סופשבוע

Fairywitch

New member
שבת שרון! אההה... שלום../images/Emo12.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ג'יליאן, Stand my ground שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מטאליקה- Sad but true אלבום השבוע: אין ספציפי. מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הורים שלי צועיקם אם הם כן יוצאים הערב או לא
דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד. דבר רע שקרה השבוע: מישהו די פגע בי, גם אם נראה שלא בכוונה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כנס פנטזיה באוני' חיפה! וגילי בר הלל מרצה שם
אני הולכת לבקש ממנה חתימה על עוד כרך של ה"פ
אתר השבוע: טיפו. הורדתי המון רגשונים חדשים למסן. מאכל השבוע: תפו"א אפוי ומוקרם בפטריות ושמנת וגבינה, שאכלתי בנאפיס בשבת שעברה. אבא שלי הזמין אותי ואת אמא שלי לכבוד יום האשה, איזה חמוד
ספר השבוע: "עימות המלכים" / ג'ורג' מרטין. ארוך ומייגע, אני לא יודעת למה אני מתעקשת. בטח כי שמעתי עליו המון. סרט/סדרת השבוע: הישרדות, אבודים, קייל XY. כרגיל. תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

UV radiation

New member
תשובות לשאלון

שיר/י השבוע של ווית'ין: אמם... אני מניח שCaged, The Promise וDark Wings. השבוע שמרתי ושמעתי בערך חצי-דיסקוגרפיה של ווית'ין, והשירים האלה קסמו לי במיוחד בגלל העושר שגיליתי בליריקה שלהם (ועד עתה היה זר לי). שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בעיקר שירים של ראמשטיין. לא ששמעתי כל כך הרבה שירים לא של ווית'ין... פשוט רציתי פעם לשמוע שוב את מה שהייתי שומע לפני שגיליתי אותם... אלבום השבוע: ME. עד היום, האלבום שאני הכי אוהב שלהם הוא TSF, אבל השבוע הרבה פעמים גיוונתי עם שירים מME. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: יציאה עם ידידה. דבר רע שקרה השבוע: לא הספקתי להיות בבנק ו/או בספרייה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני סוף סוף אהיה בבנק ובספרייה! חוץ מזה - אני משער שאנטר ירד לי סוף סוף (אני מוריד מהאינטרנט כי אני צריך אותו בגרסת MP3 לפלאפון). אתר השבוע: איזה אתר של כל מני מחשבונים (אם מישהו משום מה רוצה את הכתובת אז http://www.1728.com/) מאכל השבוע: מנטוס ענבים ורודים! יצא לי לגלות רק השבוע שמנטוס השיקו טעם חדש כשלקחתי את הקו הלא נכון מנצרת (שם אני משרת, לצערי) לחיפה. קניתי וה"מאכל" הזה אכן העביר לי את הנסיעה בסבבה (יחד עם חצי מהדיסקוגרפיה של WT בפלאפון). ספר השבוע: מלך עכברוש/ג'יימס קלאוול. ספר ממש חזק שקראתי השבוע, אחרי שחשבתי שמישהו שאני מכיר הושפע ממנו מאוד וחשבתי שזה בוודאי ספר טוב אם כך. בסוף הסתבר לי שהוא בכלל לא קרא את הספר... חוץ מזה, שכנעתי ידידה שלי לקרוא את גיל התבונה מאת ז'אן פול סארטר אחרי שאמרתי לה שאחת הדמויות שם מזכירה אותה מאוד. סרט/סדרת השבוע: אני בדרך כלל לא רואה הרבה סרטים או סדרות... אבל היו כמה סדרות בערוצי 10/2 שהעבירו לי זמן בנעימות. נראה לי שלאחת מהן קוראים "מתי נתנשק" ולשניה "אבדות ומציאות" תמונת השבוע: אין ממש... התמונה היחידה הראויה לציון היא כשצילמתי את עצמי בפלאפון. וזהו בערך...

תרגיש טוב!

למה אני אחרי חנה? לא הוגן
(סתם P:)
שיר/י השבוע של ווית'ין: אין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין
אלבום השבוע: אמממ אין
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Fiskarens Fiende - Finntroll
דבר טוב שקרה השבוע: הילה מצאה לי תחפושת היום, היו אצלנו היום מלא גושים
, חזר להתקרר, הייתי בהר איתן היום עם חברות והיה כיף
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פורים, אמור להיות כיף בבי"ס. מקווה שאני אצליח לארגן את התחפושת.
אתר השבוע: אין
מאכל השבוע: עוגיות למיניהן שהיו בבית. וסולרו!!! אכלנו ארטיקים אחרי הר איתן וזה כזה טעימי *_*
ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: התפוצצות (שלא מתתי עליו. וגם לא סיימנו לראות כי נגמר השיעור XP)/פוקמון+HIMYM+מכושפות
תמונת השבוע: אממ אין
הודגש באמצעות מדגישומטיק

...../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Never-Ending Story שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Fake It-Seether, Mabool-Orpaned Land, Memory-Epica אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: Quietus דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד. ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: אבודים, הישרדותXD תמונת השבוע:

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged Restless Hand of Sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נראה מה היה לי בטיול: אייל גולן - הוזה אותך מולי
Rihanna - Don't Stop the Music
ישי לוי - ריקוד רומנטי
Nightwish - Ghost Love Score אלבום השבוע: Nightwish - Once, Century Child Queen II Evanescence - The Open Door מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע: אין ממש דבר רע שקרה השבוע: הדיסקו (שהיה פעמיים!) בטיול משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין אתר השבוע: - מאכל השבוע: אורז ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

ImNOTokay1

New member
עונה באיחור. ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Farewell Forgiven Somewhere Memories שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אוהו.
הרבה אוונג'ד סבנפולד. עשיתי עליהם חרישה מטורפת שכוללת סרטונים והופעות חיות ביוטיוב. ^^'' פשוט מדהימים.
The Used-Blue And Yellow The Used-On My Own The Used- Buried Myself Alive The Used-All That I've Got The Used-Take It Away השיר האהוב עליי. ההתחלה ממש מגניבה.
Madina Lake - Stars Madina Lake - Here I Stand Madina Lake - Pandora BB-The Diary Of Jane BB-Blow Me Away BB-Dance With The Devil BB-Sooner Or Later את כל האלבומים של TDG.
אלבום השבוע: Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold TDG-TDG TDG-One X מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום.
דבר טוב שקרה השבוע: ההודעה על "זירת המטאל" שכוללת את ווית'ין ב-14.8
דבר רע שקרה השבוע: פרידה מחבר אחרי 5 חודשים כמעט.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום הולדת ביום שישי!
אתר השבוע: נמ,יוטיוב. ^^'' מאכל השבוע: פרוסה עם שוקולד.
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: כרגיל-הישרדוווווווות.
תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
אחת התמונות הכי יפות שלה ../images/Emo99.gif

את קולטת שעוד כמה חודשים היא תעמוד מולנו ותשיר? O_O ~מתה~

ImNOTokay1

New member
../images/Emo45.gifתמונה מדהימה. ../images/Emo99.gif

שיואו דיייי ;;
אני לא מאמינה. נשבעת לך. זה כזה חלום.
האעהאעא קולה המדהים יושמע בלייב פה בישראל בע"ה.
מי מצטרף אליי למתקפת במבות/חזיות? O:

למעלה