סופשבוע.....

סופשבוע......./images/Emo205.gif

סתם כי בא לי
שיר השבוע שלכם של דנה? שיר השבוע לא של דנה? משהו מיוחד שקרה לכם השבוע? משהו שאתם שמחים בגללו? משהו שביאס אותכם? אתם מתחפשים? אם כן, למה? סתם תמונה שבא לכם לשים:

BurningUp10

New member
טוב..

בעקרון אני שונא לענות על הדברים האלו כי סתם אין לי כוח להתחיל לכתוב אבל הפעם סבבה חח שיר השבוע של דנה : ימים של חורף. שיר השבוע לא של דנה: PInk - stupid girls אהבתי מאוד את הקליפ והשיר סבבה! משהו שקרה - היה לי טסט לא עברתי (טסט 1). משהו שאני שמח בגללו - הייתי בהופעה של דנה ביום האישה. משהו שביאס אותי - שלא עברתי את הטסט. מתחפש - עוד לא יודע אבל לא נראה לי. תמונה... אממממ של חברים... אחלה סידרה.. בדיוק אני צורב DVD שלה:)

מילי17

New member
ME ../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם של דנה? היינו עושים אהבה של כנסיית השכל בביצוע של דנה. מהמם. מעלף. מדהים. מושי מוש. וכל הגדרה שתרצו למצויין
שיר השבוע לא של דנה? free your mind משהו מיוחד שקרה לכם השבוע? הרצאה על סמים. אנחנו הסברנו לשוטר כל מה שהוא לא ידע. היה משעשע
משהו שאתם שמחים בגללו? פו-פורר-פורים
ועוד לא חשבתי מה להתחפש. משהו שביאס אותכם? שכל האדומים שלי נעלמו השבוע.
אתם מתחפשים? ראה תשובה קודמת אם כן, למה? ארר
טיפשים. סופ"ש מ-א-א-מ-ת

nemetz

New member
עונה../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

שיר השבוע שלכם של דנה? יש בזה טעם שיר השבוע לא של דנה? "יש לי כוכב" - עברי לידר משהו מיוחד שקרה לכם השבוע? שומדבר.. הכל כרגיל משהו שאתם שמחים בגללו? שהשבוע נגמר משהו שביאס אותכם? האמת שהיה לי דיכאון כללי השבוע.. אולי זה המשג אוויר המגעיל שהיה אתם מתחפשים? לא נראה לי סתם תמונה שבא לכם לשים:

just reut

New member
טיפה באיחור

שיר השבוע שלכם של דנה?"מותר" שיר השבוע לא של דנה?"beep-pussycat dolls" משהו מיוחד שקרה לכם השבוע?קיבלתי ציון טוב בערבית
פעם ראשונה! משהו שאתם שמחים בגללו?אמממ,לא משהו מיוחד..אני תמיד שמחה :) משהו שביאס אותכם?מזל שהתקופה הרעה ירדה לי
אתם מתחפשים?יאפ אם כן, למה?צפונית
סתם תמונה שבא לכם לשים:
אל תיבהלו

שבת שלום ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם של דנה? חמימות חולפת שיר השבוע לא של דנה? בשבילך - אביב גפן משהו מיוחד שקרה לכם השבוע? לונדון? שיהיה... משהו שאתם שמחים בגללו? אממ אנשים טובים
משהו שביאס אותכם? איכס, אני זקן
אתם מתחפשים? לא אם כן, למה? סתם תמונה שבא לכם לשים: -------->

coolit97

New member
שבוע טוב

שיר השבוע שלכם של דנה? חירותי שיר השבוע לא של דנה? נשקי אותי חזק- סיוון שביט משהו מיוחד שקרה לכם השבוע? הלכתי להופעה של יום האישה משהו שאתם שמחים בגללו? אבא שלי חוזר מחו"ל (ומביא לי מתנות חחח)
משהו שביאס אותכם? לא הצלחתי במבחן בביולוגיה אתם מתחפשים? כן אם כן, למה? סנטה קלאוס סתם תמונה שבא לכם לשים:

../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

שיר השבוע שלכם של דנה? גן מאיר שיר השבוע לא של דנה? אחכה לך בשדות\משינה משהו מיוחד שקרה לכם השבוע? הממ היה לי טיול שנתי
משהו שאתם שמחים בגללו? טיול שנתי שעשה לי את השבוע
משהו שביאס אותכם? שנקרע לי מיתר
אתם מתחפשים? כן אם כן, למה? סוג של איגי וקסמן\אלאניס מוריסט\ אבריל לוין
מה שבא לכם.

למעלה