סופשבוע

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Queen - Don't Try So Hard אלבום השבוע: Nightwish - Dark Passion Play , Laura Pausini - Resta in Ascolto מה את/ה שומע/ת עכשיו: Whisper / Evanescence נגמר דבר טוב שקרה השבוע: אין
דבר רע שקרה השבוע: היה סתם שבוע כמו תמיד... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לדבר עם א' ("הילדה שאני מאוהבת בה") אתר השבוע: - מאכל השבוע: פלאפל ספר השבוע: אתם יודעים כמה זמן לא קראתי ספר?
סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: הרקע ששמתי השבוע לפני הנוכחי (את הנוכחי שמתי בפורום נייטוויש
)

ירושלייםםם של זהבבבב

שיר/י השבוע של ווית'ין:אממממ...כמעט ולא שמעתי השבוע וויטי'ן אבל..אני חושבת..it's the fear. שיר/י השבוע לא של ווית'ין:וואי!!מלא [: כל האלבום של נבאדה טן,דארק צ'אסט אוף וונדרס של נייטוויש.כלכך שיפר לי את המצב רוח. אלבום השבוע:Niemand Hört Dich-Nevada Tan מה את/ה שומע/ת עכשיו: אמממ,דואט של טאריה ואנט בDCOW. דבר טוב שקרה השבוע:אממ,יום ירושליים כמובן! דבר רע שקרה השבוע:רבתי עם ידיד.התקבלתי לקורס רפואה שנורא רציתי אבל בגלל שאני מפסידה 3 ימים מהקורס הראשון-אסור לי להשתתף.יש בעיות עם האקס \: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ,להשלים עם חבר טוב.נראה כבר.. אתר השבוע:ישרא [: עיצבתי מחדש את הבלוג ^^ מאכל השבוע:מסטיק אורביט לילדים XD ספר השבוע:אן שרלי 3> הסדרה האהובה עלי. סרט/סדרת השבוע:אממ,סטפ אפ 2 [: תמונת השבוע: אממממממ,צריך לחפש XD אההההה,האייקון שחברה שלי עשתה-אני והיא.אני השמאלית D:

Learn To Fly

New member
:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: RHCP - FORTUNE FADED אלבום השבוע:EATLIZ - VIOLENTLY DELICATE הם כאלה טובים, הייתי הולכת להופעה שלהם בבארבי ב12 אבל יש את הגמר של התחרות להקות בהרצליה מה את/ה שומע/ת עכשיו: EATLIZ - SUNSHINE דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של הדג נחש אתמול, היה כייייף. ואני אוהבת לעבוד בגלידה דבר רע שקרה השבוע: הפילו עליי חוץ מלעצב את העטיפה של הDVD של קולנוע גם לעצב את ההזמנה לערב מגמה. אנשים חושבים שאם אני יכולה להפעיל את הפוטושופ אז אני גם יכולה להוציא ממנו משהו יפה. אז זהו שאני לא:mad: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תחרות להקות
סרט/סדרת השבוע: סוויני טוד, הנובוריצ'ים. רק רציתי להגיד שהנובוריצ'ים זאת הסדרה הכי טובה בעולם, אפילו יותר מלוסט והשיר בפתיח של הסדרה פשוט מושלם. תמונת השבוע: -->

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifשבוע טוב D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין:קרן פלס- הוא מתקשר אלי. אני ממש אוהבת אותה
דבר טוב שקרה השבוע:היציאה אתמול. אני וחברות שלי נכנסנו למועדון,אבל כרטיס היה די יקר, אז החלטנו לוותר. מישהי מהמקום ראתה שאנחנו יוצאות וסידרה לנו כרטיס VIP כי, איך היא אמרה את זה? זה יום מאוד מיוחד [מצעד הגאווה]. הסכמנו, אני שילמתי כבר על כרטיס. קבלו את השיחה ביננו: חברה שלי: "וואי, אני מקווה שיהיו פה בנים חמודים" מישהי: "את צוחקת עלי?" חברה שלי: "לא.. למה?" מישהי: "זאת מסיבה של בנות" חברה שלי: "מסיבה של בנות? מה, אין בנים?
" מישהי: "לא... זאת מסיבה של לסביות" אנחנו: O______O אני חושבת שזה היה הרגע שקלטנו את כמות הבנות שהייתה שם, ואת דגלי יום הגאווה שהציפו את המקוםXD אז קיבלתי את הכסף חזרה והסתובבנו סתם בת"א. היה לנו קר, אז קנינו גלידה. יש לנו היגיון מאוד בריאXD סרט/סדרת השבוע: חברים, כמו תמיד

Learn To Fly

New member
ממש טובה? קצת הגזמנו לא?P:

לפני שנתיים בערך רציתי לתת לה הזדמנות וקניתי את האלבום הראשון שלה.. שמעתי אותו אולי פעם אחת והיא משעממת, כל השירים שלה אותו הדבר. אני עד היום מתחננת לאנשים שיקחו ממני את האלבום שלה אבל אף אחד לא רוצה

Liquid Dreams

New member
האלבום השני הרבה יותר טוב ../images/Emo3.gif

חוץ מזה שהאלבום הראשון באיכות לא משהו, לא יודעת למה היא שרה ככה, אבל בהופעות השירים נשמעים הרבה יותר טוב

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifלא../images/Emo3.gif אני אוהבת אותה. השירים שלה שמחים

כאלה, כיף להקשיב לה. וכן, האלבום השני יותר טוב. קנו לי ליומולדת את האלבום הראשון ולא ממש שמעתי אותו.

A t a s h i

New member
מסכמת. P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen, Aquarius. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Madina Lake - Me Vs. The World. אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, to You. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. :X דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי פיסיקה לתמיד! DD: ואבא הביא לי 8 דיסקים חדשים מארה"ב, ואתמול היו אצלי כמה חברות והיה ממש כיף. :] דבר רע שקרה השבוע: מת לי המחשב. ;-; ומתמטיקה. >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים ספרות. D: אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: סלט. ספר השבוע: 'אשתו של הנוסע בזמן'. אני בחיים לא אסיים אותו נראלי. >< סרט/סדרת השבוע: 'CSI: NY'. תמונת השבוע: נה.

עונה באיחור../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: mother earth! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: קצת אפיקה ונייטוויש החדשים אלבום השבוע: כנ"ל מה את/ה שומע/ת עכשיו: the gathering-strange machines דבר טוב שקרה השבוע: ת"א אתמול בערב!#!@#%@#$^$^#$ דבר רע שקרה השבוע: כלום
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע.. שיהיה אחלה של שבוע
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: רביולי בטטה שאני הכנתי לגמרי לבד
והם יצאו ממש טעימים!
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: גארדן סטייט. סרט חמוד תמונת השבוע: אין שבוע נעים לכולם

למעלה