סופשבוע

Learn To Fly

New member
אני שונאת היסטוריהההה!!

האמת היא שאין לי כוח לחשוב ואין לי כוח לענות אבל בכל זאת הגבתי.

Amir Noy

New member
I'll show you how god falls asleep on the job

שיר/י השבוע של ווית'ין: דסיבר
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Muse - Knight if Cydonia אלבום השבוע: Beatles - Abby Road / Dream Theater - Images And Words מה את/ה שומע/ת עכשיו: Blue October - Into The Ocean דבר טוב שקרה השבוע: תל אביב, חולצת צווארון מזארה
דבר רע שקרה השבוע: בגרות בהיסטוריה. מעבר לזה היה אחלה שבוע ^^ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להיות בבית הרבה
אתר השבוע: ישרא נראה לי
מאכל השבוע: ישמע הזוי..אבל..קורנפלקס בריאות עם חלב וטיפה קפה
ספר השבוע: מיקוד לבגרות בהיסטוריה
סרט/סדרת השבוע: ברוס הגדול מכולם!!!
תמונת השבוע: דמיינו את שארון, על חוף הים בתל אביב, בשעת לילה, בבגד ים מינימאלי

:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Don't Go Away - אואזיס והתחלף לI Think I'm Paranoid - גארבג'. דבר טוב שקרה השבוע: חופשחופשחופשD:, הלך טוב מהמצופה (מקווה) בבגרות בהיסטוריה, מגן 100 במחשבת, דיבורים ודברים סביב יום ההולדת שלי D: דבר רע שקרה השבוע: חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. והבגרות בהיסטוריה, גם זה שזה היה וגם מה שהלך בכיתה. :S קקות של ילדים ומשגיחות מפגרות. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: זוהרלדת+מורעלדת D:::::::: ושמורע תבוא ב1.7 לחגוג ביחד. ^_^ אתר השבוע: - מאכל השבוע: עוגת מומין, לזניה מאתמול ובקרוב אני מניחה שגם פאי אוכמניות כשנאכל ממנו סוף סוף. P: ספר השבוע: בני הפיות, סיימתי היום. סרט/סדרת השבוע: ירח דבש מטורף/באפי+מכושפות (ראיתי היום פרק מעונה 3 שמסתבר שלא ראיתי אף פעם!
חשבתי שראיתי את כל הפרקים. 0.0) תמונת השבוע: התמונה של העוגה XD והתמונה שעלע שמה
וגם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifמכושפות../images/Emo47.gif

אף פעם לא ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים:\

../images/Emo2.gif

אני לא כזה זוכרת מה היה שם אפילו, כי ראיתי את זה רק פעם אחת וגם לא מתתי על העונה השמינית.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifכי היא הייתה גרועה חח

הכי אהבתי את העונה עם כריס. ובכלל, את כל העונות הקודמות. אחר כך זה הלך והתדרדר.. אבל אני עדיין אראה את הפרקים האחרונים. מתישהו. איכשהו.XD

6 באמת הייתה טובה.

7 הייתה מעצבנת כזאת עם כל החירפון של ליאו והאווטרס המעצבנים האלה. >_> ו8 סתם הייתה מוזרה עם איךקוראיםלה.. כריסטי? ~_~ ובילי המעפנה הזאת. *גילגול עיניים*

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifמי זאת כריסטי?

[עבר הרבה זמן מאז, אני לא זוכרת כלוםXD] בילי הייתה סבבה, היא לא הפריעה לי. מה שכן הפריע לי היה העלילה הגרועה. אבל זאת תמיד תהיה ה-סדרה בעיני מהז'אנר הזה.

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifאה, זאת שנעלמה?

אכן גאונית :] [ניסיתי לשלוח את ההודעה הזאת אתמול בערך 5 פעמים, ללא הצלחה><]

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifשבוע טוב :)

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים של אלאניס מוריסט. אלבום השבוע: כל האלבומים של אלאניס מוריסט
מה את/ה שומע/ת עכשיו: מירי מסיקה- שיר לשירה דבר טוב שקרה השבוע: הייתי פעם ראשונה בסנטר
[כן, הגיע הזמן.] וקניתי חולצה :). דבר רע שקרה השבוע: אתמול? איזה שישי נוראי. פעם ראשונה שסבלתי במסיבה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טקס של סופשנה
אתר השבוע: בלוג קהילתי לשנאה המונית
הפעם- פוסט ירידה על מעריצות טוקיו. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=479648&blogcode=7996975 סרט/סדרת השבוע: אבא אמריקאי וחברים

Fairywitch

New member
../images/Emo79.gifהכנס כותרת מעניינת ושנונה../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Jimi Hendrix - All Along The Watchtower אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הטלויזיה ברקע ואבא שלי שמזפזפ להנאתו
דבר טוב שקרה השבוע: הבוסית שלי נעדרה מהעבודה 3 ימים. דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי לסכם מאמר של 70 עמודים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש קהילת הארי פוטר לבוגרים. אתר השבוע:פייסבוק. מאכל השבוע: פטוצ'יני פונג'י. ספר השבוע: גנבת הספרים, הסוד השלישי, הארי פוטר וחדר הסודות, עימות המלכים. כן, אני קוראת את כולם במקביל
סרט/סדרת השבוע:סדרה - הישרדות 16; סרט - האלמנט החמישי. תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
~מנסה את המערכת החדשה~

אני יודעת שאני בדיליי
שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא של נייטוויש אלבום השבוע: ווישמאסטר מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: לא משהו ספציפי דבר רע שקרה השבוע: תל אביב >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ לא יודעת אתר השבוע: פייסבוק ++ מאכל השבוע: טריקולד ;; ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן! סרט גדול XD תמונת השבוע: אין

Liquid Dreams

New member
תשמע, זה לא שלא אהבתי אותו,

אבל לא התחברתי אליו כמו אל שאר האלבומים... עכשיו זה השתנה ואני מתחברת אליו יותר מאל אושנבורן למשל. [וכמובן שזה לא אומר בשום אופן שאני לא אוהבת את אושנבורן
]

למעלה