סופשבוע

אנחנו נמות שם ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יהיו מלא להקות לפני ווית'ין, וחבל למות קדימה ובעמידה ובמעיכות וכל זה כל השעות האלו, אבל לא נצליח להיכנס פנימה לווית'ין בטח
מה נעשה ;~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; נקווה שהמטאליסטים הקשוחים והמכוערים ילכו אחורה בווית'ין :X

זה יכול לצאת לא מעט שעות...

במעיכות ודחיפות ופוגואים ומה לא... זה באוגוסט משמע חם בטירוף, יש מצב שלא יתנו להכניס שתיה (!) ואם בכלל נצליח להגיע מספיק קדימה כדי לקבל פעם בשעה חצי כוס מים שעוד חמישה אנשים שתו ממנה, יהיה לנו מזל. חוץ מזה שנתמוטט מהעמידה הארוכה והנוראית הזאת.

אזירפאל

New member
../images/Emo45.gif גם אותי זה די מאכזב

שעד שהם אשכרה באים לארץ לא נקבל הופעה שלמה שלהם, כמו שצריך (ועזבו אותי מכל ה"תגיד תודה שהם בכלל באים" כי הם לא עושים לאף אחד טובה). עם כל אהבתי לאופת' והשמחה שלי שגם הם יהיו (ועוד אחרי שהפסדתי את ההופעה הקודמת שלהם בארץ) הייתי מעדיף את ווית'ין לבד. מה גם שסט קצר יכלול בטח יותר מהשירים החדשים לעומת הישנים.

Learn To Fly

New member
שם במיוחד

המקום פצפון, ותחשוב על כל הלהקות שבאות יהיה מפוצץ כמה שסבלתם בנייטוויש, שם תסבלו פי 4534

הוא לא כזה קטנטן בכלל..

5000 אנשים יכולים להיכנס לשם בקלות, ואני לא חושב שיבואו הרבה יותר ממילא
בכל אופן, אני באמת אעדיף שזה יהיה פסטיבל פתוח.. בגני התערוכה למשל. זה יהיה מעולה!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif בהופעות חיות אני ממש מברכת על הגובה

שלי... הראש שלי מעל כולם ואני יכולה לנשום
(למי ששכח- 1.84 מ' מאז גיל 15 בערך...)

Nights Unseen

New member
תגני עליי ;;;;;;;

אני מטר 57, וזה בימים טובים. רגע, ~הולכת לבדוק~ 157.5 ס"מ :{

Learn To Fly

New member
זה לא יעזור לך../images/Emo3.gif

תמיד יהיה איזה מישהו גבוה יותר שיתקע לך מול הפרצוף בנייטוויש היה מישהו ששם את הבן שלו על הכתפיים מול הפרצוף שלי וזה חירפן אותי

חחח אוי כן הייתי לידו גם..

אבל יותר ריחמתי עליו שהוא צריך לסבול ככה כשהוא בעצמו דחוס בין כל כך הרבה אנשים, מאשר התעצבנתי שהוא מסתיר לי

Euterpe

New member
כיף לך! לא נשמתי כל תחילת אוונסנס ורוב

ורוב נייטוויש.
ואלעד צחק עלי.

איזה כיף...

אני לא נמוכה, משהו כמו 1.66-67 אבל זה לא מספיק
באוונסנס ונייטוויש היו מלא אנשים גדולים (באוונסנס היה אחד ענקקק עם הרבההה שיער שעמד לי מול הפרצוף X_X ובנייטוויש כולם היו ענקים :|) והרגשתי ממש נמוכה =\ בנייטוויש בכלל, מי שהיה גבוה הצליח להרגיש את המזגן *_*

למעלה