סופשבוע

Fairywitch

New member
הפי סופ"ש!../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: See who I am שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Nightwish - over the hills and far away אלבום השבוע:Nightwish - over the hills and far away והרכש החדש חדש- Tarja - My winter storm מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום, 2 וחצי בלילה
דבר טוב שקרה השבוע:הגיעה טבעת שהזמנתי לפני איזה חודשיים סוף סוף!! הכרתי מישהו חדש
דבר רע שקרה השבוע:כל מיני דברים אישיים, עזבו... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:יציאה לחופשת פסח
אתר השבוע:http://www.shockwave.com/online.jsp מאכל השבוע:שום דבר ספציפי
ספר השבוע:יום השוויון / מייקל וייט סרט/סדרת השבוע:שודדי הקאריביים. לא כי ראיתי, אלא כי קניתי במבצע שניים מתוך הסדרה
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Up To No Good

New member
:}

שיר/י השבוע של ווית'ין: deceiver the fools, caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא יודעת ++ אלבום השבוע: מאשין הד - דיפ פרפל, ואוריג'ן אוף סמטרי - מיוז מה את/ה שומע/ת עכשיו: nightfalls by the shore of time - dark tranquility דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת, סאלי, ירדן, אולגה, והרגשה נחמדה כזאת ביום ראשון ס: דבר רע שקרה השבוע: אני בסוף לא הולכת להופעה של נייטוויש בפילדלפיה :{ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללכת לאמא, אורתודנט, ומיש אמורה לבוא אלי ^^ אתר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד ~שמנה~ ספר השבוע: צלה של הרוח, אליס בארץ הפלאות, בשורות טובות סרט/סדרת השבוע:מרי פופינס ועוד אחד מגניב שאני לא זוכרת את השם שלו תמונת השבוע: ~תגובה מהירה~

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רג'ינה ספקטור בעיקר... Lady
Carboon Monoxide The Flowers Sailor Song Your Honor Chemo Limo
אלבום השבוע: Soviet Kitsch של רג'ינה. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lady. איזה שיר מדהים... דבר טוב שקרה השבוע: לא יודע דבר רע שקרה השבוע: לא יודע >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מחר טיול לגולן עם חברים
אתר השבוע: יוטיוב, אני מניח... מאכל השבוע: לא משהו מיוחד. ספר השבוע: "אשתו של הנוסע בזמן". סרט/סדרת השבוע: Tell Me You Love Me תמונת השבוע: אין

Learn To Fly

New member
תגובה בדיליי

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Stereophonics - Since I told you it's over אלבום השבוע: Stereophonics - Yu gotta go there to come back מה את/ה שומע/ת עכשיו: Alice In Chains - What the hell have I דבר טוב שקרה השבוע: הגעתי למטרה הראשונה שלי בדיאטה דבר רע שקרה השבוע: וויתרתי על פולין, האינ' מת, מבחן במתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המבחן בהיסטוריה, דיסטורטד!!! סרט/סדרת השבוע: אפוקליפטו -אני ממש ממש ממש ממליצה לראות

Learn To Fly

New member
לא יודעת אם זה באמת שווה את זה

זתומרת, כל הבלבולי מוח האלה שלפני ובכלל זה עולה המון וגם אם אני רוצה מלגה אני צריכה להשקיע בטירוף ולמי יש כוח לזה.

A t a s h i

New member
באיחור, כמובן. D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Three Days Grace - It's All Over, After Forever - Lonely. אלבום השבוע: After Forever - After Forever. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Atreyu - Doomsday. דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת יומולדת לחברה, היה כל כך כיף. 3> הו, ואמא אמרה שאולי אני אוכל לטוס לפסטיבל ההוא שרציתי ביוני, אז, יש מצב.
דבר רע שקרה השבוע: המשמו ההוא שכל הזמן ניסה למזמז אותי במסיבה ההיא. :X ואף אחד לא מוכן לבוא איתי לדיסטורטד שבוע הבא. :[ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טסט ראשון. :ם אתר השבוע: Facebook.
מאכל השבוע: סלט. 3> ספר השבוע: 'הארי פוטר 7'. סרט/סדרת השבוע: 'CSI: NY'.
למה נגמר? :[ תמונת השבוע: נה.

Learn To Fly

New member
חבובה, תמצאי עם מי לבוא ותקני ממני כרטיסים!

אני הכי נחמדה
על כל כרטיס שתקני אני אספר לך בדיחה!! (לא מפתה במיוחד הא?XD)

למעלה