סופשבוע

It Snow In Hell

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין:Angels,Memories שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Astarte Ft.Shagrath-The Ring (Of Sorrow) אלבום השבוע:TSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע:לא נראה לי שהיה משהו... דבר רע שקרה השבוע:58 במבחן במתמטיקה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שבועות אתר השבוע:- מאכל השבוע: ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:"הפיגמות" תמונת השבוע:

אזירפאל

New member
הדבר היחיד שעלה לי לראש בזמן שראיתי את התמונה

היה שהנעליים שלה מזכירות לי נעליים צבאיות.

Up To No Good

New member
טהטהטה טםםםםםםם

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא שירים, יותר בכיוון של יצירות...
הסימפוניות החמישית, השביעית והתשיעית של בטהובן
ומונלייט סונטה, גם של בטהובן
אלבום השבוע:הדיסק של החמישית והשביעית
(את התשיעית אין לי
) מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום :{ דבר טוב שקרה השבוע: 100 במתמטיקה, מצאתי דיסק של החמישית והשביעית P: דבר רע שקרה השבוע: 62 במיצ"ב בביולוגיה, 67 בעבודה בביולוגיה (או שאורנה ממש שונאת אותי (לפחות זה הדדי!), או שאני ממש גרועה בביולוגיה. נראה לי ששילוב של שניהם.
) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כמעט לא לומדים בגלל שזה שבוע אחרון (וגם הוא רק שני ימים), חופש שבועות, ההופעה ביום שני, אם אבא סוף סוף יזמין כרטיסים:S, שיחות אישיות (או שזה בכלל ששבוע שאחריו? XD) אתר השבוע: omgitsfriends.com, כרגיל מאכל השבוע: לזניה ולצערי גם שוקולד, שאמרתי שאני אוכל פחות
אבל הצלחתי לא לאכול אתמול בכלל שוקולד! עכשיו מחר גם צריך לא לאכול.
ספר השבוע: התפוז המכני
סרט/סדרת השבוע: התפוז המכני, סרט דפוק שאנחנו רואים באנגלית, עוד סרט בסדר-נוטה-לדפוק שאנחנו רואים באנגלית / חברים
תמונת השבוע:

ZuLi90

New member
שבת שלום שתהא :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: TD שיר/י השבוע לא של ווית'ין: חלליות של בריסחרוף והמון של איה כורם |סגידה| אלבום השבוע: yes, Virginia של דרסדן דולס מה את/ה שומע/ת עכשיו: איזה עולם של טיפקס חחחח XD דבר טוב שקרה השבוע:סיימתי פיסיקה דבר רע שקרה השבוע: הלך לי רע בבגרות בקרינה וחומר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: :) שיהיה טוב אתר השבוע: אנונימוס. מאכל השבוע: קינואה ועדשים. ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
סוףשבוע טוב ^^

פשוט שינוי קיצוני בין זה, לקודמו :) שיר/י השבוע של ווית'ין: ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Led Zeppelin - Stairway To Heaven Alice in Chains - Rooster Depeche Mode - Enjoy the Silence Beatles - Come Together Seether - FIne Again ברי סחרוף - רעש לבן/נגיעות שלום חנוך - למה לי לקחת ללב חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה אלבום השבוע: Led Zeppelin - IV Alice in Chains - Dirt ברי סחרוף - נגיעות חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה מה את/ה שומע/ת עכשיו: Led Zeppelin - Stairway To Heaven דבר טוב שקרה השבוע: התגברתי על הרבה דברים והמשכתי הלאה, היתה מתכונת בהיסטוריה-הלך יותר טוב ממה שחשבתי. ו...92 בכימיה :) דבר רע שקרה השבוע: באמת שבוע שהצלחתי להרים את הראש בו, אז אין :) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קצת חופש, ולחרוש ללשון..המצב קשה ><" אתר השבוע: ישראבלוג? מאכל השבוע: טונה של אבא ^__^ ספר השבוע: סיפורי האוטורי:) סרט/סדרת השבוע: הפיגמות, מפתיע. תמונת השבוע: -

Amir Noy

New member
+ Origin of Symmetry של Muse../images/Emo99.gif

שקניתי אותו היום, והוא פשוט...גאוני להפליא.

Liquid Dreams

New member
A Hard Day's Night.

שיר/י השבוע של ווית'ין: יש הרבה שיר/י השבוע לא של ווית'ין: גם יש הרבה אלבום השבוע: ושוב, הרבה P: מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: 93 במתכונת! דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אבא טס לחו"ל D: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: העוגה שהכנתי
ספר השבוע: Love in the Present Tense סרט/סדרת השבוע: אורות ליל שישי D: תמונת השבוע: אין

TheImpactBoy

New member
בעקבות התמונה הקודמת,

של הבחור מאמריקן איידול, החלטתי לעשות לו גירסה נשית, קל במיוחד.

Amir Noy

New member
לא שיעמם לך בכללXDDDD

וגם ככה הוא נראה כמו אישה, אז...השינוי לא כ"כ מורגשXD

למעלה