סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo192.gif

היי כולם, עוד שבוע עבר והבוקר חזרתי הביתה לסופ"ש. מקווה שכולכם בסדר
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים אופנה אלטרנטיבית אוונסנס השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif המציפנים - TOP 10 ../images/Emo41.gif

(51) Amir Noy (51) Brombit (56) Liquid Dreams (58) Xx Imaginary xX (79) bachner1 (103) מגרש השוודים (מה נסגר? אפילו אביעד עקף אותך
) (112) TheImpactBoy (121) אטומיק בייגל (122) Ice Queen 7 (212) ZuLi90
בהפרש ענקי
אני במקום 15

ZuLi90

New member
שלא אדבר על תור הזהב *שלך* בפורום הזה :p

כל הפורום נצבע באדום פאקצה :p

ZuLi90

New member
זה היה נשמע יותר כמו גיחוך :p...

הרגשתי צורך להגן על עצמי. סליחה אם פגעתי או עשיתי משו רע שלא בכוונה
:)

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: Dark Wings שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא משהו מיוחד, שמעתי באופן אקראי בעיקר... אבל נגיד ש-Lucky של רדיוהד. אלבום השבוע: כנ"ל, אין אחד ספציפי. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Anaylse של תום יורק.
דבר טוב שקרה השבוע: הולך סבבה בטירונות... דבר רע שקרה השבוע: אני עייף, וגם ממש חם.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד טירונות! אתר השבוע: לא ממש יצא לי להיות ליד מחשב...
מאכל השבוע: שניצל תירס (ככה זה כשאתה צמחוני בצבא). ספר השבוע: אין זמן לקרוא. סרט/סדרת השבוע: Weeds! ראיתי קודם
תמונת השבוע: אין וסתם ציטוט קטן: כל המחלקה הולכת בשלשות לחדר האוכל אחרי שהמפקד אמר להיות בשקט, ומישהו אומר "ימין שמאל, ימין שמאל". המפקד עוצר את כולם ומתעצבן - "מי אמר ימין?!". מישהו אחר: "המפקד, זה היה ימין שמאל". המפקד: "שעה ביציאה!" עוד אחד: בשיעור פירוק נשק המפקד מסביר שצריך להוציא את הפין ("פין השבת"). מישהו לא מצליח להוציא את שלו ואומר: "המפקד, אני חושב שהפין שלי קטן מדי". (אגב, לכל מי שעומד לומר לי שאני צעיר, קפצו לי
)

Ice Queen 7

New member
בוקר טוב

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: נראה לי ש-Angels Fall First מה את/ה שומע/ת עכשיו: קירקורי בטן דבר טוב שקרה השבוע: שמעתי שפול מקארטני כנראה יופיע בארץ בספטמבר D: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום הולדת לזוער ויומיים אחר כך לאבא שלי אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטה (יותר מדי) ספר השבוע: גדול ביפן, שסיימתי אתמול בפעם ה84674567304 בערך סרט/סדרת השבוע: חברים תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
..וציטוט השבוע ../images/Emo9.gif

כי זוער ממש הצחיקה אותי עכשיו
(תפוזבל, זאת פעם שלישית שאני מנסה לשלוח >_> עכשיו אני מנסה בפורום החדש ואולי פה זה יעבוד ._.) TSKURI WARAI אומר/ת (02:28): זוער רוצה שהשיר יירקב עד שהיא תשמע
(זוֹעָרִית) אומר/ת (02:28): הוא לא יירקב (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:28): כמו יין, הוא ישתפר (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:28): הוא ישתכלל כמו שהרע משכלל את הטוב לפי סולוביצ'יק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 TSKURI WARAI אומר/ת (02:28): XDDDDDDD מה?! (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:28): סולוביצ'יק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:28): הוא משליך על הרע והטוב את הדיאלקטיקה של הגל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 TSKURI WARAI אומר/ת (02:28): XDDDDDDDDDDD TSKURI WARAI אומר/ת (02:28): ~חוזרת לאנימה שלי~ (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:29): XDD (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:29): אבל קורל!!!!!!!!!!11 (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:29): את לא יכולה להתכחש לרע! TSKURI WARAI אומר/ת (02:29): XDDDDDD (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:29): או למצוא לו הסברים! (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:29): וככה לבטל את קיומו! (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:29): ניסיון להבין את מקור הרע רק יביא למפח נפשששששששששששששששששששששששש (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:29): וזו אשליה עצמיתתתתתתתתתתתתתתתתתת - Manbearpig אומר/ת (02:30): זוער את צריכה לישון - Manbearpig אומר/ת (02:30): (אבל אל תעשי את זה) (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:30): את צריכה להיות אדם ייעודי! את צריכה... רגע מה עושה אדם ייעודי? || אה כן! את צריכה להשתמש בסבל ובייסורים שלך כדי לתקן ולשפר את עצמך!!! (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:30): XD (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:30): אני לא עייפה כ"כ דווקא (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:30): רגע לא סיימתי - Manbearpig אומר/ת (02:30): XDDDD (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:30): את צריכה להשתמש בסבל ובייסורים שלך כדי לעשות תשובה, חזרה לאלוהים!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111 (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:31): שזה עיקרון האותנטיות רק בצורה של אקזיסטנציאליזם דתי, ששם זה אלוהים
(זוֹעָרִית) אומר/ת (02:31): זה תמיד אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 (זוֹעָרִית) אומר/ת (02:31): די איתו כבררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה