סופשבוע

Jilian

New member
כייף לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif

אני רק 1.60 ובטח הפוגואים יהרגו אותי

Learn To Fly

New member
טרלהללה

שיר/י השבוע של ווית'ין: Angels שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Alice In Chains - I know somethin (bout you) - שיר ממש טוב, ממליצה P: ו - Hotel California אלבום השבוע: Distorted - Memorial מה את/ה שומע/ת עכשיו: Alice In Chains - I know somethin (bout you) דבר טוב שקרה השבוע: אני כנראה בסטרייט טים של דיסטורטד וגם אני אטוס לפולין - רק אם תהיה לי מלגה, בלי אני לא אטוס דבר רע שקרה השבוע: הסרט שלנו:( מאכל השבוע: פטריות D: זה טעים סרט/סדרת השבוע: הנובוריצ'ים תמונת השבוע: זה בחדר עריכה של י"א, תרגום של מה שכתוב שם: "זה מה שקורה כשרונן מתעצבן"
(רונן=המורה)

Learn To Fly

New member
יחצנ"ים ../images/Emo3.gif

אבל הם קוראים לזה סטרייט טים, אנשים מכל מיני מקומות בארץ שמפרסמים את ההופעת השקה שלהם כמה שיותר ומוכרים כרטיסים אבל לפני הפרסום אנחנו צריכים לפגוש את הלהקה החודש ויש חדר עריכה לי"א וחדר עריכה לי"ב, י' בקושי עורכים וכשהם עורכים הם עורכים בחדר עריכה של י"א

אוה, נייס.

אצלנו יש חדר עריכה אחד. הייתי בו רק פעם אחת כשלא הצלחנו להפעיל דיסקים של תרגיל מסוים באודטוריום (שעכשיו במילא מעיפים אותנו ממנו בגלל שיעורי תעבורה) והיינו צריכים להפעיל אותם שם XP

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: World of Make Believe שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Porcupine Tree - Collapse The Light Into Earth Porcupine Tree - Strip The Soul Radiohead - Pearly Radiohead - A Reminder Radiohead - Poleathelyne Radiohead - Palo Alto Radiohead - Wierd Fishes Radiohead - Videotape Regina Spektor - Samson Joni Mitchell - California אלבום השבוע: Airbag / How Am I Driving של רדיוהד ו-In Absentia של פורקיופיין טרי. מה את/ה שומע/ת עכשיו: California של ג'וני מיטשל. פשוט תראו אותה, היא כזו מקסימה
http://www.youtube.com/watch?v=-q4foLKDlcE דבר טוב שקרה השבוע: ווית'ין ואופת'.
דבר רע שקרה השבוע: האוזן שלי סתומה כבר כמה ימים (צינון שכזה) וכואב לי הראש ואתמול היה לי חום. |: ואין לי עדיין תאריך גיוס. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להבריא
אתר השבוע: Dead Air Space של רדיוהד (www.radiohead.com). מאכל השבוע: אמא שלי הכינה אתמול קציצות סויה ממש ממש טובות.
ספר השבוע: שר הטבעות - שני הצריחים. סרט/סדרת השבוע: Weeds, לוסט, הישרדות, סקס והעיר הגדולה. תמונת השבוע: אין. שבת שלום

אזירפאל

New member
דווקא יש

וממתי אתה כל כך אוהב את WOMB?
חשבתי שאתה לא מחבב אותו כל כך...

כי היו טובים ממנו לדעתי../images/Emo12.gif

אני מדבר רק על תקופת מאת'ר ארת', שם הוא הביסייד הכי טוב, ושוב, לא שיש מי יודע מה הרבה

אזירפאל

New member
אני דיברתי על ביסיידים באופן כללי

בגלל זה שמתי פסיק בין ה"שלהם" לבין "מתקופת".

Euterpe

New member
1. לא נמאס לך מוידאוטייפ?

2. קליפורניה
היא כזאת חמודה פה, וזה כלי ממש מגניב.
3. אותן קציצות סויה שאכלתי?
4. איך אתה יכול לקרא שר הטבעות?!

אזירפאל

New member
1. לא ../images/Emo192.gif

זה בערך השיר האהוב עלי... 3. האמת היא שלא, אבל גם הן היו אחלה.
4. זו כבר הפעם השניה שקראתי את שני הצריחים (האהוב עלי מבין השלושה) וזה דווקא ממש מהנה.

למעלה