סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo221.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש הפורומים החדשים מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית אוונסנס המציפנים:
(83) Lily SonataArctica (83) Brombit (95) ZuLi90 (102) Fairywitch (110) אזירפאל עליתי!
(112) Learn To Fly (113) Nights Unseen (282) אטומיק בייגל (405) Ice Queen 7 (408) מגרש השוודים
שוב בהפרש קטן
השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

Ice Queen 7

New member
נו, כמעט P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Beauty of the Beast ו- The Poet and the Pendulum בגלל ההתעסקות עם הפרוייקטים האלה >_> אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את הפרוייקט באומנות ולכתוב עליו, סיימתי עם הבעל פה באנגלית דבר רע שקרה השבוע: היה לחוץ ועמוס וכל השבוע הייתי בסטודיו של אומנות יותר שעות מבכל השנה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם אומנות לכל החיים!!!!!1 ביום ראשון! D: ושיתחיל החופש אבל זה יותר בשבוע שאחרי הבא אתר השבוע: הפורום הזה מאכל השבוע: פסטהעםטונה ספר השבוע: גדול ביפן, צופן דה וינצ'י, הבור והמטוטלת (בכל פעם שאני קוראת אותו שוב אני מוצאת יותר דמיון לTPATP ולסגנון של תואומס וזה כיף P: ) סרט/סדרת השבוע: הסופרנוס תמונת השבוע:
התכוונתי לשים בתמונת השבוע ציור שעשיתי של שארון (התמונה מהסינגל של ממוריז) אבל התמונה שבכל זאת שמתי יותר עשתה לי את השבוע. כיף לראות משהו שעבדתי עליו קשה תלוי על קיר ומקבל מחמאות D:

Ice Queen 7

New member
ברור ששכחתי דברים

בדבר רע שקרה השבוע, גיליתי שהבגרות בספורט היא ב24.4 וזה אמצע החופש >_> מזל שלא יצא על המפגש שציצים ובדבר טוב קיבלתי במתכונת בעלפה באנגלית 98. ^_^ ועוד בדבר טוב, לליהי היה אתמול יומולדת D:

Ice Queen 7

New member
אני סנילית, סליחה על ההצפה ]:

הזכרתי לעצמי לכתוב את זה ושכחתי.
בדיוק לפני שנתיים הצטרפתי לקומונת ווית'ין D: (זה לא בכוונה כל ההודעות האלה! אני אחזור למקום הראשון במציפים בדרך הוגנת, לא אשמתי שהזיכרון גרוע
)

Ice Queen 7

New member
../images/Emo201.gif

בחופש הגדול יהיה מפגשציצים מלא, וזה יגיע מהר, אל תדאגי ]:

איך אני מקום ראשון?../images/Emo12.gif

בקושי כתבתי השבוע
שיר/י השבוע של ווית'ין: SWIA, ג'יליאן ופורסייקן שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דיסטורטד!!!!!!!!!!!!!!!!! כל האלבום החדש!!
רוצו בהמוניכם לקנות אותו
אלבום השבוע: Distorted-Voices from within
מה את/ה שומע/ת עכשיו: distorted- consistent duality דבר טוב שקרה השבוע: מפגש המעריצים עם דיסטורטד
דבר רע שקרה השבוע: המבחן במיקרו מעבדים הלך גרוע >< אבל לא נורא יש מועד ב' אחרי פסח
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיבת 10 שנים והופעה של חברים שלי בשברולט
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל
ספר השבוע: החטא ועונשו (סופסוף ספר שאני קורא כי אני רוצה ולא כי אני צריך
) סרט/סדרת השבוע: הממ כלום.. תמונת השבוע: גם אין
סופ"ש נעים לכולם

Learn To Fly

New member
אני רוצה לשמועעעעעעעעעעעעעעע

חלראילחודריעליכעלילןחדגעדגכחקשדגש;!!! (נרגעתי
). אוף אין צדק בעולם, למי יש זמן ללכת עכשיו לחנות דיסקים

UV radiation

New member
סופ"ש

שיר/י השבוע של ווית'ין: HOS, WHYD (אגב, אני היחיד ששם לב לדמיון בין WHYD לסימפוניה החמישית של בטהובן?) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: קרן פלס - מבול. אלבום השבוע: THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: Rammstein - Engel דבר טוב שקרה השבוע: טסתי במסוק (בקורלציה לסעיף "משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא" בסופשבוע הקודם). וגם מצאתי מישהו בבסיס המלא בערסים שלי שמכיר את ווית'ין (אם כי הוא לא אוהב אותם). דבר רע שקרה השבוע: בזמן שרבתי עם מישהו על מברג האזניות של האמפי נשברו והרצועה של השעון נקרעה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת של ידידה. אתר השבוע: חצי מהשבוע סגרתי בבסיס (אני חייל בעורף), אז לא הייתי כל כך מחובר לאינטרנט. מאכל השבוע: פיתות עם בשר, סלטים, חומוס ומטבוחה. אחרי שסיימנו את התרגיל החלטנו לעשות על האש בחגיגה שכמוה עוד לא נראתה בהסטוריה של הבסיס. ספר השבוע: הייתי כל השבוע בבסיס. אז לא קראתי. סרט/סדרת השבוע: כנ"ל. תמונת השבוע: כשטסתי במסוק (במסגרת תרגיל של 669) הרבה עיתונאים צילמו אותי. אמנם חיפשתי תמונה שלי במסוק ולא מצאתי, אבל התמונות האלה בכל אופן... למרות שאין לי אותן.

ZuLi90

New member
מההההה?? :O איך אפשר..

..להשוות בין WHYD לבטהובן??? אוקיי יצאתי מהשוק ! ואחרי ששמעתי אני עדיין לא מוצא תדומה :O

UV radiation

New member
לכל ארכה של החלק הראשון של הסימפוניה החמישית

חוזר מוטיב ידוע (כך שמתקבל על הדעת שגם אם חברי הלהקה לא מאזינים למוזיקה קלאסית הם יכירו אותו). עכשיו, תקשיב להתחלה, לסוף או לפזמון של WHYD ותגיד לי אם לא מדובר באותו מוטיב (אם כי אני מודה שWHYD הרבה יותר מהיר). אפילו השם של השיר מסתדר לפי המשקל של המוטיב הזה (וזה לא תקף לכל שם-ארבע הברתי, SWIA לא מתאים לזה, למשל), והוא (באדיבות קיית' קאפוטו) מלווה אותנו למשך כל השיר. המוטיב: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Beet5mov1bars1to5.ogg

TheImpactBoy

New member
שיר גרוע מידי מכדי לתת לו יחס שכזה.

גם אם זה נכון באיזה אופן. (מה שלא בדקתי, כמובן).

ZuLi90

New member
אני מציף :O ואפילו לא רחוק מזקנת הפורום :p

חחח הפורומים החדשים D: שיר/י השבוע של ווית'ין: DW , IPH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מתי כספי - ברית עולם , הרבה היהודים אלבום השבוע: Stone Temple Pilots - Thank You מה את/ה שומע/ת עכשיו: Stone Temple Pilots - Creep דבר טוב שקרה השבוע: הלך לי טוב במבחנים באנגלית :p והכרתי בחורה ממש נחמדה XD.. ממ יש מצב :p דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום חמישי... יום החופשה היחידי שלי... אתר השבוע:מפלגת הירוקים :) מאכל השבוע: מלווח פיצה ברוטב פסטו... ספר השבוע: כרח - יעל משאלי סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל מיני שזרקתי ואח"כ החזרתי במסגרת העסקה, התבלט בעיקר Forgiven שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין לי אחד אז אני אבחר סתם- After Forever - Ephemeral אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע: האדימו אותי בקומונה אחת
דבר רע שקרה השבוע: נהייתי חולה שוב
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש
(למרות שזה רק מיום רביעי, וגם אז יש לי מבחן
אבל זה הדבר היחיד שהיה לי לכתוב...) אתר השבוע: - מאכל השבוע: נו, על זה אני חייבת לענות... לא יודעת
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: אין, אז אני אשים סתם תמונה אקראית...

Brombit

New member
אה! שכחתי את התוספות שרציתי לכתוב ../images/Emo115.gif

קטנות וויד'ין של השבוע: * ראיתי שבגרסה חדשה של משחק שאני אוהבת יש שלב שנקרא Caged (שזה כביכול נורא מרגש
) * כתבתי בקומונה כלשהי ב"מה אתם שומעים עכשיו" את Mother Earth (השיר), ומישהו התחיל לשמוע אותו בגלל זה
(והוא עוד טיפוס של איימי וויינהאוס וביונסה)

Amir Noy

New member
A בריבוע + B בריבוע = C בריבוע ><"

אני שונא את האידיוט שהמציא את זה XD שיר/י השבוע של ווית'ין: The Last Time (הסינגל של all i need) Blue Eyes וג'יליאן P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אסטראל רומאנס/BOTB של נייטוויש אלבום השבוע: The Silent Force! מה את/ה שומע/ת עכשיו: The last time דבר טוב שקרה השבוע: 93 בכימיה, 90 בביולוגיה :) דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם ההורים משהו רציני ><" משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תל אביב? אתר השבוע: תפוז P: מאכל השבוע: טובלרון *____* ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

למעלה