סופשבוע

UV radiation

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד לאור העובדה שהוא לא המציא את המשפט אלא רק הוכיח אותו, והאמת שגם זה מיוחס לאחד מתלמידיו.

Nights Unseen

New member
להלהלהלהלהל

שיר/י השבוע של ווית'ין: אקווריוס ורוב TSF בכללי ++
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ אקווריוס משיערXD וזה
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: פאנטום האופרה - משאלת לילה
דבר טוב שקרה השבוע: קניתי טבעתנייטוויש, אמ, גמרתי עם הבוקר ח', מור, ירדן, אולגה
דבר רע שקרה השבוע: הרבה ]:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש ו... אוסטריה *_______________*
אתר השבוע: http://sallyhorror.deviantART.com
מאכל השבוע: -
ספר השבוע: הנעלמים
סרט/סדרת השבוע: אמ השנים הטובות
תמונת השבוע:

It Snow In Hell

New member
שבת שלום

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jane Doe Deceiver Of Fools The Dance Sounds Of Freedom שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Alice Cooper-House Of Fire Alice Cooper-Feed My Frankenstein Nightwish-Amaranth אלבום השבוע:Evanescence-The Open Door מה את/ה שומע/ת עכשיו:Evanescence - Cloud Nine דבר טוב שקרה השבוע-חופש! דבר רע שקרה השבוע:עבודות לחופש. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לסיים את העבודות שנתנו לי.. אתר השבוע:- מאכל השבוע:- ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:עולמו של ווין תמונת השבוע:

TheImpactBoy

New member
יייייייאלללללללללללללללללללללהההההההההההההההה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אופת'- דיאמנשן אלבום השבוע: ONCE נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: אוסף של בלאק סבאת' דבר טוב שקרה השבוע: טוב, ורע. לא משנה מה קרה
דבר רע שקרה השבוע: סתם שבוע שכזה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פסיכומטרי... זה נגמרררררררר אתר השבוע: אין מאכל השבוע: מצה. סתם. איכס. ספגטי מוקרם
ספר השבוע: מאמרים באנגלית
סרט/סדרת השבוע: חברים
, אני עוד מעט חוגג שנה לחרישה המאסיבית. תמונת השבוע: סתם תמונה מגניבה

SheWillBeLoved

New member
נמ.../images/Emo192.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי השבוע.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: "מבול" של קרן פלס.. ממליצה בחום.
הוא נטחן אצלי כבר מיום שלישי
אלבום השבוע: ההוא מלמעלה
מה את/ה שומע/ת עכשיו: סוני אצל שוני של ההיא
דבר טוב שקרה השבוע: מבוללללללללללל! כמה חיכיתי לו D: וגםגם.. סופסוף הוכחתי לעצמי שאני שווה משהו ++ דבר רע שקרה השבוע: לא משנה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ליל הסדר, יהיה מגניבוש.
אתר השבוע: מקושרים? מאכל השבוע: מי אוכל ספר השבוע: נופ. סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: איןליכוח. שבת שלום.

ImNOTokay1

New member
../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Solemn Hour. ולחשוב שפעם חשבתי שהוא מעצבן. :< ~מכהאתעצמי~
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אוהו. הרבה. HIM-And Love Said No HIM-Bleed Well HIM-Cyanide Sun HIM-Vampire Heart Avenged Sevenfold- Bat Country Avenged Sevenfold-Warmness On The Soul Avenged Sevenfold-I Wont See You Tonight Part 1+2 Three Days Grace-Just Like You Three Days Grace-Home Three Days Grace-One X Seether-Fake It Seether-Remedy Seether-Fade Away Nightwish-Over The Hills And Far Away Nightwish - Wish I Had An Angel ועוד הרבה דה יוזד שאין לי כבר כח לרשום.
זה תמיד קורה לי.
אלבום השבוע: Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire H.I.M. - Love Metal
מה את/ה שומע/ת עכשיו: TDG-Let You Dowm.
דבר טוב שקרה השבוע: אממ,שיעור מת'.
זה נשמע מוזר. אני יודעת. אבל המורה שלי כלכך סטלן וקורע-שפשוט כל השיעור הוא הופעת סטאנדאפ אחת גדולה.
דבר רע שקרה השבוע: לחץ בבצפר.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא'דעת.
אתר השבוע: יוטיוב.
מאכל השבוע: שוקולד עם מנטה כזה. :>
ספר השבוע: כל החיים לפניו. ;; מכריחים אותנו.
סרט/סדרת השבוע: הישרדות.
חברים/סאות'פארק/סיינפלנד/בובות-זה ממכר.
תמונת השבוע: ממסע בראשית.

למה יש לכם פי 2 הודעות ממני? ;;;

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Façade of Reality - אפיקה דבר טוב שקרה השבוע: ביטולי שיעורים למיניהם, נה לא יודעת XP דבר רע שקרה השבוע: עבודות X____________X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגיות פפושדו חצי מצופות בשוקולד P: למרות שאני דווקא לא מתה על העוגיות האלה אבל אהבתי את זה. ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: פוקמון תמונת השבוע: אין הודגש באמצעות מדגישומטיק

אה עוד משהו טוב :0

בסוף כן נהיה 8 בצרפתית, ואמנם זה היה סופ"ש שעבר, אבל חברה ישנה אצלי D: היה כיף ^_^ וגם בסופ"ש שעבר XD החברה שישנה אצלי החזירה לי את הבאפי שלי ++ רק בלי עונה 1 אבל לא נורא.

Euterpe

New member
ווילי

שיר/י השבוע של ווית'ין: dark wings שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלעד, לשמחתך- Radiohead- go to sleep up on the ladder (במיוחד) street spirit jigsaw falling into place 5=2+2 porcupine tree- wedding nails blackest eyes beat it- michael jacson אלבום השבוע: Epica- The Phantom Agony מה את/ה שומע/ת עכשיו: up on the ladder דבר טוב שקרה השבוע: הייתי במוזיאון השעווה, וקניתי 2 וואנס בניו יורק והם עלו לי גרושים ^^ דבר רע שקרה השבוע: לא מצאתי מתנות ואני עייפה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: דיסנילנד ויוניברסל סטודיו! כמובן במידה והטיסה שלנו לLA לא תתבטל
אתר השבוע: הפורום הזה למעשה
ו-וואלה! דואר מאכל השבוע: על האש! יותר מידי
ספר השבוע: רודף העפיפונים תמונת השבוע: התמונה שלי גדולה מידי
אבל זו תמונה שלי ליד מפלי הניאגרה!

Up To No Good

New member
יוניברסל סטודיוז זה לא בפלורידה? ../images/Emo122.gif

אוף, איך בא לי גם ארה"ב
~עוד 4 חודשים~

Up To No Good

New member
הו ם:

כל כך חבל לי שאני לא אהיה בקליפורניה
אבל ניו יורק, פילדלפיה, וושינגטון DC, ניו ג'רזי, טורונטו, ואולי ורמונט, בוסטון, שיקגו וקליבלנד זה מספיק לחודש אחד P:

Up To No Good

New member
יאפ ^^

ודווקא ממש בא לי ללכת לקליפורניה... אמא שלי באה משם, וגם יש לה כל מיני חברים שגרים שם ואני מתגעגעת אליהם :{

Nights Unseen

New member
המקורי בלוס אנג'לס P:

מן הסתם, כי זה בהוליווד. הייתי שם איזה פעמיים או שלוש, שעה וחצי מהבית D:

Euterpe

New member
זה עדיין לא אומר שאני אוהבת את כל שירי רדיוהד

זה אומר שהמספר גדל.
that's all... וכתבתי את האלבומים שלי! תגיב!

למעלה