סופשבוע

A t a s h i

New member
"אחרי הכל, הזמן סוגר עלינו, וזה לא בכוחינו,

לעצור אותו"...
מחזור י"א.
שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ. לא חושבת ששמעתי בכלל. :ם שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אע. שירי מסיבת סיום?
אלבום השבוע: Evanescence - Fallen. מה את/ה שומע/ת עכשיו: י"א נפרדים - שיר מסיבת סיום. ;-; דבר טוב שקרה השבוע: נשף הכי מדהים שיכול להיות.
דבר רע שקרה השבוע: אני לא רוצה שיגמר. ;-; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים חיבור, לסיים ספורט. אתר השבוע: פייסבוק. 3> מאכל השבוע: הממ. קורנפלקס? ספר השבוע: לא קראתי. סרט/סדרת השבוע: הממ. נגיד ש... 'האוס'? תמונת השבוע: הוהו.

עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: somewhere
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the gathering- sand and mercury
tarja- my little phoenix leaves eyes- the dream, return to life distorted- one last breath אלבום השבוע: distorted- voices from within tarja turunen- my winter storm the gathering-mandylion מה את/ה שומע/ת עכשיו: nightwish- dead to the worls דבר טוב שקרה השבוע: הבגרות במתטיקה
למרות שאני אעשה מועד ב' בכל מקרה
דבר רע שקרה השבוע: המורה המנוולללללללללל שלי להיסטוריה החליט לעשות לנו עוד מתכונת (זאת כבר המתכונת השלישית
) יום לפני הבגרות!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים את י"א
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: הממ גם אין ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: גם אין
בקושי ראיתי טלוויזיה. סופ"ש נעים לכולם

נוווו תפוזילג.

X_X* ועוד יום לפני הבגרות? איך אפשר יום אחרי יום |: חוצמזה שהמגן אמור להיות לפני הבגרות והוא הרי לא יבדוק ויחשב מגנים באותו יום.

TheImpactBoy

New member
עזרו לי ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ההתמכרות לנשואים פלוס מכה בחמישית. ההתמכרות ל"חברים" ירדה, אך ההתמכרות לנשואים פלוס חזקה מתמיד
שיר/י השבוע של ווית'ין: ME, CAGED שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המופע הסימפוני של מטאליקה. אלבום השבוע: ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: רואה נשואים פלוס דבר טוב שקרה השבוע: אני יודע... דבר רע שקרה השבוע: חם מוות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סיום בגרויות. אתר השבוע: אין מאכל השבוע: ספגטי. ספר השבוע: הולדת ונוס. ספר יפה. סרט/סדרת השבוע: נושואים פלוס!!!!!!!!!!1 תמונת השבוע:

TheImpactBoy

New member
מממ במצב כזה:

ברגע שאני מכיר את כל הפרקים בעל פה!! הכל
דיי כל הסצנות ידועות מראש, וכל הטסקסטים זכורים כמו שירים בראש

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifגם אני זוכרת פרקים שלמים בע"פ

זה לא מפריע לי
אתה עוד תחזור לזה. :]

Nights Unseen

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: 'גיליאן או משו שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל WW של טריסטניה אלבום השבוע: WW של טריסטניה מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Shining Path - Tristania דבר טוב שקרה השבוע: ת"א דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תתחיל המערכת החדשה והימים הקצרים אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: מלאכים ושדים - דן בראון סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: תגובה מהירה. אבל תדמיינו שארון בפוזה חושנית D:

Brombit

New member
כותרת ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Farewell, Never-Ending Story. ממש הוקסמתי מהם כששמעתי אותם השבוע, עד שהייתי מבואסת כשהם נגמרו שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - - - אלבום השבוע: After Forever, Decipher מה את/ה שומע/ת עכשיו: Our Farewell בראש, בגלל השאלה הראשונה שהזכירה לי דבר טוב שקרה השבוע: דיברתי עם א' 'כמו שצריך' וביקשתי ממנה את המסנג'ר, סוף סוף. דבר רע שקרה השבוע: זה לא חשוב כרגע
. אבל בעצם יש בעניין לא-א'- קניתי טורטיות אחרי שקניתי אחת מוכנה עם מילוי, והיה בה עובש
אבא שלי שלח תלונה, יש לפי הסיפורים יש מצב שישלחו לי 10 חבילות של טורטיות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לדבר עם א' במסנג'ר ואולי גם בביה"ס, לשמוע את חמשת הדיסקים שהשארתי בהשהיה בגלל ענייני א' אתר השבוע: תפוז, נו מה יכול להיות מאכל השבוע: טורטיה בלי עובש ספר השבוע: לא קראתי מאז ה-book report האחרון סרט/סדרת השבוע: "שמש", שאחותי ראתה ב-vod אחרי שסיפרו לה בפורום 1082 תמונת השבוע: אקראית2

Jilian

New member
../images/Emo45.gif גם הדמו של קייג'ד יפה ושל כל אנטר../images/Emo99.gif

למעלה