סופשבוע

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא שמתי לב!!! זה אמור להיות:

את פעמוני הרוח מבמבוק שיש פה מתנועעים ברוח
(גם הסמיילי הכועס היה לא נכון...)

XDלא הבהלת אותי!../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

יהיה לך יתרון עצום בפסטיבלP: את תוכלי לנשום! ואת גם ממש חמודה
והישרדות
אני ממש אוהבת את טוד D:

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gif

טוב, אני גבוהה גם לרוחב (תסביכים ואישוז...) מתנצלת שנראיתי כ"כ מתלהבת ובאקסטזה- מאוד התרגשתי לקראת ההרצאה שלי
וגם בקושי שמעתי םש משהו בהמולה שהייתה... וכנראה התרגשתי בצדק כי הגיעו בסוף יותר מ-100 איש
חלק אשכרה נתלו על הקירות
וטוד

Learn To Fly

New member
אני צריכה משז :(

שיר/י השבוע של ווית'ין: ממוריז שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל האלבום החדש של דיסטורטד אלבום השבוע: distorted - voices from within מה את/ה שומע/ת עכשיו: distorted - escaping the mind-grid דבר טוב שקרה השבוע: דיסטורטד! אחד הימים היפים בחיי, הרגשתי כמו אמא גאה. סתם
אבל היה ממש מגניב לראות את הסטריט טים בתודות בחוברת של הדיסק
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת, בטח הדחקתי כמו כל שבוע משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המבחנים וללכת כבר לרופאים למיניהם *לחץ* ספר השבוע: קנו לי אוטוביוגרפיה של בוב דילן! בחיים שלי לא שמעתי שירים שלו אבל זה כ"כ מעניין, אני ממליצה
סרט/סדרת השבוע: ראיתי בקולנוע סופרהירו, נחמד פלוס

Learn To Fly

New member
היה טוב

אבל לא הרגשתי טוב, כאב לי הראש וממש הציק לי הקטע עם המצלמות.. מה הקטע, למה גם כשאני אומרת שאין לי חשק באותו רגע להצטלם אנשים בכל זאת מנסים? זה מטריד:S חוץ מזה נהנתי

../images/Emo183.gif*אנילאפה*

שיר/י השבוע של ווית'ין: סמוור, אוברקאם, רסטלס. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רונה קינן-עיניים זרות שלום חנוך ואריק אינשטיין-אהבת נעורי אסף אמדורסקי-שיר לשירה אלבום השבוע: אפרת גוש-הסליחה ואני. מה את/ה שומע/ת עכשיו: רונה קינן-train דבר טוב שקרה השבוע: המון פגישות מחודשות עם אנשים. דבר רע שקרה השבוע: זכרונות. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא בטוחה אם טוב. מיונים להדרכה בקורס. אתר השבוע: דוויאנטארט. מאכל השבוע: מילקי. ספר השבוע: האמן ומרגריטה, אם יש גן עדן. סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, הולכים ויורדים. תמונת השבוע: -

UV radiation

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין: Never-Ending Story. שיר שעד כה לא היה חביב עלי, אבל השבוע התחלתי לאהוב אותו. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tracy Chapman - Why Tracy Chapman - For My Lover Nightwish - Nemo אלבום השבוע: Tracy Chapman - Tracy Chapman מה את/ה שומע/ת עכשיו: Tracy Chapman - For My Lover דבר טוב שקרה השבוע: סוף סוף נחתי מהצבא... באמת שהייתי צריך את זה... דבר רע שקרה השבוע: כל השבוע היה חם ברמות, היה משעמם בחופש, כמעט לא נשאר לי כסף בחשבון אחרי שקניתי את כל העולם ואשתו בשבוע שעבר, שמרתי באמצע החופש, הספריה הייתה סגורה בחופש. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תיכנס לחשבון שלי משכורת, הספריה תפתח. אתר השבוע: http://www.filestube.com/ מאכל השבוע: כמו בכל פסח - גפילטע פיש. ספר השבוע: רופאים מפורסמים. הספרייה הייתה סגורה אז נאלצתי לקרוא כל מני ספרים נידחים מהספרייה שלי.
סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

SheWillBeLoved

New member
להלה עונה (:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל Mother Earth!
ולחשוב שפעם לא סבלתי את הדיסק הזה.
הוא כזה כובש.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מבול של קרן אלבום השבוע: אלו שצויינו לעיל, נו מה את/ה שומע/ת עכשיו: האמת שכלום, אין לי כוח למוזיקה דבר טוב שקרה השבוע: היה שבוע כ"כ מצחיק וכ"כ נחמד, והאמת שבא לי שוב דבר רע שקרה השבוע: נהה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: איזה טוב? שבוע רקוב
אמפגד עודמעט בגרות בספורט
ווטף כאילו כל קשר ביני לבין ספורט/כושר הוא מקרי בהחלט
אתר השבוע: מקושרים, בלאט, זה ממכר מאכל השבוע: פריכיות D: אחלה תחליף למצה, האמתי
ספר השבוע: התחלתי לקרוא שוב את "הזדמנות שניה" של הרלן קובן אחרי שכמעט סיימתי אותו והפסקתי באמצע, ו...שוב הפסקתי באמצע D: אני פשוט לא אדם של ספרים.. סרט/סדרת השבוע: ראיתי טיטאניק פעם ראשונה באורך מלא
~נבוכה~ וזה סרט כ"כ מקסים, ועצוב, כמובן.
וגם ראיתי את ג'ונו שזה אחד הסרטים החמודים שיצא לי להתקל בהם, ואני ממליצה בחום לכולם.
תמונת השבוע: הייתי מעלה אחת, אבל צריכים לשלוח לי אז המ.. נוותר

Up To No Good

New member
אוי, טיטאניק ../images/Emo99.gif

~מתלהבת: אבא שלי מצא בין המיליון דיסקים שלו את הסאונדטרק של טיטאניק והביא לי אותו ^________^~ זה סרט כל כך יפה
וכמה בכיתי בפעם הראשונה שראיתי אותו, המשכתי לבכות גם 10 דקות אח"כ

ZuLi90

New member
מזתומרת בפעם הראשונה?!

זה קורה לי כל פעם מחדש!! :(... , זה כמו המוות של דמבלדור חח אני לפעמים סתם נזכר וזה הורס לי תמצב רוח... ששש בלי ספוילרים אם קורה משו עוד לא קראתי תשביעי!! לא יודע לנמה אני מחכה בדיוק חחח

למעלה