDD דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע נתנו לי שלוק מהקולה D: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא הרבה דברים D:
למישהו - לכל החברות המתוקות שלי כפרעליהן :)
יום טוב ^^

theleeshes

New member
../images/Emo190.gif

שם: לי גיל: 16 וחצי [בדיוק אתמול!!!] מיקום: לא מדברים על זה.. דבר קטן שלא ידעתם עלי: הגיג הפילוסופי של השבוע- לא יודעת, אין לי כוח לחשוב השבוע.. משהו שעשה את השבוע- יום ראשון. רק אורי תבין למה.. :} שיר השבוע- פרוטג' מואה של פלסיבו בילוי השבוע- יום ראשון? אולי גם היום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע- מופע הקולנוע של רוקי D:, ישנן בנות, סקס והעיר דבר נחמד שעשו בשבילי השבוע - אמא עושה לי שופינג סופסוף מרצונה החופשי :} משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- לצערי כלום.. תנו למישהו (לא חובה מהפורום)- לאף אחד! תכננתי לתת לאורי, אבל היא בגדה בי עם גיא.. אז, לא!

למעלה